CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 20

• 62 402
  • 796
  •   1
Отговори
# 300
Защото е централа.

Иначе за другото--аз не бих.

# 301
  • Перник
http://www.dnevnik.bg/tehnologii/2012/05/04/1820684_izpulnitelni … yahoo_e_lugal_za/

Вижте какви хора как лъжат в CV-тата си  Mr. Green

# 302
Ти мани това, ама коментарите са безценни просто  Mr. Green

Хич не е задължително образованието, но все пак помага доста де.

# 303
  • Под кленовите дървета
Обадиха ми се за интервю от HR агенция, но като знам обявата и какво пише, имам усещането, че е за рекламна агенция, която като чуе, че съм майка и до там.

Понякога ми иде да обясня още по телефона, че съм майка с дете и да питам дали това ги притеснява, за да не си губив взаимно времето.

# 304
Жасмин, ако можеш - иди.
И да не те вземат поне трупаш опит от интервюта. Колко смешно звучи.  Laughing

# 305
  • Под кленовите дървета
Жасмин, ако можеш - иди.
И да не те вземат поне трупаш опит от интервюта. Колко смешно звучи.  Laughing

Не звучи никак смешно, опитът по интервюта е безценен Hug

# 306
  • No Line On The Horizon
Някой знае ли колко струва да си извадиш медицинско свидетелство за работа, заверено от Областен диспансер за психични заболявания?

# 307
  • София
10 лв. ..... Поне толкова беше миналата година, предполагам не се е променила таксата.

# 308
  • No Line On The Horizon
Мерси! В понеделник трябва да си извадя медицинско от джипито и още едно от Психодиспансера и ще ходя да си подавам документите в Административния съд, че е последния срок. Взела съм си почивен ден.
И аз не знам защо си подавам документите, като е обществена тайна, че такива конкурси са нагласени.

# 309
  • вече Пловдив
Някой знае ли колко струва да си извадиш медицинско свидетелство за работа, заверено от Областен диспансер за психични заболявания?
15 лв - информация от февруари.  Peace

# 310
  • Sofia
И аз имам спомен за 15лв , но това е само за медицинското от личен лекар, за психото още се плаща.

# 311
Момичета аз в CV -то си съм писала ,че съм майка на малко дете и познайте  #Crazy.От 15-20 кандидатвания по обяви,дори за интервю никой не ми се е обадил.МИсля,че това е причината,друга няма каква да е . Но аз така съм решила,да са наясно от самото начало,а не да се разкарвам и на място,като чуят за детенце да ми кажат ,че търсят жени без деца. Живеем в някаквъв абсурд.Като бях студентка-това беше проблем,трудно намирах работа,въпреки ,че лбях задочно.После нямах опит по специалността-пак проблем.После се омъжих и това беше проблем.Търсеха си свободни момичета,които ако може по 24/7 да са на работното място ще е най-добре.А сега и с дете.....стана  #2gunfire.И ние омъжените с деца какво без работа ли да стоим???

# 312
Bo Bi, има огромно количество кандидатури в момента. Не мисля, че детето е проблема. Аз като кандидатствах след майчинството, малкия беше на година и 3 месеца. Не само, че това не беше проблем, ами ме чакаха два месеца, за да започна. Защото им казах, че толкова време ми трябва, за да се аклиматизира малкия на яслата. Не съм имала никога проблем с факта, че имам малко дете.

# 313
ZinaSt,
малко ме успокои.Аз имам все още време да търся и се надявам да намеря точно каквото искам,че не ми се почива през две седмици за да си видя детето.Отдавна не съм търсила работа,още съм в майчинство.Ти си късметлийка,че дори са те изчакали.Рядко се намират такива работодатели.

# 314
Зина е права,много зависи от това какъв специалист сте. И от работодателите. Но аз принципно не виждам какъв е проблема да имате деца и да работите. Освен,рабира се, ако не се злоупотребява с болнични де.

Общи условия

Активация на акаунт