Въпроси към Класически хомеопати 21

• 56 727
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
От друга страна тази лекарка НЕ е хомеопат, защото е нарушила основен принцип в хомеопатията - дала ти е само гранули. Това е недопустимо. Или трябва да ти даде течно лекарство, или да ти даде инструкции как да разтваряш гранулите. Така правят истинските хомеопати. Това че е лекарка не я прави автоматично и хомеопат.

Lavander,
даде ми наистина само гранули, каза ми да ги държа под езика и нищо да не ям и пия 20 мин. преди и след хапчето....а иначе пише, че е хомеопат, препоръча ми я едно момиче от форума, на което е помогнала....става въпрос за Хаджиева от Варна, ако някой знае нещо за нея може да сподели.....

Сега ако искам да отида при друга хомеопатка не знам какво съм пила.....какво да кажа на другата....Нормално ли е хомеопатите да не дават рецепти или да не казват какво дават да се пие....

# 541
# 542
Днес купувах няколко лекарства за спешни случаи на Боарон от аптеката. Ами, че до кутиите с боаронските шишенца си стояха останалите алопатични л-ва, мобилният на аптекаря, компютрите. Въобще колко годни са л-вата, които се купуват от конвенционалните аптеки?
Ниската потенция-9 и 30CH по-малко ли се влияе от разни лъчения?

# 543
  • Пловдив
Обикновено стоят в хомеопатичен шкаф... newsm78

# 544
Аз май в нито една аптека не съм виждала такъв шкаф, но поне не стоят толкова близо до мобилните, а са били в шкафа с другите л-ва. Сега тези, които купих дали ще действат? Какво ме съветвате да ги правя? Аз му направих забележка, а той ми каза, че така или иначе това било просто захар по 3лв шишенцето   #Cussing out

# 545
Така описано, не бих разчитала много на тези лекарства. купувайте от конкретно хомеопатични аптеки, чийто персонал знае как да съхранява лекарствата. На този шекер-тип да вземе да си направи компот с тази захар, да му е сладко!

# 546
Как може да се обясни това: вчера, към 22,00ч. - 37,3, към 02,00ч. вече под 37 - главоболие. Днес сутринта: 37,2 към 12,00ч. на обяд до сега - под 37,00. На пипане е топъл (главата и врата) Тялото е нормално хладно. А термометъра показва под 37,00 (36,8). Добре се чувства, беснее ...
Понеже за втори път повдигам въпроса за ниската Т, а сега и краткотрайна ... - какво може да означава това състояние (най-верочтното обяснение, разбира се, описано в дебелите книги, ако има такива описани случаи).
Дали не е от жегата? Да не е слънчасал?

# 547
Дано не ти се наложи да видиш слънчасал човек Peace
Може да бори нещо леко.

# 548
За сега се бори без лекарство. Не съм се обаждала на хом., защото няма вече Т. Дали ще се справи сам, без хом. - остава да разерем.
И все пак - прогнози, мнения? Или дали си заслужава да безпокоя хом. в неделя за това?

# 549
Ей, не мога да разбера, като е неделя, оставяме децата да се оправят сами, за да не безпокоим хомеопата си ли? Ми сменете го, моят вдига и на нова година.

# 550
Доколкото съ,м чела при слънчасване симптомите са много по-изразени, а Т е много висока, може да се качи над 4.

# 551
Ей, не мога да разбера, като е неделя, оставяме децата да се оправят сами, за да не безпокоим хомеопата си ли? Ми сменете го, моят вдига и на нова година.
Моят вдига и в 3 през нощта. Но гледам да не прекалявам с обажданията.
Въпросът беше към хом. във форума - дали трябваше да се обадя при описаното положение? Как те биха реагирали ако кажа: вече от 10 часа едобре, ама какво да му дам е пак? И най-важното: борбата снещо леко без хом. какво може да означава? Силна жс, която може и без хом. при леки състояния или? Полтулване на нещта. Това е важното, а не "аман", пина ми и др. подобни. Незаменима е по отношение на това, че винаги е н линия, без значение кое време е. Но и тя цени восоко моята съобразителност да не я безпокоя за щяло и нещяло. И мисля, че така трябва. Не само защото  и хом. са хора, о защото трбва и ние да поемем част от лечеието, отговорността ... а не даразчитаме сао на хом. да се справи с проблемите и. Ние сме важна част от лечението.

# 552
kassii, аз лично не търся хомеопат за такава температура, не и ако продължава само ден-два  Peace
Сина ми вдигна вчера 39, цял ден и цяла нощ беше така, днес с 38, а сега с нормална Т и спи като буба отатък.Без лекарства. И без обаждания на хомеопата. Не знам с какво се преборва, но има моменти, когато се справят сами и няма нужда от помощ отвън   33uu

# 553
Въпросът беше към хом. във форума - дали трябваше да се обадя при описаното положение? Как те биха реагирали ако кажа: вече от 10 часа едобре, ама какво да му дам е пак? И най-важното: борбата снещо леко без хом. какво може да означава? Силна жс, която може и без хом. при леки състояния или? Полтулване на нещта. Това е важното, а не "аман", пина ми и др. подобни. Незаменима е по отношение на това, че винаги е н линия, без значение кое време е. Но и тя цени восоко моята съобразителност да не я безпокоя за щяло и нещяло. И мисля, че така трябва. Не само защото  и хом. са хора, о защото трбва и ние да поемем част от лечеието, отговорността ... а не даразчитаме сао на хом. да се справи с проблемите и. Ние сме важна част от лечението.
След като вдига и в 3 през нощта, защо не му звъннеш, за да го попиташ как би реагирал и дали би дал нещо все пак?

# 554
След като вдига и в 3 през нощта, защо не му звъннеш, за да го попиташ как би реагирал и дали би дал нещо все пак?
Очевидно защото не съм ДОСАДНИЦА, която звъни за щяло и нещяло. При следващото интервю, ако преценя, че си заслужава, ще спомена за този случай.

Общи условия

Активация на акаунт