Добър ден, при мен нощ
Не мога да спя, имам днес, че и сега през нощта сърцебиене, нещо не ми е добре
В крайна сметка исках да попитам- всички ли са проходили самостоятелно?
Ралфи освен, че си подгъва пръстчетата, ами е и адски нестабилен. Пусна го, стои си прав, като го извикам и се пусне да направи една крачка, се навежда някакси напред, губи равновеси е пада!
Мариети, аз току що и във ФБ писах- Марисинка е кукличка! Снимките са много хубави, Хера е злато!!!
А кой я държи на последната снимка, която си публикувала по-горе?
относно подаръците- и ние направихме наскоро неадекватен май по размер подарък.
Но не на бебе, а на приятелче на Габ. Ама и той нищо не ми каза, много е захлюпен, милия ми..В един клас са с детето, Габ ми каза само, че бил по-нисък от него и аз купих размер дреха като за Габ, тоест за възрастта му. Обаче ми е спестил, че детето е поне двойно на килограми колкото него 
И..подарихме блузката и..май няма да му стане. казах като отворят и премерят ако е малка да ми я дадат ще я сменя, ама казаха, че била ОК
Аз освен блузата, обаче подарих още две неща- една топка и една книжка- едни актуални детски поредици тук, та поне не е капо детето 
Десинце, Павчето е слънчице, също като теб
А откъде тази маймунка?! Има ли днес рожденици? Ако има- ЧРД
, по-късно ще се включа по-адекватно, сега отивам да се опитам пак да спя, защото утре няма да имам тази възможност като стане Ралф!
Сега гледам да се поправям:)

Може даже една да кацне на носа му 
Поне всички от компанията харесваме такава музика и няма да има недоволни! Накрая сигурно ще има много пияни тикви, затова Мариса ще спи при бабите си 

Много усмихнато дете 

В случая обаче съм губещата и не ми е много гот
Пак закъснявала с времето,а пък имала важен личен ангажимент,ами що не се откажеш от тази работа като не е за теб,се питам аз