Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 105

• 47 829
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Hellenn,  Peace

Момичета погледнете каква антибългарска страница има във фейса
http://www.facebook.com/pages/Anti-Bulgaria/246477115431453

Не знам да е позволено такова нещо да стои във фейса. Не знам как се информират модератори или каквито там са, но като се прибера вкъщи днес, ще потърся начин. Не вярвам това да е мнение на много хора, но стига и един човек да си мисли, че може да поддържа такъв профил. Не че сме цвете за мирисане. Имаме си кусури, но чак да ни мразиш като нация... и да то позволяват да го пропагандираш! По тази логика може да се направи подобна страница за всяка една нация.

напротив... даже поздравявам такива, които са направили подобна страница. То е видно, че не са чужденци, а са българи. Само не разбрах защо са използвали снимки на актьори и т.н., тоест замесват ги в кауза, която може и да не споделят. А така стават "лице на фейсбук групата", което е глупаво. Иначе...  прилича ми на група, която да обединява хората, които обичат родината, но мразят държавата. Само дето не е по правилния начин казано.

Mай и ти си някъде в орбита

# 616
  • Разград

# 617
.Ако не знаеш английски,има и част на български.

мислиш ли, че не знам? Да, може да е насочено срещу българите, но не като цяло, а срещу простотията, която заля Европа. Само преди 2 дни ми се наложи за пореден път да се сблъскам с подобни индивиди в една европейска столица и за кой ли път ми дойде да потъна в земята от срам. А и никъде в чужбина не казвам откъде съм. Защото .. само който не се е сблъскал с такова нещо в чужбина, той не знае за какво говоря. А пътувам постоянно и, повярвай ми, знам за какво иде реч. Но.. да не разводняваме темата, все пак е за Фатмагюл и е най-добре да се придържаме към нея. Направих субтитриран клип преди малко, дано ви хареса (пуснах линка на предната страница)

# 618
Здравейте, всички! С голямо закъснение - Христос воскресе! Здраве и любов ви желая от цялото си сърце.
Като гледах снощния епизод, мислех си колко много щях да изпусна, ако онази ужасна катастрофа преди Цветница ни беше тряснала без опция за оцеляване. Много щеше да ме е яд.
С това клипче проверих дали не съм си разпиляла ума някъде по асфалта.
Ако ви харесва - подарявам ви го с обич.

Kerim ile Fatmagül - Aşk-ı Kıyamet (Emre Altuğ) - bg sub
Керим и Фатмагюл - Любов до Края на Света (Емре Алтуу) - превод

http://www.youtube.com/watch?v=TiGeh8zwI4A

Роси здравей,
възможно ли да не ни хареса нещо ,което е толкова хубаво!
 newsm51 newsm51 smile3525

# 619
.Ако не знаеш английски,има и част на български.

мислиш ли, че не знам? Да, може да е насочено срещу българите, но не като цяло, а срещу простотията, която заля Европа. Само преди 2 дни ми се наложи за пореден път да се сблъскам с подобни индивиди в една европейска столица и за кой ли път ми дойде да потъна в земята от срам. А и никъде в чужбина не казвам откъде съм. Защото .. само който не се е сблъскал с такова нещо в чужбина, той не знае за какво говоря. А пътувам постоянно и, повярвай ми, знам за какво иде реч. Но.. да не разводняваме темата, все пак е за Фатмагюл и е най-добре да се придържаме към нея. Направих субтитриран клип преди малко, дано ви хареса (пуснах линка на предната страница)

Съжалявам,но на мен НЕ ми хареса!!!

Не смятам,че е необходимо да гледам рекламния блок на "Канал Д"

# 620
ами изрежи си го, прескочи си го. И преведи повече. Субтитрирай повече. Лесно е да кажеш на чуждия труд, че не ти харесва с червени букви. Направи го ти, така че да ти хареса

# 621
diziler права си,тук е друга темата,но и друг път сме заемали гражданска позиция по други теми.Аз не деля хората по нации,религия и етническа принадлежност,а по други техни качества.Знам ,че има всякакви хора независимо от нацията,религията или етническата принадлежност.Лошите качества не са белег само на една нация.И в Германия има всякакви хора,и лошите не са задължително българи.

# 622
ами изрежи си го, прескочи си го. И преведи повече. Субтитрирай повече. Лесно е да кажеш на чуждия труд, че не ти харесва с червени букви. Направи го ти, така че да ти хареса

Ами аз като не мога,не го правя,че да не се излагам пред другите!

А ти поради каква причина се срамуваш да се наречеш БЪЛГАРКА!

# 623
Спират го сайта до 30 дни по тв7 го казаха заели са се спeц частите.

# 624
Поздрав с една много хубав и много тъжна песен на Кърач

# 625
Camile, за жалост не се отваря видеото. Иначе Кърач е майстор на тъжните песни. Написал е музиката към куп сериали, които обикновено са в конкуренция с тези, озвучени от Тойгар Ъшъклъ (като Фатмагюл например)

# 626
Camile, за жалост не се отваря видеото. Иначе Кърач е майстор на тъжните песни. Написал е музиката към куп сериали, които обикновено са в конкуренция с тези, озвучени от Тойгар Ъшъклъ (като Фатмагюл например)
Оправих го вече трябва да се отваря.

# 627
да, Gidiyorum, готина песен. Между другото Кърач за една бройка щеше да спечели правото да представи Турция на песенния конкурс на Евровизия. Остана на косъм... този, който спечели е Джан Бономо... ужасен... едва ли изобщо ще стигне и до финала. Кърач, щеше да разцепи яко

# 628
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Миналата седмица по това време ни заливаха със слухчета за следващияепизод , а днес само едно и то не "романтик - романтик" newsm78 newsm78 #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 629
newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Миналата седмица по това време ни заливаха със слухчета за следващияепизод , а днес само едно и то не "романтик - романтик" newsm78 newsm78 #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Чудя се онзи моя приятел защо спи,а не ни дава никаква подсказака!?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт