Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 547
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Мария Петкова, очень спасибо   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

спОсибо...о се чете за "а"

# 406
Мария Петкова, очень спасибо   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Ако разрешите - "спасибо" е правилно, само че не "очень", а "большое"  Simple Smile

# 407
Здравейте,момичета!Едвам ви изчетох.По-бавно бе, милички LaughingА сега добрата новина-току що прочетох във фейса,че 72 епизод е преведен и до 40 минути ще може да го гледаме.Е нямам думи!Само  Hug newsm44 newsm44 newsm44 newsm51 smile3525 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 408

Ако разрешите - "спасибо" е правилно, само че не "очень", а "большое"  Simple Smile

Хич не се притеснявай кое правилно или не правилно,те и руснаците допускат грешки  Laughing

# 409
  • Разград
when a man loves a women ENGİN AKYÜREK-BEREN SAAT

# 410
  • София
леле,аз точно си мислех как ми се гледа тази вечер 71 еп.,щото децата заспаха и мъжо се е оттеглил в покоите и аз се чудех дали да почвам Асито newsm78
Скрит текст:
моля ви се ,вижте го този гладник,паднала съм от смях,пък мойто хич не искаше да яде като бебе Joy Joy Joy
http://smotri.com/video/view/?id=v19219786b08

# 411
  • София
ЕЕее,моите мъже тая вечер тотално ме саботират  smile3511,ама вече ги отпратих...

Евелин, много те обичам,че ме включи в рождения ден на Хриси Laughing Hug,ма не отговарям за действията си Blush Mr. Green, ще атакувам и ще бъда лоша,няма спасение Laughing.Тя пък и Хриси добричка,сигурно няма да ни остави отвън,да чакаме..... Laughing.Така,че,ако искате еротик,романтик и копчета-целувки,по-добре без нас  Joy Laughing.

Хриси,писмото ти е супер:кратко,ясно, точно и емоционално /съвсем сериозно/. Peace

Вале,честита супа  Joy Joy Joy!Тук вече не е зле и това да си честитим hahaha!Ти се уреди с Мустафа Булут-за мен това е десятката Peace!
 Сега ще ви настигам пак Mr. Green!

# 412
Скрит текст:
Да не за что WinkЭто тебе
  bouquet  bouquet  bouquet

# 413
Аз сега се чудя какъв чай да си направя? Покрай тоя филм що чай изпих,не е истина просто!

# 414
Meriam Pandarova-Kocaomer
Фенкиии,преводът е готов....до 40 мин. Ще качена серията:)

Къде ще е качена серията , моля ви пуснете линк...  bouquet  bouquet  bouquet

# 415
Meriam Pandarova-Kocaomer
Фенкиии,преводът е готов....до 40 мин. Ще качена серията:)

Къде ще е качена серията , моля ви пуснете линк...  bouquet  bouquet  bouquet
Обикновено се качва в Мастерса.

# 416
  • В Града на Липите
Аз сега се чудя какъв чай да си направя? Покрай тоя филм що чай изпих,не е истина просто!

Зелен с жасмин обичам напоследък. Хем ще те ободри, ако ще чакаш превода.

# 417
Мария Петкова http://tanynka.snimka.bg/other/kerim.671661.26972787 ей на тази снимка ми е мнооого сладурест, черпя те с нея Simple Smile

# 418
Кога изписахте и тази тема?

# 419
when a man loves a women ENGİN AKYÜREK-BEREN SAAT

Ах ,Ваня ,напълни ми сърцето и душата Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт