Лекарство за глисти?

• 1 782
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте, има ли някакво надеждно лекарство за паразити, защото след махането на Зентел не съм намирала нещо добро.. Имаше някакъв сироп Лепарицид или нешо подобно, но не знам колко действаше..

# 1
Знам, че Вермокс е близко до Зентел

# 2
Знам, че Вермокс е близко до Зентел

Аз мислех че и него са спрели?

# 3
Нямам актуална информация дали е наличен. А за Зентел, всички големи аптеки ли обиколихте, защото гледам, че го има във Фрамар (даже може да се запази в аптека от сайта им), Софармаси и Ремедиум

# 4
В България не успях да намеря Вермокс. Има го в Турция с доста сносна цена.
Има също лекарство Контил, кето изтребва глистите дори по-успешно от Вермокс. Изпробвоно !

# 5
В турските аптеки - онлайн. Лекарствата се доставят от Турция и можете да си вземете , по българските аптеки не се продава нито едно лекарство против паразити.

# 6
Здравейте, синът ми /5г./ има глисти, предаде и на мен ,  бременна в 19 г.с .
Пи Лепарацид - не помогна . Днес вече се сдобих най-накрая с Вермокс . Пи и той и баща му, на мен не ми позволява доктора . Изходи се и нямаше нито една в а**то , проверих го , виждам ги все още живи на дупето . Не знам вече какво да давам , колко време след Вермокс се чистиш ?

# 7
Откъде си набавихте Вермокс и как го приема детето?
Как изглеждат тези глисти и колко са дълги, че ги виждате. Аз толкова усилия положих да ги видя не се показаха.
В Турция има лекарство Контил което е по-добро от Вермокс. Писах и по-назад в темата.
А вие щом не можете с лекарства яжте сурови тиквени семки сутрин на гладно

# 8
Видях ги, без да искам ! Детето нямаше никакви симптоми - сърбеж и тн. Реши , че ще се изходи в гърнето и хоп какво да видя отгоре , острица. Обадих се на личната , тя ми каза да го изчакам да заспи , около 1 или 2 часа след заспиването да светна с фенерче и добре да огледам дупето , когато разтворих дупето, ги видях! Тя ми обясни, че глистите излизат вечер , след като тялото е в покой да снасят яйца около ануса, затова толкова трудно е справянето с тях, детето вечер се почеше, после пипне уста, храна и тн с тези ръце и пак поглъща яйцата , а те не са видими с просто око . На мен видях след 2/3 дни на салфетката Simple Smile вермокс от турция - 1 таблетка днес и още една след 2 седмици каза доктора . Преди това прави и лечение с Лепарацид - доста изхвърли от него, но не се изчисти напълно . Баща му също пие с него, аз приемам тиквени семки и хигиена на високо ниво, но само с това , глисти не се требят … колкото и да ми се иска. Въпрос на време е да му ги предам пак.

# 9
Ужас, направо тръпки ме побиват. При нас имаше и симптоми около ануса. Плюс някаква течност се стичаше денонощно и бельото му беше все мокро с тази лепкава течност. Аз все пак ми симля че ги изтребихме. Оттогава насам нямаме подобни симптоми. Пихме цялото семейство лекарства.

# 10
Дано минат и при нас…

Общи условия

Активация на акаунт