Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 98-мa тема

• 188 749
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
Здравче,кое по-напред да ти похваля,като всичко е от идеално по-идеално,но питките са просто уникални!  bouquet
Пепи,тъкмо малко да се затъжиш за месцето,пък и добре си оползотворила яйцата,харесва ми гозбичката ти,че и кюфтенцата! Hug
А ако един ден трябва да избера чия яхнийка да дръпна от монитора,то това ще е със сигурност някоя на Меганс Crazy-как ги правиш,та все да огладнявам както съм нахранена до козирката,не знам! Peace
Лабрекс или Портмото,дайте да я видя тази рецепта за баница, тъкмо такава хрупкава без заливка съм наумила да правя утре,че все със заливки или намазани с яйце ги правя,една такава "само по мазнина" отгоре е време да опитам.Вашите и на двете естесвено са просто убиствени! Crazy
Селма,
Скрит текст:
тази Анна ми е най-безинтересна от всички възможни предавания на Фиестата и до сега едно нещо,дето е сцопала/с извинение/ не ми е хванало окото,та не се изненадвам,че е неточна рецептата.Честно казано се питам дали изобщо е сладкар или само  нескопосано играе тази роля. Thinking
Но като нагласиш рецептата,в което не се съмнявам ,ще я опитам непременно,обичам такива хрупкави сладки! Hug

От мен козунаци с плодово кисело мляко по рецепта на Вени  Heart Eyes :

# 16
Хоп и аз в новата тема с един голяяяяям отчет Simple Smile

Първо започвам с великденската трапеза. Успешният ми козунак, на който уж сложих малко мая (по погрешка), а пък той взе, че ме изненада и набухна тройно. Да не забравя да похваля и съпруга ми, който изключително много ми помогна в замесването и удрянето на тестото 100 пъти Laughing (последното аз не бих го правила).

Ето ги и яйцата

Скалички

Супа от тиквички, картофи и гъби

Свинко месо със зеленчуци на тиган

Козуначена торта, от несполучливата доза козунаци  Laughing Всъщност само второто им втасване бях объркала и приличха по-скоро на сладък хляб, отколко на козунаци, но пък тортата беше мноооого вкусна Simple Smile

Хубава вечер!

# 17
purple tulips
страхотна козуначена торта

# 18
  • varna
Може ли рецептата за плодовото тирамису?

# 19
# 20
purple tulips,

приблизително,колко броя скалички излизат от тази доза?

# 21
Ще ме извинявате за неугледната снимка, но тепърва ще се уча.

Канелони с пълнеж от извара и спанак, залети с доматен сос.

# 22
извинена си, това е готвещата тема, не фотографска  Wink

Катерина, заповядай мусаката с лапад и яйца

purple tulips, някои неща ти ги видях вече, но други явно съм пропуснала. Много вкусно!   bouquet

Селма и Елексирче,
Скрит текст:
Юлка има книжка с рецептите на Ана и сладкишите, които е показала са хубави. Нищо чудно в превода да е бъг-а и в дублажа, както например с дъщерята на Жак Пепен и дубльорката  Thinking Но и мен нищо не ме е съблазнило да пробвам, та не бих се учудила бъга да е при нея. Дори вегетарианката Тони Фиоре ми харесва повече.
Еликсирче, видях козунаците, да знаеш  Laughing ама с едно око.

# 23
  Зиче,прекрасни питки ни показваш!Какви плетки,каква фантазия!  newsm20
   plamsy,и твоята питка бих опитала с удоволствие!  Simple Smile

Blind.Spot,изкусително плодово тирамису!  Simple Smile
  Catalonia,поздравления за първия ти козунак!Много сполучлив ми изглежда!  Grinning

Гисчо,
вкусни неща ни показваш!

Pety,апетитни макаронки!  Flutter
   Аелис,сигурна съм,че тортата е много вкусна!
   Правя нещо подобно с шоколадови бисквитки и кисели плодове!Чудесен десерт за пролет и лято!  Heart Eyes

Еликсирче,пак ме изкушаваш с разкошните ти козуначета!  Heart Eyes

Скрит текст:
За Анна.....И аз се чудя за професионализма й..... newsm78 А мъжа ми се смее,че като направя промени в някоя от рецептите й,направо откривам нова такава.  Laughing

purple tulips,
козунаците са прекрасни!И скаличките ми допаднаха много!  Heart Eyes

Слънчев и усмихнат ден на всички!   bouquet Heart Eyes Hug

# 24
  • Русе
Зиче,гледах питките и в другата тема,големи красоти!  bouquet
еликсир,а твоите козунаци откога ги гледааам...разкошни! Hug
purple tulips,много ми харесаха твоите скалички и козуначена торта!  bouquet
При мен още малко останал козунак за оползотворяване,този път желиран с компот от череши.
Дъщеря ми заяви,че ставал,но с крем-карамел повече и харесвал  Laughing

# 25
  • Пловдив
ЗОРНИЦА, ЕЛИКСИРЧЕ,СЕЛМА,*sve* БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА МИЛИТЕ ДУМИ  bouquet  bouquet
ЕЛИКСИР твоите козунаци са ненадминати просто  Hug  bouquet  bouquet  bouquet
 Blind.Spot тирамисуто е прекрасно. Peace
СЕЛМА  на мен пък много ми харесаха курабиите ти Hug HugА колачетата ти оххх..... Blush Blush
*sve* Добре се е получил сладкиша с козунак. Hug
ЗОРИ,много апетитно Hug Hug
Plamsy страхотно меню Hug Hug
Невероятни неща сте показали и останалите момичета много апетитни! Hug

От мен още нещо  останало от празника  Hug

ПЕЧЕНО КОМБИНИРАНО

КОШАРА - традиционна пита от моя край

# 26
здравейте момичета,като гледам пак какви красоти сте сътворили чак ме е срам да си пусна аз днешните творения.от много време търсих рецепта за кашкавалки ,каквито си ги спомнях от детсвото и днес реших да направя тези на пина.да същите са като от едно време само че явно съм избрала най неподходящия кашкавал и станаха доста грознички.вкусат им обачеееееееее  невероятен,сигурно доста от вас са ги пробвали.та ето и кашкавалки и рогчета .

# 27
Пепика, благодаря за новата тема!

ЗИЧЕ, Аелис, tzveteto89, plamsy, zornitsa,  Pety, gretacvetina, Гисчо, Селма, Catalonia, Blind.Spot, еликсир,  purple tulips, Pure Adoration, *sve*, portmoto, момичета, страхотни неща сте показали, невероятни!

Аз съм много скромна в сравнение с вас.  Embarassed

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 23:57 от Isabell

# 28
Прекрасни питки и козунаци видях! smile3525
Моят свекър днес е рожденник и ви черпя с тортата, която направих - Дяволски шоколадова по рецепта на Дарилка- вече трети път я правя, върховна е newsm44

# 29
  • Варна
Еликсир майсторка си на козунаците
Пурпле и при теб много вкусно
Селма чудни са курабииките ти
Зиче всичко е много вкусно а питките ти приказни
Изабел и при теб апетитно и разнообразно
Луча честито ви рожденник,прекрасна тортичка си направила
За днес пиле с ориз,пипер и домат,точената баничка на Блонди и лимоновия сладкиш на Маги.Аз го направих на кекс със стафиди...и още горещ го изкарах от формата,че се пукна

Общи условия

Активация на акаунт