Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 105

• 47 879
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Росииииииииииии! ДОБРЕ ДОШЛА!

Щастлива съм, че те "виждам" отново тук. Както казват в нашите филми - Да остане в миналото и скорошно оздравяване! Възхищавам се на духът ти и на творческият ти потенциал.
Бъди жива, здрава и все така вдъхновена!

Клипчето е превъзходно, всъщност направено е както ти го умееш! smile3501 smile3501 smile3501  love001  love001 txtloves txtloves txtloves txtloves

# 586
rosisan размазващ клип,много ми хареса! Дано всичко лошо е останало зад гърба Ви !

# 587
Роси - Бързо оздравяване
Клипчето е много хубаво  и романтично.

# 588
  • между морето и небето
Десет неща, които не знаете за Турция  - http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4741151

# 589

Рейтингът му на IMDB е 3.7 от 10
http://www.imdb.com/title/tt0452712/

# 590
rosisan разкошен клип Hug

Момичета погледнете каква антибългарска страница има във фейса
http://www.facebook.com/pages/Anti-Bulgaria/246477115431453

# 591
  • Варна
Роси, дори с анонимен автор да е това клипче ще разбера,че е от теб. Неповторима си в това!Запазена марка rosisan.

# 592
  • София
Скрит текст:
Фатмагюл за пръв път я видях толкова освободена и така естествена в държанието си спрямо Керим,млада ,влюбена жена.Всеки влюбен знае как просто се „носиш” когато те е завладяла магията на това чувство.За нея това е голяма стъпка,ако не друго то поне спомена за нея е затворена страница,която все пак си е там в неписанта книга на нейния живот.Знае коя е и какво точно иска –влюбена в  мъжа до себе си.Но наистина не очаквах такава реакция отсрана на Керим,явно и при него има психологическа бариера и предполагам че не от това колко са били с нея,а че и той е бил там....Интересно как ще постъпи той оттук нататък...
Момента с албума за снимки-сомволичен начин да се каже че  двамата ще имат общо бъдеще с общи спомени...и все пак усещам някаква сянка надвиснала над тях,един леден полъх от бъдещето...

Скрит текст:
Ето за решението на такива въпроси е "измислена" сексологията като наука. Ох, пак го ударих на професионализъм. Надявам се да ми простите. На този филм гледам точно така-професионално.
Не спирам да се възхищавам за решенията, които се показват от творците. И на мен ще ми е интересно какво решение ще предложат на нас зрителите за поведението на Керим.
Усетът ми от снощната серия е, че задръжките на Керим няма да паднат скоро. Той отчете страхът си и се гневеше на себе си, че не е продължил. Притеснението му беше по-голямо и се отказа. Сутринта отивайки да я потърси  имаше отново притеснения,  докато не чу, че тя пее. Това бе като балсам за душата му и той отново "подкара" със спокойно поведение на любящ мъж.
Много тънки и важни моменти ни показаха с това пеене. Керим  изцяло зависи от нейното поведение и настроение и това донякъде е добре, но за него не. Необходимо му е да  придобие смелост, за да бъде той активния в сексуалната близост, защото истинската природа е мъжкият индивид да ловува. Или  близостта на самката и самецът като класика в жанра- сексуалният.
Използвам абсолютна метафора, за да обясня мислите си.  

dimana-nova, Slawena   202uu

....... dimana-nova, не само професионално, а и реално ..... определено и трите гледаме един и същи филм. Wink

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 18:11 от rivva

# 593
Радвам се, че  ще пуснат Aska sürgün това е дебютна на Берен надявам се да е хубав. 

# 594
  • между морето и небето
Цитат
Един дългокос, чернокос много ме ядоса, ама това е за друга тема във форума  

Hellenn, защо бе, джанъм, се оплакваш от Керимчо в други теми?

# 595
  • софия
rosisan -всичко лошо да е зад гърба ви! Ще изгледам клипчето ти довечера- с удоволсствие, както винаги! Hug

# 596
Цитат
Един дългокос, чернокос много ме ядоса, ама това е за друга тема във форума  

Hellenn, защо бе, джанъм, се опакваш от Керимчо в други теми?

Joy Joy Joy
аз и тук доста си го нахраних!  Joy Joy Joy
много ме вбеси снощи тоз младеж!

# 597
  • между морето и небето
Joy Joy Joy
аз и тук доста си го нахраних!  Joy Joy Joy
много ме вбеси снощи тоз младеж!

То в тази ти е простено, ама няма да се излагаме в другите.

# 598
  • София
Скрит текст:
Явно са се заели да ни опровергаят Laughing!

.... Дали?!?  Wink..... Защо ли ми се струва, че те въобще не са наясно, че се налага да  правят нещо такова.
Все си мисля, че и двамата (особенно Берен) са чули и прочели толкова фантасмагории за себе си и личния им живот, че със сигурност им е все едно за поредния непотвърден слух.

Дани не приемай коментара ми лично, независимо от цитата Hug

# 599
  • В Града на Липите

Пази Боже, тоз индивид да успее да се измъкне. Тръпки ме побиват.
Браво на Фърат. Почти се е свършил вече, само една брада и едни очи са му останали.

Общи условия

Активация на акаунт