Диатомична пръст за очистване на паразити,гъбички и глисти!!!

• 33 912
  • 19
  •   1
Отговори
Здравейте мами!!!Някоя от вас ползвала ли е тази пръст, и някакви впечатления имате ли?Пише че помага и за отстраняване на гъбички, и всички паразити които са в организма.Моля ви споделете мнение който я е ползвал.Аз искам да я ползвам за бяло течение,чистене на гъбички паразити и глисти, но още кърмя и незнам дали ще е  уместно? Rolling Eyes

# 1
Здравейте, дали пиете диатомичната пръст? И аз все още кърмя и я пия близо от 2 седмицата, но незнам дали е безопасно.

# 2
  • Пловдив
Дайте инфо...какво представлява?

# 3
Почти цяла зима пих диатомична пръст. С малки прекъсвания. Започнах да я пия, защото съм с Хашимото и ноктите ми са чупливи, тънки. За тях помогна малко, но другата полза, която е огромна е, че не съм боледувала цяла зима нито веднъж от вирусни заболявания - в къщи всички боледуваха поне по 3-4 пъти, а аз, която съм супер болнава - съм здрава!!! Не знам друго - но този силиций укрепва имунната защита невероятно! Така че го препоръчвам вместо ехинацеи, котешки нокти, плаценти и др. скъпи добавки, защото струва 15 лв., а се пие много време /по лъжичка сутрин, разтворен в чаша вода/ Е, не е особено вкусно, но не е и лошо.

# 4
Почти цяла зима пих диатомична пръст. С малки прекъсвания. Започнах да я пия, защото съм с Хашимото и ноктите ми са чупливи, тънки. За тях помогна малко, но другата полза, която е огромна е, че не съм боледувала цяла зима нито веднъж от вирусни заболявания - в къщи всички боледуваха поне по 3-4 пъти, а аз, която съм супер болнава - съм здрава!!! Не знам друго - но този силиций укрепва имунната защита невероятно! Така че го препоръчвам вместо ехинацеи, котешки нокти, плаценти и др. скъпи добавки, защото струва 15 лв., а се пие много време /по лъжичка сутрин, разтворен в чаша вода/ Е, не е особено вкусно, но не е и лошо.

Да ви питам, ефект върху косата видях ли?

# 5
И аз се интересувам от влияние върху косата. Имам огромен проблем. Косата ми беше гъста и жилава, а сега е тънка, много цъфтяща и мазна:( Нищо не помага...

# 6
Точно такава си купих в събота. От неделя започнах с чаена лъжичка сутрин, да видим какво ще постигна.

# 7
Точно такава си купих в събота. От неделя започнах с чаена лъжичка сутрин, да видим какво ще постигна.

Аз я пия от няколко седмици, надявайки се косопадът да ми спре. За сега не е спрял, но сякаш ми расте повече коса. Иначе сестра ми го пи преди два месеца и каза, че косата й е била по-добре от диатомичната пръст.

# 8
Михаела, какво количество пиеш? Аз съм на непълна чаена лъжичка. Мисля да не увеличавам , че вкуса ще стане блудкав.

# 9
Михаела, какво количество пиеш? Аз съм на непълна чаена лъжичка. Мисля да не увеличавам , че вкуса ще стане блудкав.
Аз увеличих постепенно. Сега съм на супена лъжичка. Абе гадно  е, ама аз си запушвам носа и пия. Мисля, че с една чаена лъжичка няма да се забележи голям ефект, дълго време. И най важното, пие се много вода, поне 2 литра.

# 10
Благодаря, ще увелича и аз, тогава. И ще пия повече вода.

# 11
  • София
Благодаря, ще увелича и аз, тогава. И ще пия повече вода.

Здравейте,
може да пробвате да го слагате към някакъв сок, ако пиете сутрин сок, смути или фреш.
Тогава блудкавото се усеща по малко  Simple Smile

# 12
Увеличих дозата! Не е гадно, пие се без проблем. За момента, нищо, като промяна в здравето, не мога да посоча.

# 13
Увеличих дозата! Не е гадно, пие се без проблем. За момента, нищо, като промяна в здравето, не мога да посоча.

Следя темата и чакам да споделите резултати.Поздрави. newsm78

# 14
Gal1313, пия всяка сутрин. Не е неприятно, ефект не съм усетила. Всъщност, ако има пречистване, не знам как би се разбрало Laughing

Общи условия

Активация на акаунт