Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 517
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Иначе би било чудесно като идея да имаме възможност да научим повече за Енгин като човек. Искаше ми се да даваха повече интервюта актьорите от сериала, дори и в някое турско шоу да е. За българско ми се вижда нереалистично. Странно ми е, защото световната практика е да дават интервюта за сериали, филми и дори и най-големите звезди не могат да се измъкнат, има го в договорите им и е задължително. Явно в Турция не е такава практиката.

# 331
  • София
Лейди, уникална си! Смях се до сълзи, не мога да чета, непрекаснато трябва да си свалям очилата, за да бърша сълзи от смях!

# 332
  • В Града на Липите
Аз Слави не го гледам от години, защото също не го харесвам, но ако действително покани Енгин, ще съм доволна да чуя дори и пет отговора от него. Сякаш отделя около 20-тина минути за вносните гости.
Пък и към кого друг да се обърнат в България. Някой друг кани ли чужди актьори?

# 333
Лейди Чар напрао мъ фанъ и мъ фърли на лунатъ ! Супер си !
Категорично против гостуването на Енгин при Трифонов, не за друго, а защото ще чуем много за желанието на Слави да играе в нов турски сериал и нищо за Енгин Акюрек  Peace

# 334
Лейдииии, връхТа си женоооо.......събудих детето бре.... Joy Joy Joy Joy

# 335
nitka, това беше първото нещо, което ми направи впечатление, когато започнах да гледам Облака. Веднага попитах тук и ми казаха, че говори на някакъв местен диалект. Доста е специфичен, особено се забелязва при жените. На мен ми звучи много страстно там. То въобще цялата му роля е изтъкана от страст и енергия.
Аз като Круела съм запленена от гласа му. Във всичките му вариации.

Гласът на Енгин и на мен много ми харесва, доста е секси според мен. И хубаво пее. Каква по-добра комбинация. Би било супер да изпеят още една песен до финала на сериала с Берен, много ми харесват тези сцени.
А сега се сещам Керим как весело си пееше онази песен с Рахни, дето имаше доста палав текст и си викам ех тоя Керим нпма да я чака дълго Фатма, ноо сценаристките имаха др идеи.... #2gunfire

# 336
Лейди Чар напрао мъ фанъ и мъ фърли на лунатъ ! Супер си !
Категорично против гостуването на Енгин при Трифонов, не за друго, а защото ще чуем много за желанието на Слави да играе в нов турски сериал и нищо за Енгин Акюрек  Peace

Даже сценарий за такъв ще си напише, съдейки по гостуването на Сюнгюл от Перла

# 337
Лейди,това беше върха rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboПридружено с тоя уникален диалект-ами то си е шедьовър Hug

# 338
Хриси - Гала взима интервюта от чужди  актьори но пък нашето филмче, се излъчва по БТВ в БГ и няма шанс, иначе тя и екипа и направиха хубави материала за "Незабравима" и "1001 нощи.

# 339
По-добре Росен Петров да покани Енгин. Ще пита интелигентно, ще реагира адекватно. И най-вече ще го остави да отговори на въпросите.

# 340
  • Разград

В момента по TV 8 директно се излъчва наградите от фестивала в Анталия /48.Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali /. Филма КВФ не е включен, но може да има някои от актьорите да връчва награди , а има и други познати лица.
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=canlitv8

а ако искате да гледате от начало, върнете часовника на 20,00 часа

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 21:52 от vania_e

# 341

Днес фенка е ходила до къщата на Кадир, не могла да се срещне с Енгин, видяла го само отдалече, но снимала какво има вътре в колата му Simple Smile

Engin Akyurek Bulgarian Fans

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=212207625560167&set= … ype=1&theater

# 342
  • В Града на Липите
Мда, Росен Петров е много добра идея.  newsm10

# 343
Аз Слави не го гледам от години, защото също не го харесвам, но ако действително покани Енгин, ще съм доволна да чуя дори и пет отговора от него. Сякаш отделя около 20-тина минути за вносните гости.
Пък и към кого друг да се обърнат в България. Някой друг кани ли чужди актьори?

Росен Петров. И съм сигурна, че ако феновете го помолим и ако Енгин се съгласи да дойде Роската ще му вземе хубаво интервю. Той е доста по- мъж от Слави, вероятно и затова се разделиха. То по принцип вероятно идеята за канене на гости е  била на Роско и после като е видял Слави как изтрещява и вече не е способен да води нормален диалог, си взе правата, както се вика и си направи собствено шоу.

# 344
Аз докато го напиша и сто чонека са ме изпреварили. Това говори само колко сме единодушни.

Общи условия

Активация на акаунт