моля не ми слагайте думи в устата ! миля някой да цитира къде съм казала ,че е ЕДИНСТВЕН ПО РОДА СИ , или,че е по-добър ОТ ВСИЧКИ.. единственото,което казах е,че за много неща в развитието си беше от най-ранните и още нямаше много хора които да ги вълнува въпроса (което е факт) и за много сме сууупееррр назад и пак се разминаваме. не виждам защо всички се втурнаха да ми пишат,че тяхното дете е било преди моето и моето не е нищо особенно .. както и няколко пъти повторих ,че всяко дете е специално по свой начин...изобщо не подценявам което и да било дете и ПАК ДА КАЖА какъвто и да беше Давид , ако ще и най-бавно развиващия се пак щях да си го харесвам (1во дете ми е все пак) и не виждам защо да не мога ДА СЕ ПОХВАЛЯ за това ,което прави ако искам.. какво толкова лошо има? Радва ме като е 1ви в някои неща и казвам..защо не?
също и ми е тъпо ,че е много назад с други, но за тях никой не ми се сърди като пиша

ето да кажа - и до сега не спи като хората , гигантски проблем, буди се по 6 пъти на вечер и е абсолютно неясно на докторите защо..не съм спала 11 месеца нито 1 нощ като нормален човек !!
има запек постоянно нищо не помага , само на лекарство ака и то веднъж на ден или на 2 дни. пълен ужас!
и с яденето е доста избирателен, почри нищо не харесва... и спокойно дете никога не е бил, все мърда, таркаля се, ходи на места не за него, пада, удря се хиляди пъти, тича, яде боклуци.. откакто стана на 2 месеца не съм седнала за секунда(ама буквално).. все съм му до задника..ако мръдна моментално става беля,и винаги е било така.
ужасно труден е за гледане, но от друга страна се развива бързо, учи бързо, прави всичко рано, това е неговият начин да ни радва.защо да не мога да говоря за това? и как това е обидно за всички останали??
та така.. хайде ще се помотая тук още няколко дни пък ако още се караме няма да пиша. ако вече 3ти път се провалят нещата то явно нямаме абсолютно никакъв общ език и няма смисъл да се пробвам отново

Дай и твоите Оливър, ще ти ги колосам !

),това не означава,че другите не са ми интересни,близки,приятни,не им се радвам,не тъжа с тях когато имат проблем и т.н. В този ред на мисли някои хора да са чували за думата "емпатия"
Тогава ми стана много болно и в същото време се ядосах много
.Защо все ние трябва да правим компромиси с теб
)

Въпросът е,че апетитът се завръща,въпреки че сега ще се възстановят много по-трудно грамчетата заради голямата подвижност...абе да е жив и здрав юнакът
Майка ми е била с две злояди и казва,че няма по-голям зор от това
Ами чакайте да ви кажа и още нещо тогава - до годинката трябва да са порастнали с 25 см. над рождените си см. 
)...времето лети ли лети....

!
И че до 6м. трябва да са удвоени 

ей, това е ад. Добре, че почна да ходи с дънки или такива панталони като дънки...... да не им правя ръб
Аз още си рева за миялна.... пууу, несправедлив е тоЗ живот.