След сепването, Керим усети разочарованието на ФГ, нейното очакване да продължат. Затова се втурна отново да я целува и да казва "обичам те". Него спомена го спря, но не искаше тя да разбере това. И вие ли така го виждате?

След сепването, Керим усети разочарованието на ФГ, нейното очакване да продължат. Затова се втурна отново да я целува и да казва "обичам те". Него спомена го спря, но не искаше тя да разбере това. И вие ли така го виждате?

Просто двамата са съвсем различни като визия и таланат и харизма....и всеки е намерил своето място всред турската тв гилдия и в сърцата на феновете си...Това е лично мнение
и съм пристрастна ,но не към Енгин 

Мисля че е крайно време да се оправя, макар че боледувам едва от три месеца. Чух, че имало и по тежки случаи. 
То и на мен не са ми много по вкуса сравненията между артисти, които не участват в този филм. Некоректно ми се струва. Но както вече бе коментирано всеки има право да пише.

Препоръчани теми