Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 678
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Момичета и нашите баби луднали по Керим!!!!!!!!

# 211
  • Разград
Kerim Fatmagul Sahilde Opusme

# 212
asha
Цитат
Дано Мерием я фане с писмото в пазвата , оп , пардон - аз на това му викам "дамския джоб"
Скрит текст:
- че и моя милост подобно Муки bombs има такова скришно място Mr. Green Mr. Green Mr. Green . Чак на подбив са ме взели с него - веднъж да си прибера на бързо там ключовете за колата ...и после познайте как ги издирвах повече от час ..че вдигнах на тревога сумати народ.  Така е , последиците на ранната детска склероза не прощават никуму  ! После се чудех , как така не съм ги "усетила " - ми то в навалицата , някакъв хилав ключ  се е сместил на топло и си трае , хитрягата ...а аз само дето в не предизвиках 2 инфаркта и не се гътнах от притеснение , че бях на майната  си  , на географията на едно място...

Много се смях, но те разбирам. Аз съм средно надарена, но докато бях бременна станах извънредно надарена и поради  големия си корем, не можех да се навеждам към масата по време на хранене и често нещо от храната падаше в дамския джоб! Laughing Какви неща съм намирала  Joy, когато нямам време да "разтребя" веднага  Joy

# 213
Разсъждавайки над образа на Керим, направих асоциация и го свързах с един друг образ изграден от Ръдиард Киплинг в "Ако"
Има няколко превода от оригинала, но този ми е любим

Благодаря за стихотворението.  Hug Hug Бях го забравила, но още от първия път ме грабна и съм си го запазила в оригинал. Просто последните години духовното ми бяга. Явно трябва да разчета знаците  Wink и да се върна към хубавите и стойностни неща.

Аз мисля съм писала и преди за това, но пак да си кажа. Не съм и предполагала, че ще попадна в такъв 'клас'  Simple Smile. Прекрасни сте, момичета и оня, който е създал антибългарския профил във фейса представа си няма срещу какво плюе.

# 214
Най-после успях да изчета всичко-с много мнения съм съгласна,с други не толкова,но то не е и необходимо WinkДобре е ,че сте създали местенце,в което всеки любител на филма и Енгин най-вече може да сподели мисли,да получи информация и най-вече да погледне нещата от различни позиции.Благодаря ви.

Скрит текст:
Днес ти ме попита
дали те обичам,
дали ще те искам,
дали ти се вричам.

Запитай звездите
и те ще потрепнат.
Запитай листата
и те ще прошепнат,

че аз те мечтая,
във нощ те сънувам,
в реалност желая,
и в сън те бълнувам.

# 215
  • София
asha,много ми хареса поста ти Laughing.Направо ме накефи начина,по който си го написала.  Laughing  Hug

nianta,напълно съгласна съм с теб за състоянието на Керим newsm10!

Еее,много съм доволна,че има нови фенки на Облака.Започнаха да се пускат и клипчета на М.Булут,изобщо връщате ме в хубави емоции...

"Engin Akyurek Bulgarian Fans
Сценаристката на ФГ - Едже - писа днес в туитър, че сега пише сценария за сватбата
Smile"

Боже,ама съм заблудена ooooh!.Аз чакам вече сватба,те сега седнали да го мислят.... Tired

Хубав Керим:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 16:36 от Л_Дани

# 216
Дани, тя сцената отдавна е готова, сега само някои детайли обмислят, може би са чели Хриси  Simple Smile няма да ни подмине сватбата, почти дойде...

# 217
Дани, то си е точно навреме, нали бяха казали, че пишат сценариите за 2 серии напред - сигурно е, че ще има сватба в 73 или 74. Щеше да е по - страшно, ако бяха казали, че още не пишат сценарий. Wink

# 218
  • София
Здравейте от още една голяма фенка на този филм Grinning.

Гледала съм и други сериали, но ми е било все едно дали ще пропусна някоя и друга серия.

Този е страхотен. Благодаря за преводите   bouquet. Аз стигнах до 70 епизод и чакам с нетърпение превода на 71.

# 219
Скрит текст:

# 220
  • Разград
Kerim & Fatmagul - My All

# 221
dani_pop , благодаря за насладата от разтапящо нежния клип и стихчето, което не знам защо си сложила в спойлер?!  Hug Hug Hug

А тези двете как така ни обещаха хубав финал като сега пишат за сватбата?!  Thinking

# 222
  • Разград
NE ZAMANDIR SİZLERE YAPACAĞIMIZ SÜRPRİZDEN BAHSEDİYORUZ. SİZLERDEN GELEN GÜZEL İSTEKLERİ GERÇEKLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ. ŞU ANDA SİTEMİZİN ADMİNLERİ ENGİN AKYÜREK İLE BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRİYOR. SİZLERDEN ALDIĞIMIZ GÜZEL ''BİR KELİMELİK TANIMLAMALARI'' DERGİ HALİNE GETİRİP BASTIRDIK VE DİĞER HEDİYELERİMİZ İLE KENDİSİNE SUNACAĞIZ...AYRINTILARI SAYFAMIZDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ...

BİZİ TAKİPTE KALIN!

DUYDUKLARINIZA İNANAMAYACAKSINIZ!

https://www.facebook.com/enginakyurek.biz

# 223

Направо нямате догонване.....докато изчета едната тема до край, другата стигнала до 15 страница  Shocked

Ама ви чета де....нищо че не пиша....не смогвам....

А, пишете ме в кюпа за Облака. Тея дни го подпуквам и него....

# 224
Здравейте и от мен,сладурки!Човек да не ви изпусне ooooh!Голямо четене пада LaughingБлагодаря за подсказките-с най-голямо нетърпение чакам Аблата да разплете историята с писмата,но мисля,че ще е в по-следващата серия 73 Peace Фатма си тъне в блажено неведение,а Керим се ядосва напразно ooooh! Но след разнищването за мен най-важна ще е реакцията на Керим PeaceА за Мукито няма оправия-и да се скарат,тя ще извади от девет кладенеца вода и след една серия послушна пак ще е на гребена на вълната Mr. GreenТова е тя-дебелокож тапир ooooh!
Крюелка-къде с тия куфари- да не забегнеш с младоженеца,докато кротко и тихо ни заблуждаваш,че си председателка на клуба на Берен Wink
Нали в слухчетата пишеше,че си подменят снимките в брачното свидетелство-на новата снимка мисля,че са във фото Peace

П.п.Бихте ли ми постнали подсказките отново,моля Praynig

Общи условия

Активация на акаунт