Паразити и пиене на тройчатка

• 592
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, тествах се за паразити и излезе отрицателен, но съм сиг, че имам. Мисля, да направя курс за прочистване с тройчатка. Имам Хашимото и се чудя дали би навредила, по-скоро мисля, че би навредила на хора с хиперфункция на жлезата. Може ли мнения, както и ако някой е имал паразити да сподели относно симптоми ? Благодаря

# 1
Тоест, мислиш, че лаборатория и лекари няма да хванат наличието на паразити, а вътрешното ти усещане е по-меродавно?

# 2
Тоест, мислиш, че лаборатория и лекари няма да хванат наличието на паразити, а вътрешното ти усещане е по-меродавно?

Да, понякога трябват няколко изследвания, няма значение, питам за тройчатка ако някой е пил тинктура- колко време, ефект и тн

# 3
Имаш проблеми със щитовидната жлеза, искаш да пиеш нещо, което съдържа зелени орехи (т.е. йод). Сигурна ли си, че знаеш как ще ти повлияе?

# 4
Имаш проблеми със щитовидната жлеза, искаш да пиеш нещо, което съдържа зелени орехи (т.е. йод). Сигурна ли си, че знаеш как ще ти повлияе?

По-скоро при хиперфункция би било по-вредно, ще следя хормоните докато го пия

# 5
По добре си вземи диатомична пръст,тя няма да ти навреди,а за паразитите със сигурност ще помогне .Друго,просто си купи Зентел и няма да имаш тревоги

# 6
Аз само ще кажа при мен какво се случи, което често казано не го разбирам. Преди няколко месеца дадох в лабораторията паразити за изследване (бяха повече от един). Както си е по реда, в чашка. И накрая в резултатите пише, че няма наличие на паразити. Недоумявам как се случва това нещо, какво правят в тези лаборатории, как ги правят тези изследвания, че не могат да видят паразити, които си се виждат с просто око!!! И това се случва при много хора.

Общи условия

Активация на акаунт