търся книга, която ви е харесала или такава, която ви е впечатлила на тема" Трвожност, негативност или депресивни моменти ". Можe и нещо свързано с паник атаките.
Аз лично, съм имала няколко епизода на такива чувства и състояния, но сега и мой близък ги отключи и си казах, че без книжка на тази тема - няма да стане.
Имате ли също така и съвет за конкретен лекар-име, място на работа в София, както и някакво лекарство, което може да допринесе човек, да няма чак толкова негативни мисли. Тези черни мисли и такива за гибел и, че нещо лошо, ще се случи ме побъркват и ми е много трудно да взема превес върху тях.
Само, да не ми се дават съвети, за работа и работа и работа, защото и аз и близкият ми сме работещи хора и въобще не става дума за мързел или нищо не правене. След редица трагични събития, за кратко време, повечето, от които бяха болести и смърт в семейството отклюихме такива състояния и се опитвам да намерим изход.
Аз съм" овладяла" ситуацията, горе-долу, но моят близък не.
Ще ви бъда благодарна ако напишете няколко реда относно книги, статии, терапии и конкретни имена.
Благодаря