Прочистване на организма от паразити

• 939 157
  • 1 333
  •   2
Отговори
# 870
# 871
Какво означава обточва?

Минава по горната им обвивка. Не прониква в червата и стомаха вкл. други кухи органи.

# 872
В такъв случай за паразитите в стомах и черва върши ли работа запера

# 873
  • София
Може ли да помоля тези ,които са ползвали Запер да споделят впечатленията си?

# 874
В такъв случай за паразитите в стомах и черва върши ли работа запера

Според моите книги - НЕ.

А и паразити като глисти и тении не мисля, че биха загинали от ток с честота. Все пак най-ценните червеи на планетата /за рибарлък се ползват и килограм от тях струва колкото унция злато/ се ловят с ток с на определена честота - той ги привлича.

# 875
Моите впечатления от запера ползвам го 21 дена-страхотна енергия,сякаш изчиствам рецепторите,изхвърляне на червеи,видях ги и ме е яд че не ги снимах ,но изглеждат досущ като
file:///C:/Documents%20and%20Settings/VIP/My%20Documents/My%20Pi … B5%D0%B8%2017.jpg

# 876
Къде пуснах вчера да гледам малко ТВ преди лягане и попаднах на някакво научно-популярно предаване за паразитите. Едната част беше за тоскоплазмозата. Не можел да се убие този паразит. Остава си в тялото през целия живот и зависи какво ще атакува. При човека от предаването беше атакувал едното око и предизвикал възпаление на ретината, от там ослепяване. След 13 год. атакува и другото око, но успяха да го спасят с някакви инжекции в окото.
Ние сме с две котета и направо ми настръхна косата.
Махнете котетата. Никой не си и представя какво могат да пренесат котетата. Най-интересното е, че когато ми натресоха едно коте и аз взех да търся какви ваксини се правят на котките, стана ясно, че НЕ намирах никаква информация по сайтовете на ветеринарите за ваксина-токсоплазмоза. Когато питах ветеринар защо точно тази ваксина я няма в списъка, той ми каза:"Защото няма такава ваксина."
   Толкоз! И взе да ме убеждава какви били и не били рисковете да се пипне токсоплазмоза. Аз го пресякох  и му казах, че за това заболяване ЗНАМ доста повече от него и той млъкна. Показателно е, че във всички сайтове на ветеринари, НИКЪДЕ не видях да е обяснено колко е опасно това заболяване и че, ако бременна пипне токсоплазмоза плодът се уврежда и психически, и физически... Няма да обяснявам точно какво става. А и дори да не става дума за бременност, във поредицата "Чудовищата в мен" добре сте видели какво става с човекът, пипнал токсоплазмозата. Доволна съм, че котето избяга, ама то вероятно е усетило, че не е желано. Искаше да го галя, а аз изпитвах ужас от него... точно заради токсоплазмозата.

# 877
SAfullmoon, мисля че имаш нещо като фобия от токсоплазмозата. Ако наистина си чела достатъчно за нея то знаеш, че котките не са основен заразител и дори и през живота си да не пипнеш котка пак може да се заразиш. Мишки има и по складовете и в собствения ти блок/къща.

Токсоплазмозата е наистина най-опасна за бременната жена и то в определен триместър. Затова хубавото е че повечето коткари сме я изказали и вече имаме имунитет.

Сещам се поне за още 10 заболявания, които са като токсоплазмозата но нямаш фобия от тях. Например варицелата. Приемаш за нормално да я изкараш, дори хората умишлено заразяват децата си. Вирусът остава завинахи в организма в основата на нервните окончания и видимо показва себе си чрез херпес Зостер. А невидимо влияе и променя ДНК-то ни. За бременните е също толкова опасен в определен триместър.

# 878
Токсото може да се лепне и от заразена пръст. В предаването момчето я беше хванало от игра в градината според родителите.
Нашите котета са на вилата за лятото. Направо не се траеше повече вкъщи. Ужасно се скубеха.

Имам отворена тройчатка в хладилника от година и нещо. Купувана от айхърб. Според вас годна ли е за употреба все още?

# 879
Събирам мнения за запера, да го купувам или не. В двора имаме котка и куче. Против домашни любимци съм, но къщата не е моя и никой не ме пита. Детето има псориазис, водих го при доктор, който изследва организма с биоскенер и каза, че е от паразити. Уж го излекува, дадох маса пари, но тази година плаките пак се появиха. Лекувам го по съвети от форума с рибено масло и почти са изчезнали. Давам и клеева тинктура, която уж е с противопаразитно действие. Обаче сега като се затопли времето и пак почнаха игрите с кучето, детето се оплака от сърбеж в ануса. Чудя се дали не са глисти, но доколкото разбирам запера не ги лекува, а пък тройчаткатае за пациенти над 18години. Няма ли нещо билково и безвредно.

# 880
а това куче обезпаразитено ли е?

# 881
Майката уж да, но роди бебе, което не е.

# 882
Пуснете изследване за глисти.  Peace Има разтворими хапчета в аптеката ако се докаже зараза.
Сурови тиквени семки избиват чревните паразити, но не говорим за шепа семки, а за по-редовен прием.

# 883
Запис да следя.
Много ми е интересна темата напоследък.

Мъжът ми има редица оплаквания.  Последно го болят краката. При прегледи по доктори казват, че няма причина.  Thinking Вече се замислих дали не се дължи на някакви паразити.

Вкъщи имаме куче. Редовно обезпаразитявано.
Имали сме и котка.
Обичаме домашните любимци.

Във филмите, които изгледах, имаше най-различни случаи с най-невероятни симптоми...

Чудя се дали да не направим един курс с Триактал - лекарството против паразити по рецепта на Хулда Кларк. Някакви отзиви?
Нямах време да изчета темата назад.

# 884

Общи условия

Активация на акаунт