За АВГУСТ залогът е по 5 лева - лъвче ли ще имам или дева?!

• 30 166
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Диони, може и да ти е странно за 3 ФМ, но Марков и на мен ми каза, че мога да не го посещавам повече. Не виждал да има проблем. И понеже не останах очарована от скоростта на прегледа, мисля наистина да го пропусна него, но не и моя АГ тук в Благоевград. Все пак искрено се надявам да няма проблем и на 3 ФМ.
Peace и аз така мисля, и на мен ми каза, че няма нужда, все пак и на нормален преглед с видеозон може да ме види доста подробно и пак си мери каквото трябва, какво като прегледа не се казва ФМ. Преди не е имало по 3 ФМ и ЕК и ХС и т.н.

# 586
Диони, може и да ти е странно за 3 ФМ, но Марков и на мен ми каза, че мога да не го посещавам повече. Не виждал да има проблем. И понеже не останах очарована от скоростта на прегледа, мисля наистина да го пропусна него, но не и моя АГ тук в Благоевград. Все пак искрено се надявам да няма проблем и на 3 ФМ.

заинтригувахте ме с тая 3 фетална морфология Simple Smile аз ходих само на една в 13 ГС,от втора нямало нужда това са мненията и на гинеколога ми и доцента който ми я разчете след това ...
Та въпроса ми е  вас защо ви пращат чак на трета,да не би нещо мене да са ме заблудили тея доктори Embarassed започвам да се тревожа

# 587
dbs да предварително трябва да се запишеш за посещение  на  телефон: 02/ 917 22 00 групите са от по 15 човека от 14.00ч.  Hug

# 588
Ели, условията в болничните стаи на 12 етаж са ми ясни.Влизах  вътре през зимата когато лежах там една седмица.По-хубави са от тези на 5 етаж.И аз като че ли искам в Майчин дом и то заради новата реанимация, докторите и неонатологията Hug

# 589
  • Варна
Маги,
ами то на първата реално не се вижда кой знае какво newsm78 Там мерят маркери за някои генетични увреждания и се виждат големи аномалии на ранен етап. Според мен поне една от следващите две е силно желателна - има проблеми, не дай Боже, които в 13 седмица няма как да се засекат, защото органите са все още неразвити достатъчно. Аз ще направя и третата, защото втората я правих малко раничко, но бях нетърпелива. Е, моят лекар си ме гледа всеки път подробно на ехограф, но апаратът, на който прави ФМ е по-добър и се виждат повече неща на него.

# 590
  • София
Магдалена,  Laughing, от втора аз мисля, че има нужда, но от трета - не. Това е мое мнение, знам, че доста са на противоположното, но не мисля, че след като няма причина, трябва да се вглъбявам излишно в "препоръчителни" неща. Иначе втората е добре да се направи, защото първата не е достатъчна, все пак тогава плода е в много ранен етап на развитие и не е достатъчно да се добие ясна представа, а в 20 г.с. - вече всичко му е изградено, от там насетне - започва интензивен растеж на вече оформилия се плод. Hug

# 591
Съгласна съм с Белверде. Аз направих само втората ФМ в 19 г.с.  и мисля, че от трета няма да има нужда, ако доки не сметне за нужно  Peace

# 592
Здравейте коремчета,няколко дена немога да ви изчета Laughing
При мен едно и също,чакам си прегледа другата седмица,дано всичко да е наред с бебето Praynig
Блонди,малката е много сладка Heart Eyes
Бюти честити ти ритничета,много е готино newsm32
Princess Leia и аз имам опъвания от време на време в срамната кост,мисля че е нормално.
Някоя мама беше питала за стриите,забелязвам че при мен на две места под дупето са ми се появили,също и под гърдите,сигурно е от тежеста newsm78
Добре дошли на всичко нови коремчета,лека бременност през последните 4 месеца Hug
И честито на всички с хубави резултати от прегледи,и разбрали пола Hug
Хрис всичко ще е наред,само повече почивка Hug
Reny_M честита ти диплома,Дарлена честито и на теб Wink
Стиснати палчета на всички мами на преглед днес Simple Smile
Диди и аз имам бодежи от време на време,особенно ако стана по-рязко.
Блонди,браво че си се разминала с инсолина Wink
Лек ден на всички Hug

