90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 240
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Може би ще се повторя но искам да попитам в ден за варива може ли да се яде царевичка не кочан ами обикновенна?От зеленчуковите миксове?

Разбира се, че може. Важното е да не е от тези в консервите и то не всички, а само тези, които са със захар. Аз редовно си купувам замразена царевица в пликове.

# 376
Пепс, карай си водния по план.И добавяш, колкото дни си прегрешила след последния воден и последната четворка.Леле, как го обясних! ooooh! Grinning

# 377
Здравейте, започнах диетата днес. Присъединявам се към вас !

# 378
Здравейте на всички Simple Smile
Преди споменах, че искам да си направя Вега тест и днес най-накрая го сторих Simple Smile
Прочетох, че храните ще се препокрият с това което пише спрямо кръвната група, но се оказа, че има доста различия. И то различия в моя ползва Simple Smile Като изключим картофи, моркови и портокали Sad
Утре съм и на Биа тест, от който ще ми съставят и препоръчително меню Simple Smile

А 90-дневната диета свършва след 4 дена   bigdance2 
Днес бях на плодове, но до момента успях да напна само 2 банана и преди малко орехи Simple Smile
Да хапна ли един банан към 8 или да го пропусна ?

# 379
  • София
Хапни, Револте, хапни. В 19.55 ч. Че само 2 банана са много малко за деня.

# 380
Знам, че са малко Sad
Но покрай фитнес, тестове и сауни не остана време.... Че и на лекции бях Sad
Но поне с водата съм вече с 2 литра напред Grinning
Че последните дни нещо по пестеливо го раздавъм с течностите Simple Smile

# 381
  • София
Знам, че са малко Sad
Но покрай фитнес, тестове и сауни не остана време.... Че и на лекции бях Sad

Аааа не става така. Фитнесът, тестовете и сауните са хубаво нещо, ма режимът си е режим. Няма няма време  Crossing Arms

# 382
Браво Фики,последното меню е изрядно Simple Smile))Simple Smile
Днес варива, вече вечерях затова отчитам менюто
З-ягоди
О-зелена слатка и картофки пресни печени с много чесън и копър
В-пак картофки
Сега ще стана да сготвя за утре мисля спагети със доматен сос и гъби и някоя друга маслина и мога да им сложа кис.краставичка и лютеница нали?Simple Smile
За вечеря мъжа ми ще ме води на сладкарница неделя и ще хапна бяла неделя -любимта ми и малко сладолед!:)
Днес сутринта ходихме да тичаме и се чувствам добре,да ви попитам който спортува-спорта препоръчителен ли е сега според вас или по-добре след като се свалят кг да се започне?
Айде да не досаждам повече,добре дошли на всички които сега започват,успех и много минуси! Hug

# 383
  • гр. София
Здравейте!

Кантарът показа днес -100 г.
Днес съм на плодове:
З. - сушени кайсии.
О. - 100 г сурови белени бадеми.
В. - две ябълки.

Лека вечер ви пожелавам!

# 384
Да се отчета за днес - варива:

З -банан
О-боб със зелена салата
В-леща със салата от моркови

За утре за обед си приготвих макарони с фикс на Маги за спагети Болонезе, но естествено без кайма. Сложих лук, чесън и подправки. Вечерята не съм я измислила още.

# 385
Здравейте! По принцип мислех да ви чета без да пиша,но ще е в моя полза ,ако отчитам с какво се храня.. Днес ми е втори плодов :
З-Банан;
О-Ябълка;
Вечеря-Ябълка;
и всеки ден по 2л. вода
След първата четворка бях -1,8-2кг [вероятно по-голямата част натрупани през празниците],но в деня с варивата ядох картофи за обяд и вечеря и никак не ми се отразиха добре [+600] Sad Все пак продължавам със същия ентусиазъм..  Лека вечер!   bouquet

# 386
  • София
Да се отчета за днес - варива:

З -банан
О-боб със зелена салата
В-леща със салата от моркови

За утре за обед си приготвих макарони с фикс на Маги за спагети Болонезе, но естествено без кайма. Сложих лук, чесън и подправки. Вечерята не съм я измислила още.

И спокойно можеш да добавиш гъби, кисели краставички и чушка. Wink

# 387
Имам въпрос - утре съм на белтъчини и имам манджа свинско със зелен боб, мога ли да извадя месо от манджата, без да ям боба или щом са били в съприкосновение и са вряли заедно не бива?

# 388
  • София
Имам въпрос - утре съм на белтъчини и имам манджа свинско със зелен боб, мога ли да извадя месо от манджата, без да ям боба или щом са били в съприкосновение и са вряли заедно не бива?

Можеш.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт