Срещи на дамите от Тортената тема

• 22 348
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • в семейството
Разпечатала съм ви офертата на подложките и кутиите мен не ме блазнят, много са ниски, аз обичам над 1см височина на подложки, а кутиите са им за пастички, пък и не виждам къде точно ще ги слагам моите торти да ги нося чак.

Ми ще си слагаш по 3 една върху друга! То така ще се вържат бройките, дет трябва да се поръчат  Laughing

Айде, ще ги видим и другите кутии, че аз съм се замислила за Коледа  Sunglasses

# 721
Поръчката от Илчовски кротко си почива в багажника на колата, вчера я докараха. Доставката на белия прах осигурена за неделя Simple Smile))
MILADY Ти си донеси твоя череп, аз ще си нося силикона да го отпечатаме, та можеш смятам да го ползваш умело в пиратската тема Simple Smile)) Иначе сериозно ще ти потъся пиратски мотиви по играчките на Виктор, ако има нещо готино го нося.

# 722
  • Sofia
Ето, че силикона намира решение на всеки проблем.  Laughing
Аз имам и други пиратски джвъчки така, че все още чакам Бубето да каже какво точно и трябва.

# 723
И аз имам черепи и ще ги нося така или иначе на Вал.
Ванче ти що няма да идваш???? Нещо май навик ти стана или ми се струва
Благодаря за офертата!

# 724
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Благодаря за офертата!
Щото е ранена и има бележка от Пирогов. А да видим сеега кой не чете!!!

# 725
Благодаря за офертата!
Щото е ранена и има бележка от Пирогов. А да видим сеега кой не чете!!!
Освен това, в събота и неделя въобще не се задържам в София, така че тома е основното оправдание. На това хубаво време, не можеш ме примами да стоя тук, та дори и за среща. Докато вие се тъпчете с пица, аз се излежавам на полянка и събирам слънчице за зимата. Майтапа настрана, днес бая се замислих дали да не паля и да се прибера по-рано за да ви изненадам, ама си имах пасажери та нямаше как. Надявам че, сте дигали достатъчно шум и без мен и не сте ме изложили, приличайки на пенсионерска сбирка.  Sunglasses

# 726
  • Sofia
Лъжеш, не искаш хората да видят новия ти имидж.  smile3534
Вдигахме шум, сервитьорката даваше заето и спря да идва, явно тайно се смени по едно време с една от старите, които ни е свикнала, защото не и понесохме добре определено, аз бях много тиха и си тръгнах много рано, добре че не си дошла.

# 727
E, кво ми е на новия имидж??? Истинска дива селянка.  Mr. Green Не разказа ли на хората как обиколих София с 2 различни джапанки - едната официална, обаче, държа да отбележа, с камъчета и цветенца.   4470Ама, и двете бяха взети назаем, така че ми е простено..  Mr. Green Не ми се смей, щото изобщо не ми е лесно. Болят и ме двата крака от тия ниски обувки. Кога съм ходила аз с джапанки????? Нииии-кооо-га!!!  ooooh! Чудя се утре с кво да отида на работа???
Що побъркахте сервитьорката?? Всъщност, сещам се. Торби, торбички, кашончета, силикони... просто си ви представям цветно.  hahaha

# 728
Ама на дали си представяш Иглика,вече нарамила торбите да си ходи как ми мерва ключа от колата и решава че трябва да направи отливка.За секунда всички торби бяха оставени и силикона изваден.

# 729
  • Sofia
Абсурд е да им кажа как ходиш по заседателните зали ако искаш да те сочат с пръст кажи им ти.  Mr. Green

Не се побърка от това жената, шумно и беше нещо.
Вие изпуснахте купона отвън как Галето буквално облече на Манинка колата, която едва побра парчето ми стиропор, не знам какъв модел е ама съм влюбена в тази кола като дамска чанта е, събира 2 кифли с две червила.  Laughing

# 730
  • у дома
то вярно, че закъснях, ама си приличаше на чиста пенсионерска сбирка, Ванче... събрали се по три-четири в различни ъгли на масите и шушушшу   Mr. Green може би защото видяха, че ги документирам с фотоапарат и половината веднага избягаха, да не кажа 2/3 нарамиха набързо, чували, кашони, стиропори и дим да ги няма  Mr. Green Mr. Green

# 731
  • в семейството
то вярно, че закъснях, ама си приличаше на чиста пенсионерска сбирка, Ванче... събрали се по три-четири в различни ъгли на масите и шушушшу   Mr. Green може би защото видяха, че ги документирам с фотоапарат и половината веднага избягаха, да не кажа 2/3 нарамиха набързо, чували, кашони, стиропори и дим да ги няма  Mr. Green Mr. Green
  Ти по-добре кажи в колко часа дойде  Mr. Green .

Абсурд е да им кажа как ходиш по заседателните зали ако искаш да те сочат с пръст кажи им ти.  Mr. Green

Не се побърка от това жената, шумно и беше нещо.
Вие изпуснахте купона отвън как Галето буквално облече на Манинка колата, която едва побра парчето ми стиропор, не знам какъв модел е ама съм влюбена в тази кола като дамска чанта е, събира 2 кифли с две червила.  Laughing
А, бе тя на Марианчето колата е едно малко бижу, ама аз верно бях, като за скрита камера  Laughing
Като охлюв бях отзад  hahaha

# 732
  • Sofia
За следващата среща няма да има гласуване, понеже ще имаме скъпи гости та датата е 25.11 - неделя.
За сега Албенка ще идва, евентуално ако някой от пловдивските девойки реши да се присъедини към нея ще са добре дошли всичките на куп.
Ще се наложи обаче някой да ги вземе от гарата, но това ще го уточним допълнително.

Сега аз понеже много сладки правих последните дни и 3кг бадемово брашно замина, утре ще поръчвам още, някой ако му трябва да каже ще го включа към моята поръчка, предполагам вторник ще ми го докарат.
Аз мисля и кестеново пюре да взема, че всеки път му се чудя, ето го сайта : http://euroco-bulgaria.com ако измислите нещо до утре до към 10ч ще ви го взема.
С предаването ще е малко сложно, че в сряда заминавам на почивка и ще се върна след 10-тина дни, но ако е спешно ще измисля на кой да ги метна нещата да ги раздава вместо мен.

# 733
  • в семейството
Аз искам 1кг. бадемово брашно и кестеновото пюре в какви разфасовки ще го поръчваш?
И си вдигни телефона  Twisted Evil

# 734
И си вдигни телефона  Twisted Evil
Mr. Green Трудна работа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт