Партитата тука се задават, МАЙ-четата на годинка стават! - Тема 17

• 48 388
  • 721
  •   1
Отговори
# 450
Днес имаме страхотни гръмотевични бури, в следствие на което нета е тотано скапан! Докато още го има бързам да честитя на днешните рожденковци  bowuu

Ето това мисля и пожелавам и аз!  Hug

Нелили, тортата е страхотнаааа!!! Изобщо не се подценявай!!! Желая ви хубав и весел празник! Дано всичко е по план, а ако има изненади - да са повече от приятни!!! Hug Hug Hug

Ние още не сме качили снимки, защото вчера времето беше прекрасно и прекарахме целия следобед в парка с новата придобивка Рафаелова  Sunglasses

ЧРД и на всички останали днешни рожденици, от тях май само Зеленамама влиза, затова ще спомена само нея- Весел празник с много подаръци и всичко най-хубаво ви пожелавам!   bouquet

В тази връзка- къде е Менианте? Май тотално ни отписа, не се е повявала от мнооого време, дано са добре, ЧРД и на тях!   bouquet

# 451
  • Варна
nbirthday Честит Рожден Ден на хубавата Елена! nbirthday
newsm59 Честит Рожден Ден на сладуранката Никол  newsm59

Честито и на останалите рожденници!

Аз съм меко казано бясна.... свекърва ми е подстригала Симона без да пита и на всичкото отгоре първоначално отричаше, а то е очевидно! Имахме луд скандал, още треперя от яд  #Cussing out Не че си личи кой знае колко, но е факт че тя не се съобразява с никой и с нищо и освен това ние сме виновни щот сме правили от мухата слон  #2gunfire ....този престой на село тотално ми срина нервната система... искам в къщи!!!

# 452
  • София
Мерси на всички за прекрасните пожелания  Hug Hug Hug Hug Hug страхотни сте  Heart Eyes
Честит първи рожден ден и на нашите астрални близначета 
 Hug Hug Hug Hug Hug

Рожденият ден мина добре като изключим дъжда, наложи се да се преместим вътре по някое време.
Ето я и порасналата госпожица

А тук и помагаме да духне свещичката Simple Smile)

# 453
Неллиии, Честит Рожден Ден на хубавото Ели! Пожелавам и светли детски дни и мноооого весели игри! Малко куъсно честитя, но от сърце!  bouquet

# 454
ДесиМонка, направо нямам думи за свекито ти  #2gunfire, егати несъобразителната жена... #2gunfire

Нелили, страхотна е порасналата Ели!!!!  Heart Eyes

# 455
Честит първи рожден ден на хубавите Елена newsm51 и Никол newsm51!

Нелли тортата е страхотна, справила си се много добре и пак да кажа не бъди така критична към себе си Hug. А Ели е очарователна Heart Eyes

Зазка да ви е жива и здрава порасналата кака newsm51 (Извинявам се, че поздрава ми е на патерици)

Бубе тортата е страхотна. Украсата е уникатна. А рожденника е много сладък, много пораснал, прекрасно момченце Heart Eyes. И искам да ти се извиня, ако по някакъв начин съм те засегнала с изброяването на рождениците. Старая се да поздравя всички дечица, на майки които се разписват в темата. Не ги деля на такива, които пишат често или не. Имам желание да поздравя тези, които са дали някакъв знак, че следят темата. Няма как всички да сме приятелки, но това което ни обединява, а именно дечицата ни, ме кара да имам добри чувства към всички. Наистина съжалявам, ако съм създала дори немалката отрицателна емоция у теб, в този така свят за теб ден Hug

Деси чак и аз побеснях на свекърва ти  #Cussing out. Дано най бързо успеете да се нанесете в новия апартамент Hug

СпасДиди още веднъж  Hug Hug Hug. Надявам се в понеделник да успея да пратя  за Ирак, за да пристигне на време. В това хубаво време все изниква по нещо и не ми остава време да го завърша. (Ужасих се от себе си, в 2 изречения използвах 3 пъти думата "време" и така и не измислих нещо с което да я заменя  Mr. Green)

Петинка аз не ползвам микровълновата за Да ни. Малко след като той се роди, един приятел ми разказваше, че изхвърлил неговата, след като гледал някакъв филм за водата и там показвали какво се случва с нея след претопляне в микровълнова. Аз не бях така крайна, защото не мога да се лиша от това удобство, но като че нещо се пречупи в съзнанието ми и сърце не ми дава да сложа неговата вадичка там. Ама не съм сигурна, че ако котлоните на печката не загряваха така бързо, дали удобството нямаше да надделее над терзанията ми newsm78

Нанди извинявай, че се позабавлявах на историята със забравената Моник, на теб едва ли ти е било смешно. Прекрасно, кротичко момиченце си имаш Heart Eyes Тотално изтрещяваме май да ги мислим тези дечица Laughing

И да ви покажа едно готово за плажа момченце. Вече направи и първата си баня, ама аз пропуснах и снимките са на апарата на баба и дядо с които беше там.
http://prikachi.com/images/153/4727153b.jpg

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 23:50 от djidjonka

# 456
И сега, с чашка биричка beer2 в ръка, дойде ред за един от най-любимите ми начини за отмора в края на деня:

Спасдиди, нали знаеш, че си абонирана за темата до живот! Естествено, че си те искаме!  Heart Eyes Hug Много ни липсваш и много ме зарадва като те видях отново тук, но.... тази лоша новина.... Cry Cry Cry Много ли е опасно, има ли лечение... не знам какво да кажа просто... освен, че много, много стискам палци да сте добре!!!  spoko
Нели, ШТЪ бия!!! Как така няма да ходиш на изпит!!! Мен да не би Марисчето да ме остава да уча, ама на - отивам и каквото сабя покаже. Тъй че "смело и смахнато напред!!!"  Hug
Силвия, много жалко, че ви се е наложило да постъпите в болница  Cry Важното е, че всичко е зад гърба ви и сте добре!  Hug
Милли, много неприятно! Аз едва се справям в такива дни и да, при нас също е така - когато съм най-скапана и Мариса има най-много нужда от мен! Същото важи, когато ще посрещам гости, когато ми предстои изпит.... и ми е напрегнато - явно просто преживяват миличките нашето напрежение...  А поотмина ли обрива на Гоголино?!  Hug
Бисквитке, първо една голяма  Hug и второ да те успокоя - това с не-спането при нас е обичайното!!! Мариса най-редовно ми изкарва от 9 до 22-23часа с половин-един час сън  Rolling Eyes И как няма да съм  #Crazy Напоследък й става навик и май е защото порастват, стават все по-любопитни, има все повече неща, които да им задържат вниманието... е не, че не им се спи, ама то как се заспива при толкова любопитни нещица наоколо  Flutter И после мрънкане, тръшкане  ooooh! А може и батерии да ядат...  Thinking
Зази, много се радвам, че сте си изкарали толкова хубаво! Пожелавам същото и за утре! Дано времето е чудесно!!!  sun  Heart Eyes Hug
Марте, стаята на Криско е много хубава!  Hug
Даная и аз ти благодаря за рецептата!  Hug
Бубе, нещо пропусна да се похвалиш каква е новата придобивка на Ралфи?!  newsm78 Само каза, че имате много подаръци и толКУС!  Crossing Arms
ДеСимонка, нямам думи просто  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Тия свекървещици не знаят кога да спрат!!!  #2gunfire
Нелили, страхотни снимки!!! Радвам се, че е минало добре, въпреки дъжда! Ще й върви като по вода на милото Ели!!!  Heart Eyes
Честит първи плаж на Дани!!! Много е сладък с тези джапанки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug

Относно документите - някой може ли да обясни за какво става въпрос, кога и какво се праща, че нещо съм изостанала с тази инфо  Rolling Eyes  Blush  Благодаря предварително, а следварително раздавам цИлуФки  lovekiss
За даването на торта на бебоците, Тони, сетих се днес, как на РД на Венци дадох на Мариса парченце от белия блат на тортата. Макар и без нищо по него, физиономията й беше уникаТна - затвори очи, усмихна се и издаде едно звучно "мммммммммммммм"  hahaha Луси каза, че е само за реклама на торти! Много й се смяхме всички!   Joy
Геринце  Hug  bouquet

Да ви се похваля - след толкова чуденка, каква да е темата на РД на Мариската, изведнъж ме осени идеята - ей така, невинно, докато си ви четях... Затова по едно голямо гуш на всички