# 593
Магдалена,не мога да дам съвет всеки сам си преценява. ФМ не са задължителни но са желателни за който има възможност и желание разбира се ето тук е описано за всичките три ФМ  Hug http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 45&Itemid=100

# 594
Добър ден, прекрасни!

Е, не мога да повярвам - вчера успях прилежно да ви чета през целия ден, та да не ми се съберат отново има няма 10-20 страници Wink Но пък е невероятен кеф да ви изчета - с тия мъжки атрибути особено Mr. Green, както се казва "гладна кокошка просо сънува" Laughing Това го казвам и с леко намигване към себе си, моите хормони напоследък са стигнали нива до небесата, а е суша, суша... Blush Какво да се прави Simple Smile

Блонди, много се радвам за добрия развой на глюкозните проблеми Hug

Darlena, честита защита! Браво на теб, това е голямо постижение, дано докторската степен ти отвори много пътища Hug

Princess Leia, цяла сутрин загивам от смях с твоята свекърва - да ти кажа 100 пъти предпочитам моята да е подобен шемет, а не мрънкало и хистрионна персона, да се изразя по-научно Wink или с думи прости - истеризираща за най-дребното. Аз съм по-философски настроен човек и драмите от нищо направо ме изкарват извън нерви... Твоята свеки с нейните странности ми е далеч по-симпатична Heart Eyes

Бюти, честити ритничета, душа Wink Успокои ли се сега, че си е добре Адрианчо Wink При мен най-често малкото Алексейче се обажда, когато легна по гръб и погалвам корема - е, веднага реагира, кога по-слабо, кога по-силно... Явно е позаякнал, защото снощи шутовете му около пъпа ми бяха леко неприятни, както ги описва Гунди Wink

Dioni, сподели, моля те, какво си научила от Деня на отворените врати в Щерев... Аз попрочетох няколко разказа за раждания там и вече имам някаква представа как стоят нещата, но все пак никое инфо не е излишно. Иначе по въпроса с неонатологията - доколкото знам те нямат неонатологично отделение и преждевременно родените (преди 35 г.с.) или бебета с увреждания (да не дава Господ) ги насочват към Майчин дом. Мисля Савова беше насочила едно момиче към Майчин дом, ако бебето тръгне преди 35 г.с. - това си е личен избор, разбира се, но явно лекарите преценяват обективно какви са им възможностите.
Благодаря ти за споделения опит по повод плащането на прегледите - аз нали ходя отскоро там и още не съм информирана достатъчно Blush

По повод третата ФМ - на много момичета Марков и др. от неговия център им казват, че няма смисъл да ходят, след като не са видяни проблеми на ранната и втората, в крайна сметка това е лекарската преценка. Ясно е, че на третата могат да се видят късно изявяващи се нарушения, но след като самите лекари преценяват, че няма смисъл, не виждам защо трябва да се правят драми кой отишъл на третата фетална и кой не. Аз лично ще ходя, защото Павлова ми препоръча, а и искам да видя бебето пооформено, но това си е личен избор - по принцип никоя фетална не е задължителна, така или иначе Peace А втората наистина е най-информативна, третата е по-скоро пожелателна.

Добре дошли на новите мамчета Hug

Хайде, сладурки, изчезвам, че много работа ме чака - вчера се разбих от чистене, пране и пазаруване, защото се очертава да имам гости - майка ми и половинката й, идват си днес от Будапеща и направо не съм се спряла. Освен това тия дни усещам такъв прилив на енергия, че се попретоварвам сякаш и на моменти се шашкам за бебето. Ще гледам да редувам домашната ангария с почивка, че така не бива. И все пак чакам с нетърпение гостите да разказват какво ново в маджарската столица Heart Eyes

# 595
  • Switzerland
Здравейте момичета  Hug
Блонди може и аз да не съм разбрала правилно , може и хормони да са  ooooh! просто изказах мнение , и в никакъв случай не ми е минавало през ума ти да не водиш темата . Както са казали много от момичетата , повечето от нас я отъждествяват с теб   bouquet
Сега ще се отчета и аз  , а пък после ще се връщам да ви чета и ако мога да изкажа мнение ще се включа допълнително .
Резултатите от теста ще са ясни утре следобед , та ще си чакам културно и ще се надявам всичко да е ок   Изпих тая течност и хич не ми се стори сладка или гадна   след 1час ми взеха кръв и чао . Докато чаках да мине този час док ме прегледа - шийка наред , матка - също и започна забавната част - ултразвука дето го чакам 6 седм. Дребния вече не е толкова дребен - 900гр. и 25,5 см от главичката до дупето  , отговаря на 27 седмица  и 2 дни Heart Eyes , все като го гледаме и той упорито се крие , разположил се е с дупето надолу и ако следващия път не се е обърнал ще се прилагат техники за завъртане , въпреки че ако върви толкова голям изобщо никакъв  шанс за нормално раждане а ще се премине към планово секцио  . Аз съм качила 2 кг , което май си е супер / от началото 7 / , взех си книжките за болницата , даде ми и магнезии за всеки случай по 1 прахче на ден  и това е . Сега пак ще си чакам 6 седмици , което ще рече , че следващия път ще се видим вече в 8 месец     Crazy
Ами това е в общи линии от мен . Ние като да не повярваш имаме слънчицеееее     
Хубав и слънчев ден от мен момичета 

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 15:22 от MilaB

# 596
Ели, условията в болничните стаи на 12 етаж са ми ясни.Влизах  вътре през зимата когато лежах там една седмица.По-хубави са от тези на 5 етаж.И аз като че ли искам в Майчин дом и то заради новата реанимация, докторите и неонатологията Hug
ами значи през август ще сме там живот и здраве  Praynig Hug може пък и заедно да раждаме  Peace Heart Eyes

# 597
в 24-25 ГС ме пращат на 4Д , лекаря ми твърди и по добре от втора ФМ
за синдром на Даун и другите 10 генетични болести се разбра че няма  никакъв рисков фактор,какъв е смисъла да я повтарям? 4Д-то не е ли по-добре?

(знам че е по желание,а и парите не ми влияят на решенията )

# 598
  • Пловдив
Ихааа само 10 страници сте изписали.  #Crazy

На д-р Михайлов много ми харесват бабините рецепти и много му ги прилагам. По край него открих компреса с извара и чайовете за кашлица, които много ни помага. Иначе относно хомеопатията аз не бих му използвала съветите, защото не спазва най-основните принципи на хомеопатията.

Блонди браво за резултатите. Дано така да си до края.  bowuu
Бюти честити ритничета.  Heart Eyes
Princess Leia  моя мъж, като има някакъв проблем мълчи като пукел, а аз имам нужда да разисквам темата по 100 пъти най малко. Ама няма братче.  #2gunfire
А сладолед вече всеки ден ядем, няма как. Като и аз съм голям фен и много обичам да ям и съм лесна за убеждаване.

Моя бебок почва да ритка, като се настаня в поза, която не му е удобна на него. И като се завъртя веднага се успокоява и си продължава да спинка. Много ме кефи, че като гушна мъжа ми в гръб и бебчо веднага почва да го подритва по гърба.  Laughing Все едно усеща, че това е тати.  Heart Eyes

Vg1 Честит ти избор на количка. Хубаво е човек да вземе решение по този въпрос, че иначе може да му бръмне главата от модели и варианти.

А да ви питам относно третата ФМ. Аз до тук съм направила 2 те. И началото на другия месец ще ходя при Даскалов, но да гледаме сърцето само. Някой ходил ли е при него за това и дали има нещо подобно на ФМ то или трябва отделно да го правя?

TrAlAlaa Ще го пробвам това кремче. Аз засега съм доволна от Универсалния крем здраве. Но ще си го поръчам и този.

dbs ще взема да я прочета тази книга. И аз съм същия мислител. Примерно ако не правим няколко дена секс и почвам да си мисля кви ли не глупости. Направо съм отвратителна.  Blush

# 599
dbs да предварително трябва да се запишеш за посещение  на  телефон: 02/ 917 22 00 групите са от по 15 човека от 14.00ч.  Hug

Благодаря Simple Smile може да се видим там

Лоа
книжката е страхотна, с много хумор, нещата са поднесени леко и приятно, увличащо. Simple Smile  Ще ти хареса.

Общи условия

Активация на акаунт