Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 508
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Аз сега се чудя какъв чай да си направя? Покрай тоя филм що чай изпих,не е истина просто!

Зелен с жасмин обичам напоследък. Хем ще те ободри, ако ще чакаш превода.

Благодаря ще опитам.Напоследък съм привърженичка на белия чай.  Simple Smile

# 421
  • AMS
Мария Петкова http://tanynka.snimka.bg/other/kerim.671661.26972787 ей на тази снимка ми е мнооого сладурест, черпя те с нея Simple Smile
Скрит текст:

# 422
  • София
mp42,и аз така,нон стоп пия чай,сега си направих в каната квот видях из шкафа следният-мента,липа,шипка,мащерка,мурсалски и един при проблеми със стомаха-стана чуден!!! Peace Peace Peace
Скрит текст:
А пък ето го моят днешен кекс,мислех си за закуска да ви почерпя,ама айде заради превода  bouquet

Дива,тази снимка трябва да се вижда....

# 423
  • София
Да ви кажа честно,аз ще си я изчакам,  и вино ще си сипя даже  Laughing!

Ето едно вечерно поздравче от мен /за любителите на фадо,ако има такива Hug/:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 23:42 от Л_Дани

# 424
Мария Петкова http://tanynka.snimka.bg/other/kerim.671661.26972787 ей на тази снимка ми е мнооого сладурест, черпя те с нея Simple Smile
Офффф я ,разтуптя ми се сърцето!!Мерси!!Мерси!!
Много  е  сладък!

# 425
mp42,и аз така,нон стоп пия чай,сега си направих в каната квот видях из шкафа следният-мента,липа,шипка,мащерка,мурсалски и един при проблеми със стомаха-стана чуден!!! Peace Peace Peace
Скрит текст:
А пък ето го моят днешен кекс,мислех си за закуска да ви почерпя,ама айде заради превода  bouquet

Аз имам един цейлонски,чуден е..обаче да взема да му капна е малко ром ? Laughing

# 426
# 427
when a man loves a women ENGİN AKYÜREK-BEREN SAAT

Ах ,Ваня ,напълни ми сърцето и душата Благодаря!
newsm10  smile3501

# 428
Каква е вината на Фатмагюл - 71 серия

(превод и субтитри: Meriam Pandarova-Kocaomer, Моргана и Александра)

Каква е вината на Фатмагюл - 71 серия/Мастерс ТВ

Каква е вината на Фатмагюл - 71 серия/Data-bg.org

След малко линк и за онлайн в дейли.

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 23:35 от gphilipova

# 429
Ето ви малко шантава идея за писмо към Роско.
Скрит текст:
Уважаеми Мистър Петров,
Моля ви, не смачквайте това писмо докато го четете, защото ще смачкате надеждите на хиляди българки да разберат нещо повече за живота и професионалните успехи на един страхотен и многоуважаван от феновете си актьор. Но преди да разберете фенки на чий актьор сме ние, пак ви молим да прочетете до край това писмо...А ето и накратко историята ни:
Преди около две годи някои от нас се разболяха тежко от един коварен вирус, наречен Беренгин. Какъв ли е този вирус- може би се питате? Това е един непознат досега щам, който е много тежък и почти неизлечим, остава в кръвта ти едва ли не за цял живот и променя възгледите и разбиранията ти за изкуството на киносериалите, а защо не и за актьорската игра като цяло. Двама души са виновни за просъществуването на този вирус - Берен Саат и Енгин Акюрек. Това са турските актьори, които изпълняват главните роли в сериала " Пепел от рози ", който сега се излъчва вечер по БИ ТИ ВИ, или може да срещнете и другото му, идващо от буквалния му превод,  наименование - " Каква е вината на Фатмагюл ". Почитателките на този сериал и в частност на Енгин Акюрек сме толкова много и всичките до една толкова заразени от този вирус- Беренгин, че Вие сте последната ни надежда... Във ваше лице виждаме спасителят, който ще ни излекува...И как ли ще стане това? Разбира се, като поканите на гости във вашето Страхотно Шоу този Великолепен и не само Красив, но и талантлив Актьор Енгин Акюрек. Спокойно, и то не фанатично, можем да твърдим, че това е един от най- добрите млади актьори в Света, грабнал сърцата не само на хората в България, но и на много други из цял Свят. Неговата харизма и космополитна дарба да играе са покорили мильони фенове по цял свят и то не само жени...И нашата огромна молба към вас е да Поканите Енгин на едно откровено и интелигентно интервю с Вас, каквото вярваме, че само вие можете да вземете. Може би нямаше да Ви молим за тази услуга, която сме убедени, че е напълно във вашите възможности на изпълнение, ако нашият любим актьор даваше по- често интервюта. Проблемът се корени там, че той много рядко излиза пред медиите и в резултат Ние почти не знаем нищо за неговия житейски и професионален път. Искрено Вярваме и се Надяваме, че Вие господин Петров, ще успеете да го доведете в България и че ще удовлетворите молбите на Хиляди българи да научат нещо повече за този човек.

Послепис:
Казано с известна доза чувство за хумор- Със сигурност Би Ти Ви и в частност вашето шоу ще разбие рейтинг по гледаемост в този час на излъчване.

Благодарим Ви, че издържахте докрай брътвежите на едни отчаяни Фенове и не смачкахте писмото, а с него и надеждите ни за излекуване от коварния щам. За нас вие ще бъдете хапчето, с което ще облекчим поне малко непоносимите си симптоми на тази болест, които се характеризират с едно огромно Мукадесино любопитство. Ако наистина доведете при нас Енгин, Няма как да не разберете какво е това Мукадесино любопитсво...Защото и Вие самият ще се заразите с него.

Искрено Ваши Почитателки:
Дамите от Форум Бг Мама, тема " Каква е вината на Фатмагюл ", а убедени сме и още много други почитатели от различните български форуми на този сериал, който взриви сърцата на милиони Човеци по цял Свят.  
[/color][/b]

# 430
  • В Града на Липите
Благодаря за превода  newsm51

Отивам да му се насладя. Лека нощ от мен  Hug

# 431
  • София
Аз ще си сложа коняк с чая........ееееее,превода е готов!!!!Благодаря ви,момичета Hug Hug Hug Hug Hugнямате си напредстава как ме зарадвахте,а сега си слушам и Алев Алев Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug txtloves txtloves txtloves txtloves newsm51 newsm51 newsm51
Хайде ще се гледа!!!

ladychar86, smile3501 smile3501 smile3501

# 432
di...va   bouquet благодаря, не съм веща в тези "форумски чалъми", затова и пиша рядко, оставям това на професионалистите - Вас, но пък Ви чета с огромно удоволствие.
Да си призная, досрамя ме да питам за разяснения как ги качвате тези снимки, за блондинка бързо схващам ако някоя й е скучно, може да се опита на лични да ме светне, как става номера.
и за да не досаждам само с приказки http://tanynka.snimka.bg/other/kerim.671661.26973048

# 433
  • София
Не се наложи да чакам!Благодаря много на целия екип    bouquet   bouquet   bouquet !Много сте бързи   bouquet!

# 434
  • Разград
Engin akyurek with beren saat clip - 3

Общи условия

Активация на акаунт