Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 637
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Добро утро милички!! Heart Eyes

ама много сте ранобудни....докато се докопам до работния компютър, че да си изпия кафето с вас....и вече съм изостанала!!!

За сцената на плажа  - на мен си ми хареса...лекички, нежни целувки, постепено разгорещяващи се.... много ми въздейства....
и  Енгин и Берен са страхотни ......Керим - изгарящо страстен, Фати - срамежливо страстна.... Embarassed
харесаха ми....

galandri- страхотна снимка!!!

# 91
Добро утро!

Целувка сутринта
Скрит текст:
Събуждам се, усетила целувките ти нежни- полу отворени клепачи, пред мен си ти. Късна и дъждовна пролет. С аромат на палачинки и горещо кафе. Наистина ли ми се случва!? Съществуваш ли ти?! И ти ли беше снощи там, на същия диван, със същата музика. Със светло сините ни дънки и черни блузи. бях ли облегната на теб, докато държахме онези листи в ръце, когато прибрах косата с щипка за пране. Когато очилата свали ми, ръката ми в своята взе, и устните нежно целуна . Видя ли зад хладното изражение, колко любов съм скрила в мен. колко чувства съм пропиляла и колко много още мога и искам да дам. Колко любов и нежност мога да взема, колко човек сред хората може да бъде сам! Видя ли как бързо заспивам в твойте ръце, как в тебе се сгушвам. Усети ли ритъма на малкото ми сърце. И не мисли вече за утре. Днес искам да съм тук. Да се събудя до теб сутринта. Дори без закуски и ухаещо топло кафе. Без вечери с вино и свещи, а само допирът на топлите ни ръце.

източник http://parviqtdennalubovta.blogspot.com/

# 92
На мен ми хареса и целувката по нослето и сцената на плажа! Керим излъчваше такава страст,че ми идеше да скоча под душа със студената вода от първата страница на темата! Ох,мерак,мерак,човек и да остарява,меракът си остава....  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 93
  • В Града на Липите
Добро утро и хубав ден на всички  Hug

За някои е работен, но поне слънцето създава настроение.

Круела, за дънките какво да кажа  newsm78 маркови дънки на марков мъж  Grinning

Славена, благодаря за целувката. Дай Беже всеки му.

За целувката на плажа нямам никакви забележки. Гледах я детайлно от всички ъгли, и всеки път ми въздейства. Точно както след сто гледания ми въздейства и все още Свети Валентинската. Този път нищо не ни пречеше, нито мъгла, нито ревящия Мустафа и можах да й се насладя напълно. Сега кой се е справил по-добре то е ясно, този с повечето опит. Но аз съм пристрастна, може и да греша. Grinning Вчера си сложих клипчето на Роси в подписа си, та да ми е под ръка и да си гледам целувките им, когато ми се прииска. Тъй като пиша често, може и вие да се възползвате. Прекрасна компилация от целувки.

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 10:57 от hrissi_sz

# 94
# 95
Целувката на плажа си е много хубава, Керим целува със страст,а ФГ със с малко свян, аз мисля че за нея това е ПЪРВАТА целувка в която влага страст, първите с Мустафа бяха детски, после с Керим дали да се отпусна или не...

Да си дам мнението за Енгин и Каванч и двамата са красиви, но Енгин Акюрек е с по груба и по мъжка красота, затова си го харесвам повече...

# 96
  • Пловдив

Не само целувките, всички моменти са прекрасни с Енгин. Как целува ръчичката на Елиф....

# 97
  • София
Уф,аз този момент с Елиф го пропуснах и още не съм го гледала...
И аз мисля,като Мушмулка,че май това е подсказката-"целувам,целувам,целувам...."
Като го видя с бебче събужда всичко женско в мен тоя човек Heart Eyes!

# 98
  • Пловдив

На второто гифче - след целувката, толкова страст струи от Керим/Енгин....за мен е направо убийствена....

# 99
  • В Града на Липите
Дани, сега видях поста ти

Скрит текст:
Колко странно, мислех си, че само аз не слагам Облака в раздел сериали. Не мога да си обясня защо, дали заради малкото серии или заради цялата гама от емоции, които предизвика в мен. Но когато казвам сериали, не ми хрумва и за миг да определя и ного като такъв.
Иначе, заради тази болест КВФ, зарязах и Хаус и Фриндж, и новия сезон на Троновете, както и още няколко, които следях. Не смятам, че някой друг турски сериал ще ме обсеби толкова, но все пак не мисля да рискувам. Предполагам, че този не е единствения добър и сигурно има и други, но дори не искам да ги знам. И без това едва успявам да натискам линка на Круела. Понякога се налага да ме измъкват буквално за косите от вкъщи  Joy  Joy  Joy Мисля че е крайно време да се оправя, макар че боледувам едва от три месеца. Чух, че имало и по тежки случаи.  Grinning

# 100
Добро утро и от мен!

По отношение на професионалните целувки, бих казала, че при типичната професионална целувка устата на единият актьор за затворени докато на другият са отворени. В идеалния вариянт това не си личи.
Целувката на плажа ми хареса с това, че въобще се случи. Самата целувка иначе можеше да бъде и по добре (дори и без да изпаднат в състояние на луда страст). Но може би идеята е от една страна да представят правилно героите. От друга страна мисля, че може да има и едно развитие на героите не само в отношенията им (във времето), но и в начина на целувките им. Щеше да ми дойде странно срамежливата ФГ да преплете езици с К туко ей така. Очаквам обаче че и това може и трябва да се случи. Със постепенното сексуализиране на връзката им, което трябва да съответства с порасването на ФГ и премахането на срама и в по-голяма степен.

# 101
  • София
Добро утро Hug
Първо да благодаря на Марианка за кафенцето, което ни поднася всяка сутрин Hug
Докато Ви изчета, Вие преминахте на друг полюс - целувката на плажа, но аз искам да се върна малко назад, за вината на Керим и прошката. Презастраховам се, за да не ме разберете погрешно - по никакъв начин не искам да омаловажа страданието на ФГ след преживяното насилие, болката и омразата й към насилниците.
Но искам да слезем на земята и да не мислим, че образа на Керим е идеализиран. При тези условия какво би се случило с ФГ, ако не бяха Керим и Мериам? Ако ФГ се беше омъжила за един от останалите? С кого щеше да е щастлива ФГ? С Мустафа? Ердоан? Селим? или Вурал? С никой от тях, напротив това би я довело бавно и сигурно до лудост и край на живота й. Защо Керим се омъжи за нея? Защото я видя, че иска да се самоубие, защото си представи своята майка, защото приемаше вината си и искаше да я закриля като по този начин да изкупи отчасти вината си. Всеки ден виждаше омразата в очите й и когато реши, че не може да живее с тази омраза, реши да замине. Но не замина, защото вече беше късно, той обикна това момиче. И продължи да живее с малката надежда поне да не го мрази толкова много. А кажете ми кой мъж би сторил това? Да чака година и половина? Първо - нито един от другите Четирима, а и в реалния живот едва ли някой би издържал толкова дълго? И с какво накрая Керим спечели любовта на ФГ? - с много любов, търпение, разбиране, лишение от
собствен живот! Вината си му е вина, той никога не я е отричал като другите, но прошката си я заслужи и вярвам,че ще я получи, за да продължат напред заедно и завинаги. За мен Керим е № 1 и ако го има в реалния свят, дори да е участвал в изнасилването? - бих му простила newsm78

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 11:22 от AnaSt

# 102
А мен от целувката на плажа ми направи впечатление реакцията на Ф, когато К се отдръпна. Тя посегна пак да го целуне, но той...

# 103
Скрит текст:
Колко странно, мислех си, че само аз не слагам Облака в раздел сериали. Не мога да си обясня защо, дали заради малкото серии или заради цялата гама от емоции, които предизвика в мен. Но когато казвам сериали, не ми хрумва и за миг да определя и ного като такъв.
Иначе, заради тази болест КВФ, зарязах и Хаус и Фриндж, и новия сезон на Троновете, както и още няколко, които следях. Не смятам, че някой друг турски сериал ще ме обсеби толкова, но все пак не мисля да рискувам. Предполагам, че този не е единствения добър и сигурно има и други, но дори не искам да ги знам. И без това едва успявам да натискам линка на Круела. Понякога се налага да ме измъкват буквално за косите от вкъщи  Joy  Joy  Joy Мисля че е крайно време да се оправя, макар че боледувам едва от три месеца. Чух, че имало и по тежки случаи.  Grinning

ooooh! hrissi_sz, само заради теб ще се напъна още веднъж да го почна този Облак.  Thinking Пак да кажа, че повече ми хареса "Отвъд облаците".  Peace

# 104
А мен от целувката на плажа ми направи впечатление реакцията на Ф, когато К се отдръпна. Тя посегна пак да го целуне, но той...

Да това на мен също ми направи впечетление и ми хареса. Тя го държеше още с ръка и се надигна малко за да го последва, но уви...знаем как свърши. Също така и страста, която беше по-видима от страна на К (според мен) ми направи впечетление.

Общи условия

Активация на акаунт