Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 515
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Аз пък се успокоих,че Хаджер ще ражда другата седмица.Тя тази бременност продължи цяла вечност,мислех си,че актрисата наистина е бременна..

# 526
Погледът на Мукадес по време на танца беше точно "защо и мен някой така не ме обича". Да го наречем мъчително за нея съчетание от завист и съжаление.

newsm10

Скрит текст:

# 527
  • Разград

Скрит текст:

# 528

Скрит текст:

# 529
Добро утро, момичета!  Hug Компанията вече е в пълен състав и всички са щастливи  Hug
И на мен много ми хареса серията и най-вече да виждам една освободена, щастлива и без задръжки Фатмагюл.
Благодаря на екипа, който ни поднесе преведената серия!
Евелин, хубаво стихотворение и много истинско, не знам да плачем ли, да се смеем ли, но така стоят нещата  Simple Smile
Марта, за новия клип!  newsm51
Не мога да изброя всички, много клипове ми харесаха, много коментари ме впечатлиха - тук с вас всеки ден научавам нещо ново и общуването ме зарежда с положителни емоции, благодаря!
Относно дрънкулките - дори през ум не ми мина да ги свързвам с Мустафа. Според мен, тук акцента беше, че ФГ и не мисли да се отказва от къщата заради съседите, а мисли как да я украси и подреди. Това е идеята, другото са детайли. Цветя, лампи, дрънкулки...това знае, това предлага.
Беше готова за интимност, то се разбра съвсем ясно. Ясно се разбра и че не чакат сватбата, женени са и може да се случи - ФГ го каза на Мукадес. Стана ми чудно защо споделя с Мукадес, аз дори и с Мерием не бих споделила, ама нейсе, те и двамата имат нужда от подкрепа, нека я получат. Сега искам да спре вече редуването на романтични епизоди с екшън, уморихме се от напрежение. Малко остана до финала, нека ни пощадят душичките и всичко да се нарежда добре. Мукадес обезателно да я разкрият и накажат, а за Мустафа не ми се мисли. От писмото се срина, дано му дойде просветление.
Аз винаги съм вярвала, че Перихан има смелост и съвест да свидетелства на делото и може би ще го направи.
Camile, честит празник! Бъдете щастливи!

# 530
В затвора и в квартала ни показаха две различни мисления,на млади и стари.Старите са на мнение,че Мустафа е прав да защитава честта си,а младите са много по разбиращи към Фатмагюл и Керим.Не смятам,че Фатмагюл иска да си сложи от онези висящи дрънкащи неща за да й напомнят Мустафа.Чувала съм,че ги слагат за да се прогонват злите духове от къщата.Може и да е така,но лично на мен тези неща ми изкарват нервите.

то вярно, че сега ни представят млади срещу стари, ама на старите кой да им отвори очите, ако не младите. Спомням си как съм водила ожесточени спорове с баба ми (лек и пръст) за секса без брак, за т.нар. "незаконни деца" (за мен такъв термин никога не е съществувал и не бих могла да приема), а и не само. Накрая се съгласяваше с мен жената, но й трябваше някой, който да я изкара от закостенялата черупка на наложеното традиционно мислене. И за да е докрай ясно с какво съм се борила, ще кажа, че баба ми е родена в далечната 1926 година, а тези спорове съм ги водила преди има - няма 25 години. По - младите въобще си нямат представа колко закостеняло беше обществото ни тогава.

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 12:25 от cuba libre

# 531
  • Разград
sezen aksu- tutuklu - fatmagül kerim

Скрит текст:

# 532
В затвора и в квартала ни показаха две различни мисления,на млади и стари.Старите са на мнение,че Мустафа е прав да защитава честта си,а младите са много по разбиращи към Фатмагюл и Керим.Не смятам,че Фатмагюл иска да си сложи от онези висящи дрънкащи неща за да й напомнят Мустафа.Чувала съм,че ги слагат за да се прогонват злите духове от къщата.Може и да е така,но лично на мен тези неща ми изкарват нервите.

то вярно, че сега ни представят млади срещу стари, ама на старите кой да им отвори очите, ако не младите. Спомням си как съм водила ожесточени спорове с баба ми (лек и пръст) за секса без брак, за т.нар. "незаконни деца" (за мен такъв термин не съществува и не мога да приема), а и не само. Накрая се съгласяваше с мен жената, но й трябваше някой, който да я изкара от закостенялата черупка на наложеното традиционно мислене. И за да е докрай ясно с какво съм се борила, ще кажа, че баба ми е родена в далечната 1926 година, а тези спорове съм ги водила преди има - няма 25 години. По - младите въобще си нямат представа колко закостеняло беше обществото ни тогава.

Не и според техните традиции и възпитание.При тях нещата са по различни.

# 533
Момичета, а мислите ли, че слухчето, че Хаджер ще умре ще се окаже вярно? Аз силно се надявам да си роди и да си отгледа детето заедно със Сами!  Sad

# 534
  • София
Привет,мили мои приятелчета виртуални! Mr. Green
Вчера доста дълго продължи моето гледане на серията,тъй като зациклях на определени моменти, а целувката на плажа толкова обстойно я разучих,че направо имам чувството че съм се целувала с Енгин  Heart Eyes/дори забравих да гледам устните на Берен Laughing/.
Така.Снощи трябваше да си водя записки.Знам,че исках да ви кажа три неща,но се сещам само две.Те са по-скоро въпроси:
1. В началото, когато Фг и Керим се сетиха за предишния рожден ден на Керим,не мислите ли,че объркаха спомена/те или сценаристите newsm78/?Миналогодишният рожден ден на Керим не беше след скарването им за Вурал, тогава просто излязоха на вечеря.РД на Керим беше след делото в Илдър.Как мислите???
2.Накрая на епизода говорят за обувките,които Керим подари на Фг.Нали не бъркам,че не са давали момента, в който Фг разбира,че те са от Керим???Защото аз много го чаках това,да не се окаже,че съм го изпуснала???
И други неща имах да ви казвам,ама дано се сетя! newsm78

п.п.Dimony,напълно съм съгласна със сравнението ти на Фг с Нарин!На същото мнение съм!

# 535
  • Варна
Ома,твоят клип не може да се отвори,пише че е премахнат Confused

За съжаление, наистина е така. Блокиран е в тубата за предявени авторски права относно музиката.
     Ето нов линк,     http://vbox7.com/play:ef09e6bc95   
                да видим до кога. newsm78

ТАНЦЪТ НА ЛЮБОВТА

Незнам защо не ми се получава вграждането.

# 536
  • Разград

Скрит текст:

# 537
Проблемът е в това,че за тях жената сама си е виновна.Да не е ходила там,да не се е показвала,да не е предизвиквала мъжете.На мъжете им е простено,те не могат да удържат нагона си,затова жената трябва да се пази и да не се показва сама,да внимава как се държи,как се облича,какво говори,дори с чужди мъже ,когато е сама изобщо да не се заговаря и т.н.

# 538
На миналия рожден ден,те бяха в хотела,в тяхното градче и Керим го освободиха него ден от ареста.

За обувките,все си мисля,че те потънаха с колата на Мустафа.Вярно е,че ги извадиха,но не видях да ги носи.Не са давали,че е разбирала,че са от Керим,а и досега носеше едни "бързоходки" с равна подметки.

# 539
Момичета, а мислите ли, че слухчето, че Хаджер ще умре ще се окаже вярно? Аз силно се надявам да си роди и да си отгледа детето заедно със Сами!  Sad
Според мен ще се окаже  вярно, те го загатнаха много отадвна още когато тя помоли Фатма ако нещо стане с нея те с Керим да се грижат за бебето но не ми се иска да Хаджер да умира.

Общи условия

Активация на акаунт