Въпроси към Класически хомеопати 21

• 56 835
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
  • Добрич
Не знам вече за кой път дават отговори хора, към които не е зададен въпроса  #Crazy
 Особено ти tandonova79 , си на всяка манджа мерудия, все философстваш, адвокатстваш, вреш се навсякъде, извинявай ама ми дойдоха вповече твоите постове

# 286
  • Пловдив
Не знам вече за кой път дават отговори хора, към които не е зададен въпроса  #Crazy
 Особено ти tandonova79 , си на всяка манджа мерудия, все философстваш, адвокатстваш, вреш се навсякъде, извинявай ама ми дойдоха вповече твоите постове

Май ти си адвоката тук...ама карай Whistling

Не ме чети като ти досаждам....и толкова!

# 287
  • София - Варна - Бургас

Теменужке, странно ми е едно, че преди време ти поиска спешна помощ, тук във форума за висока Т. и след като по телефона ти обясних как да затоплиш краката на детето, Т. му спадна, а сега твърдиш обратното?...

# 288
Здравейте ,
имам въпрос далеч от спора който се води тук.
Как повлиява хомеопатията към алергиите .Има ли излекувани от определен вид алепгия
Благодаря

# 289
  • Пловдив

Теменужке, странно ми е едно, че преди време ти поиска спешна помощ, тук във форума за висока Т. и след като по телефона ти обясних как да затоплиш краката на детето, Т. му спадна, а сега твърдиш обратното?...

Айде сега...пак аз съм виновна Rolling Eyes Кога и къде прочете,че съм отрекла затоплянето на краката???И не си ги съчинявай сега,моля!Вярно е,че ми се обади,но искаше да ми помогнеш с конкретно ХЛ.Не беше ли така???

И стига сме ровили тая Т кой крив и кой прав Peace Всеки си знае за себеси и семействато си.

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 21:59 от tandonova79

# 290
  • Добрич
tandonova79
хайде цитирай ме къде съм адвокатствала и на кого

# 291
Прекрачваш границата, Александър, с лични имена!!! Съвсем ми падна в очите. Заявявам го открито!
Прекрачваш границата и с откровено лични случки - кой къде на кого и за какво поискал помощ! Това е извън всякакъв професионализъм!

По повод така обичаните ученически скамейки! Гордея се, че съм едва второкурсник, а вече те хващам на няколко пъти, предвид повтарящите се грешки, които правиш, а не виждаш и не взимаш поука от тях! Уча по нещо и от всеки постинг тук, на когото и да било, колкото и странно да ти звучи - уча за човешката душевност, за болките, за притесненията, за причините, за начина, по който отделният човек мисли и си обяснява нещата. Чета между редовете. Полезно е.

А ти води спорове с аргументи, не със злоба.

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 19:34 от Мечка Малинарка

# 292
Мече, не се обаждам често, но следя какво се пише в тази тема. Не се ядосвай и не го взимай толкова навътре.  Simple Smile

Разумните хора ще разчитат основно на резултатите от хомеопатичното лечение и на собствената си интуиция. Първо ще четат, а после ще питат.  Mr. Green И ще знаят как да оценят професионализма, въпреки примерно проточващото се лечение. Хора, които нормално не биха си сменили хомеопата само заради нечие субективно мнение от някой си форум.

Сигурно ще ме апострофираш, защото някакси нещата не се свеждат до една единствена истина или верен път. Но пък имам любима максима, която за мен има особена стойност: "Учителят идва, когато ученика е готов". С това за мен се изчерпва дилемата кой кого лекува и как. Винаги ще съществува по-добър начин, но нека не забравяме, че лечението на което и да човешко същество първо минава през осъзнаването. Излекуването е процес, който има пряка връзка с лекуващия и лекувания. Ако си чела Шанкаран, сигурно знаеш, че възможностите са безкрайни. Музика, картини... И не само него. Аз първо бях очарована от П. Чапел и лекарството, с което е помогнал на маса народ в Ю. Африка - случаи, обявени за безнадеждни..

# 293
Единственото, което мога да добавя, е, че всеки лечител първо трябва да мине през личната си терапия...
""Учителят идва, когато ученика е готов". С това за мен се изчерпва дилемата кой кого лекува и как." Grinning Peace
Звучи като друго мое любимо..."Всеки е заслужил живота си точно такъв, какъвто е"

Впрочем защо Чапел не споделя как точно се прави лекарството?  newsm78

# 294
Впрочем защо Чапел не споделя как точно се прави лекарството?  newsm78

Ааа, споделя, писал е, виж му в сайта.  Това е т.нар. "мисловно" лекарство.  Е, техниката за получаването му не е споделил. Wink

# 295
Здравейте ,
имам въпрос далеч от спора който се води тук.
Как повлиява хомеопатията към алергиите .Има ли излекувани от определен вид алепгия
Благодаря
Да, повлияват се и то много добре.
Големият ми син имаше алергия от незнайно какво - влага, домашен прах, мъгла и какво ли още не. Алергията се изразяваше в непрекъсната спастична кашлица. Още след първото ХЛ пристъпите спряха.

# 296
  • София - Варна - Бургас
Малинарка, пийни си лекарството, ти си знаеш кое и се успокой вече, ще ти пишат добра оценка, добре са те научили да оплюваш всичко различно от вашто курсче.

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 23:14 от Aleksander

# 297
  • И аз не знам къде...
Моля ви се помогнете ми с информация!
Синът ми тази вечер е изпил около 300 мл светена вода.
Може ли да му стане нещо? Това би трябвало да е сребърна вода, ама дали е така! Вземана е по Великден.
Не ми е удобно да звъня на хомеопата по това време, а не знам дали трябва да правя нещо!
Ох, шашнах се!

# 298
  • София - Варна - Бургас
Не се бой, ако е тази в шишенцата с минерална вода, нищо няма да му стане. Най-много да спи спокойно.

# 299
Малинарка, пийни си лекарството, ти си знаеш кое и се успокой вече, ще ти пишат добра оценка, добре са те научили да оплюваш всичко различно от вашто курсче.

Не разбирам. Не сте ли класически хомеопати? Как може едно "курсче" да е различно и да учи на различни неща? Има ли и различни видове класическа хом.? Или кой както прочете и приложи класиката? Кое е класиката тогава? Защо се тълкува различно от класически хом>?

Общи условия

Активация на акаунт