Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 680
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Дано за писмата наистина я разкрият и накажат Муки, че няма май да стигне само да я хванат с писмо в пазвата. Тя винаги може да каже, че сега е почнала да ги крие за доброто на ФГ и К. Нали видя как не им понася. А тя пък е толкова загрижена за тях.

# 196
Engin Akyurek Bulgarian Fans
Сценаристката на ФГ - Едже - писа днес в туитър, че сега пише сценария за сватбата Simple Smile

Ами давайте да им пишем и да им помагаме, че да не сгафят работата.  Laughing

# 197
Сценаристката на ФГ - Едже - писа днес в туитър, че сега пише сценария за сватбата Simple Smile

Да, поне малко да вмъкне от сценария на Хриси- копче - целувка Embarassed Heart Eyes hahaha

# 198

Да, поне малко да вмъкне от сценария на Хриси- копче - целувка Embarassed Heart Eyes hahaha

Къде целувка, къде милувка, къде копче, къде мопче...

# 199
Аз мисля,че гафът с писмата ще се разкрие,но последствия няма да има,само просветление за Керим,което е важно.Дали пък от своя страна Керим ще просветли Фатмето за връзката между тези писма и поведението му,незнам

# 200
Какъв е twitter-a на сценаристката Едже?  Wink

# 201
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=vCFQCi2MP-Q

Репортаж по Star.tv........

# 202
Dimony   криене е равнозначно на мълчание  в техния случай.
Виждам любовта в очите им и само казвам че им трябва диалог...

# 203
Няма две мнения по въпроса,че има необходимост от диалог.Мисля,че образите на двамата герои са в развитие.Откривам и у двамата признаци,че те това в съвместния си живот ще го могат.Няма да са като други.Мълчанието им до момента е свързано със страхове,с мисълта че могат да се изгубят един друг,че могат да се наранят и от тоя сорт работи.Трябва да имаме търпение.

# 204

Toва е снимка от друг ъгъл,но не можах да разбера коя е тази до Йомер?
Само аз ли не се сещам?

# 205
  • В Града на Липите

Животът скрит е в дребните неща.
В жест най-обикновен, ала човешки.
В любима песен, слушана в нощта,
с човек, умеещ да прощава грешки.
В усмивката на влюбени очи,
... която търсиш твоя ден да сгрее.
В забравата на смелите мечти,
когато правиш опит за летене.
В стремежа да запазиш своя дух свободен
в несвободното ни време.
Да не виниш за всичко някой друг.
Да не превръщаш обичта във бреме.
Във ручеите топли на кръвта.
В сълзите, непринудено родени.
Най-истински са дребните неща
и те остават спомени след време

Бисерка Каменова

mireto , дамата явно е приятелката на Йомер. Беше му придружителка и на сватбата на Кадир и Мерием. Аз поне не съм чула да поясняват точно каква се явява. Но явно му е близка, щом присъства на подобни събития в толкова тесен кръг.

# 206
  • Разград

@eceyorenc

# 207

@eceyorenc

Мерси много.

# 208

Това значи, че сватбата ще е 74 епизод, нали когато ставаше въпрос за 70-ти епизод нещо и те казаха, че имат написан сценарий и за 72-ри. Е, то и аз предполагах, че ще е 74-ти, но дано не е 75, че направо ще изтрещя  #Crazy
Ох Мукоооо какво ти се пише само, НО никой няма да я накаже както трябва. Нещата ще се навържат, ама как ще я изгонят, ами децата, ами Рахми. Имам съмнения, че няма да се разплетат нещата в 72-ри еп., а 73-ти. Мерием най-вероятно ще стане много подозрителна, Керим с нетърпение ще чака писмата на Мусти и ще стане засечката.
Обаче повече ме притеснява реакцията на Мусти, предполагам че като отвърне на писмото и ще се навържат нещата, ама да не вземе да се отметне от показанията или пък още по-зле да вземе да избяга, че както оная е написала 5-ти май и нищо чудно да цъфне нашия на сватбата.  Sick
Дано Перихан свидетелства, но надали , може и да даде някакъв материал или сведения на Кадир и с това да помогне, но да свидетелства се съмнявам.
Селимчо е ясно, че ще го хванат, въпрос на време е, обаче Айчето може и да е измъкне. Мюнир няма да убеди Ердоан да поеме само той вината, пък и да каже, че е само той, вече е късно /поне за делото на ФГ/, но пък за Туранер е друга работа.
Не коментирахте цветенцето /или поне аз не съм видяла/- символ на търпението на Керим. Как нежно се появи и как пък нежно двамата се погледнаха, все едно пак си казаха "Липсваше ми"  Heart Eyes
Надявам се Мерием да поговори с Керим, да му разкаже как ФГ се е чувствала, а пък съответно той да й каже как той се е почувствал и какво е било пред очите му. Дано им помогне. Аз между другото много съжалявам, че спряха да ходят при терапевтката, дано я включат пак, ако не в 72-ри,  то поне в 73-ти еп., за да изкажат недоизказаните неща и после да се убедят в чувствата си и тя наистина повече да не им трябва, защото облаците на съмнение вече няма да ги има и ще могат наистина да водят диалози без колебание.

# 209
Айде и аз да поръся с мерудията...  Laughing Mr. Green

Нали знаете онова състояние - живота върви в ритмично, в обичайните коловози и изведнъж нещо се случва: болест, нещастие, нещо неприятно, но не нас. Напрягаме цялото си същество, мобилизираме всяка клетка, нямаме време за паника и хленчене, адреналина е на макс. Учудващо е колко издръжливо е тялото и духа в такива ситуации.
Ситуацията преминава и изведнъж усещате умората, изцедени сте, празни от мисли и чувства, толкова безсилни след усилията да си силен..., тялото рухва.... мислите ни напада: ами ако....; ако не беше станало...; какво бих правил/а, ако ....; и др. такива

Това вече сте го казали момичета, мислите ми се покриват с много от вашите:

Та и Керим, вярно, омагьосал ме е, но не е пресилено да кажа, че е герой. Мобилизира цялото си същество за да почуства това момиче, че в живота има не само болка! Излекувана е, а той е изтощен, на ръба. Докато се грижеше тя да върви напред, той остана на едно място, нямаше време за себе си, за раните си, сега на свой ред Фатмагюл трябва да се погрижи за неговите.
Сега тя трябва да стане Керим за него  Joy

Май и аз ще ходя на поправителен за 1-2 епизод. Възприех връщането на Керим на мястото на инцидента, като опит да си спомни точно какво се беше случило, защото му се губиха моменти. Потапянето във водата ми се струва, че беше опит, символично, да се измие от мръсотията!  newsm78

Нелка
Скрит текст:
споделям напълно виждането ти за прошката. Признавам обаче, че съм искала да отмъстя, но просто не мога. Нищо не мога да направя в момента, за който съм се наканила. Често съм си мислила /в по-младите си години/ , че това е проява на слаб характер. С узряването си, разбрах, че просто съм такава и се харесах. Да, гневя се, вътре на себе си, но не мога да отмъщавам, толкова бързо забравям лошите неща, че понякога ми идва да отида и да си направя една томография на мозъка, нещо да не притиска точно дяла ми за Отмъщение!  Grinning  Hug

Общи условия

Активация на акаунт