А и още нещо - сигурно ще ме сметнете за побъркана, но днес сготвих 5 гозби (при това сама съм си гледала бебка), а вчера 2 #Crazy Още докато са врящи ги сипвам в буркани с винт, затягам силно и обръщам с капачката надолу. Като изстине - в хладилника и така издържат много, дори месец. Така сега ММ има 12 буркана със 7 различни ястия - да си ги редува и да си хапва докато ме няма. И сигурно се чудите защо  Crazy Защото когато ме няма, ММ, за да не харчи пари почти не се храни или си купува солети и тЯм подобни глупости  #Crazy Така че като бях в Бс декември месец отслабна с 6 кг и сега на ръст 190 тежи 67кг  smile3544 Имам чувството, че ще се счупи. А работи много - тежък физически труд, който му взима здравето. Та направих всичко с много любов и въпреки, че съм много уморена, съм много доволна от себе си! А и всичко стана много, много вкусно!   chef
Мисля, че не съм ви казвала, но аз много обичам да готвя! От всичко домашни задължения, това е моето любимо! Научих се още като бях на 13. Майка ми е директор на малко училище, няма зам. директор и секретарка и всичко винаги върши сама. Затова все нямаше време и сили да готви. Записваше ни в разни обществени столове, а на мен бързо ми писна тази храна... И така, както в приказката за Неволята, научих се да готвя и бързо отмених изцяло мама в това направление. Всички вкъщи бяха много доволни. Оказа се, че ми се отдава и много хора са оставали възхитени (ми така де, защо пък да не си се похваля и аз  newsm56)... 
Утре заминаваме за Бс   grinning039 - само се моля да имам интернет там, за да си ви чета  Praynig

Спокойна нощ на всички!!!

# 457
Честит първи рожден ден на:
Ния
Макси
Андрея

Мили деца, вече една година греете с усмивките си и стопляте душите на всички около вас!!! Бъдете все така лъчезарни, мили и щастливи!!! Бъдете много будни и упорити!!! Следвайте мечтите си и отстоявайте винаги себе си!!! Желая ви също много, много здраве!!! И най-вече за Ния, която толкова много изстрада и така силно се бори - дано всичко лошо е зад гърба ти, Нийче и от тук нататък всичко за теб върви по мед и масло!!! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

За трите мами:

# 458
Честит рожден на сладичките Ния,Андрея и Макси!

Сладкиши прекрасни,бъдете здрави,весели,добрички!

На развълнуваните им майчици-весел празник!

# 459
Добро утро момичета!

Днес моето пораснало момче е вече на годинка! Да ми е живо и здраво и все така добричко и послушно!

Честити Рожден Ден на прекрасната Андреа и на сладката Ния! Да сте живи и здрави, весели и безгрижни!

# 460
  • София
Добро утро!
Наспах се  и сега отпочинала ще се включа по темите  Wink
Първо Честит имен ден на Боример на огромни патерици! Много ме е срам , но покрай подготовката на РД-то съвсем изкуфях  Rolling Eyes
Честит рожден ден на кака Яна на Зазка (пак на патерици за което много се извинявам  Wink )
Благодаря ви за комплиментите за тортата. наистина е направена с много любов и огромно желание. Идеята ми беше момиченце с рокличка подобна на Елината върху полянка с цветя. Естествено не се получи така като го бях замислила  Wink. Искаше ми се цветята да са набучени на тел (опакован със зелен фондан) за по реалистично и ефектно, но след заиграването с роклята просто нямах нерви да се занимавам и с това. Абе става, Ели много и се зарадва и  на Алекс му хареса , а и гостите ни я одобриха Simple Smile
От вътре тортата беше ( говоря  в минало време защото не остана  Mr. Green) с готови блатове , банани и баварски крем. Роклята я направих с тесто за кекс изпечено в малка купичка и отгоре  с фондан. Естествено Ели си хапна от тортата  Mr. Green. Все пак е рожденичка, фондана не съм и давала, но другото си го яде с голям кеф. Ето и доказателство

Спасдиди много гадно с това хашимото  Sad дано поне Ириндето няма  Praynig . Имам приятелка с такова заболяване , при нея се отключи от нерви и притеснения. Нормализира си  хормоните с  медикаменти  Peace .
Десимонка ( ох, свикнала съм  с опосумче ) как така ще я подстригват без твоето разрешение Crossing Arms, много нагло и нахално , ако беше моята свеки сигурно да съм я изяла с парцалите  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Гале страхотна питка си направила, сега  ме вкарваш в размисли и аз да се пробвам   Thinking
Нанди  Laughing Laughing Laughing ами случва се сега какво да се прави  Hug Hug . При нас няма такъв шанс , Ели като ни види  че слизаме от колата започва да пищи да я свалим и нея.  Като аларма е  Laughing  
За микровълновата - ползвам си я, стерилизатора ми е за микровълнова , а и храната и топля в нея Peace

Честит рожден ден на Макси , Ния и Андреа!
Много здраве и прекрасно и
 безгрижно детство им желая  Hug Hug Hug
Муше, Зази и Зайче честит празник!    bouquet  bouquet  bouquet  

П.П.:  Нанди , що така ме изключи от комуната  newsm78 ?  Много ми се отдава ходенето по магазините, също така умея да пия кафе с часове на сладки приказки, похапването също ми е призвание , а и други мои "ценни качества" може да открия ако се позамисля още малко  Wink.

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 08:26 от nellyli

# 461
  • на североизток
Добро утро и от нас!

Почерпете се за здравето на нашата пораснала Ния, макар и виртуално!

Честит рожден ден и на Макси и Андреа! Бъдете живи и здрави и много щастливи, мили деца! Пожелаваме ви от сърце безгрижно детство, изпълнено с много игри и постижения!
[/color]

Муше, Зайче, честити ви рожденици! Да са ви живи и здрави! Весел и незабравим празник!

Момичета, толкова съм щастлива и развълнувана. Искам да благодаря на всички вас за подкрепата и разбирането през тази наша първа, изпълнена с толкова много препятствия година. Радвам се, че ви познавам и че ви имам! Обичам ви много! Hug Hug Hug

# 462
Честит рожден ден на Ния, Макси и Андреа! Много здраве им желая и щастливи, слънчеви дни изпълнени с радостни моменти и интересни игри!

Весел празник на семействата им. bouquet

nellyli, страхотни са ви снимките, а Ели направо нямам думи за коментар - чудна е! Hug

marietta_g, и аз понякога затварям така супа. Ако съм направила повече от 2 л., че сме толкова яшни, че понякога се вкисва и хвърлям. Така че, този начин на съхранение го прилагам и аз. Wink

ДеСимонка, прочетох на мъж ми поста ти и неговият коментар беше: добре, че нашите баби нямат достъп до децата, иначе сигурно ще хвърчи и перушина. Shocked

Много е готин плажуващия Дани. Heart Eyes

Петинка, микровълнова ползвам рядко като цяло и не готвя на нея. За децата едва ли съм я ползвала повече от няколко пъти, но се е случвало. Принципно приготвям храната на пара, или на фурна и не мисля че не бих се справила и без нея. Rolling Eyes

Днес тук пак вали...а мислихме да водим децата в парка...май пак ще ги заведем да играят на закрито. Sad Как ми липсват топлите дни в България... Cry

# 463
Здравейте, момичета!
Започвам с честитките:
Честит рожден ден на нашите варненски другарчета Макси и Андреа! Честит рожден ден и на малката борбена Ния!
Пожелавам им много здраве и прекрасно и безгрижно детство!
Благодарско, Муше и Зазка, за почерпката, и честит празник и на вас! Както и на мама Зайче!  bouquet  bouquet  bouquet

Нелили, Елена е страхотна, а също и Алекс, и ти, и тм. Имаш си страхотно семейство!  bouquet  bouquet  bouquet И си се справила много добре с празненството, и с тортата/ щом не е останала/. Mr. Green
Спасдиди,  Hug Hug Hug Надявам се, че всичко ще се оправи, и повече няма да имаш такива негативни емоции.   bouquet
Нанди, добре че Моник е кротка. Като се сетя, бившето ми гадже все ми казваше, че един ден ще си забравям детето - я навън, я вкъщи ит.н. Добре, че думите му не се оправдаха. Laughing
Мариетка, пожелавам ти да си изкараш страхотно в Бс. И да се заредиш с позитивна енергия.  bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден на патерици и на кака Яна на мама Зазка. Embarassed Пожелавам ѝ едно безгрижно детство и да не се отърве от здраве и лИбов. Ама Зази, верно при вас целия май е празник!  bouquet  bouquet  bouquet
Десимонка, ама твойто свеки верно е за убиване! Дано по скоро стане новото жилище, че да се прибереш вкъщи!  bouquet  bouquet  bouquet
Айде стига за днес от мен!
Тука грейна слънчице, и след малко се отправяме на разходка!

# 464
И Джиджи, извинявай душо, ама Дани мноооого фешън бе! Laughing  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт