Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 98-мa тема

• 188 788
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, тайно ви следя.Влизам тук почти всеки ден и от вас черпя идеи.Имам една молба.Някой може ли да ми прати линк как се прави рататуй.Моят си много харесва филмчето и сега си е наумил да направим рататуй заедно. Praynig

# 616
Момичета, тайно ви следя.Влизам тук почти всеки ден и от вас черпя идеи.Имам една молба.Някой може ли да ми прати линк как се прави рататуй.Моят си много харесва филмчето и сега си е наумил да направим рататуй заедно. Praynig
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=259160.msg6231841#msg6231841 Копирам ти линка от форума. "Няма туй-онуй, време е за рататуй"!!! Laughing

# 617
Благодаря Hug!Ще запретвам ръкави.

# 618
Привет момичета!Отдавна не съм се отчитала при вас,не че не готвя ама със тия диети на съпруга не готвя нищо интересно което да си заслужава снимката.А от тортите ми само ще ви доскучае да ви ги пускам постоянно.Затова влизам тихомълком и само ви наблюдавам и ви се радвам.
Еликсирче,запали ме със тази картофена тарта и със сигурност ще я пробвам.Страхотно апетитно изглежда.
ilrai78 ,ние лозови сърмички не обичаме ама твоите ме накараха да за преглъщам.
*sve* ,тая импровизирана рошава торта изглежда много апетитно.
СлаБе,кроасаните изглеждат фантастично и си записвам рецептата.
lina kaz,твоят мини кейк го видях и на едно друго място и мнооого силно ме впечатли.
СветлетоС,страхотни тестени изкушения.
Зиче,страхотни изкушаващи предложения а за питата нямам думи.
jozyy,обожавам тиквички във всякакъв вид и твоите ме накараха да слюнкоотделям.
Бонго,твоето нещо от картофи изглежда страшно съблазнително.
Меганс,поздравления за снимките и всичко показано.Знаеш моето мнение за твоите неща -прекрасни!
Сигурно пропускам много но няма начин да наваксам със коментари всичките теми които съм пропуснала.Ще се опитам да съм по редовна,че лятото поръчките са по -малко .
Пепика,благодаря ти много мила че си успяла да я видиш  защото твоето мнение значи много за мен. Но мила хич не ми се получават толкова лесно нещата както мислиш.На тая кошница това и е вторият пробен опит,а какво ще сътворя за оригинала не знам,ама ще имам цяла нощ та поне време ще има да си правя питки.А идеята не е моя на Албенка от тортеният форум е,благодарение на нейните напътствия и споделен опит и твоята невероятна рецепта за тестото успях.
И за да не се чудят другите за какво иде реч ,ето я:

тъй като рецептата е за 1200гр брашно и ми е повече за формата отделих малко и направих и едни кифлички със сирене

Пепика ,отдавна не бях правила по тази рецепта и искрено съм удивена от резултата,дори след три дни питката е все така мека,не се рони и е като току що опечена.Страхотно тесто дори за кифлички,а дръжките които не втасвах а направо пекох имат вкус на гевреци и мъжкото съсловие едвам се разбра кои да ги изяде.

# 619
  • София
Вчера търсих да купя череши вдъхновена от божествения черешов пай на ilrai78,
обаче черешите които се продават са ужасно лошо качество и не купих.
И за да си начеша крастата за пай, направих ябълков пай.
Решетката отгоре ми се скъса на 2 места, но ми беше трудно да го поправям.

# 620
Здравейте, кулинарни вълшебници!

Пенне ригате със сушени домати и пармезан.

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 00:48 от Isabell

# 621
  • София
   Сармички с бял сос.

# 622
  • Варна
Дитсан супер ти е кошничката и кифличките
Зиче много апетитно а питката и тортичката са прекрасни
Све и твоята тортичка може да е рошава ама много шоколадова
Светлето и аз често правя това...почвам нещо а излиза друго.Важното е да е вкусно
Лина майсторски ти е кейка
Слабе много хубави кроасанчета
Илрай и гризините и сармичките са много апетитни
Пепика както си ги подредила едно под друго...направо ти прималява от вкусотии
Еликсир фантастична е тартата ти
Тайна,Изабел,Алфа,Жожу и при вас все примамливи неща
За днес набързо,че два дни сме на абитуриентски котлети с пресни картофки и салатка,едни сиренки и кифли със сладко

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 12:17 от megansg

# 623
  • Кюстендил
Здравейте, вдъхновителки мои! Аз съм от тези, дето всичко четат и пробват различни ваши кулинарни изкушения, но не пишат Blush
Сега обаче имам нужда от някаква идея и реших да се допитам до вас.
Правих Еклерова торта на Кукита, стана разкош и отдавна вече свърши, обаче ми остана един блат /купен/ и малко остатъци, дайте идея какво да го направя, за да не се съсипе и изхвърля. Хич не обичам да хвърлям храна.

# 624
Направи скалички. Надроби блата на трохи, сложи масло, какао, ядки, търпи импровизации. Оформи скалички и полей с шоколад и кокосови стърготини. Не ти трябва и печене, и са страшно вкусни.

# 625
Moжеш да залееш блата със леко желирани заквасена сметана и кисело мляко със захар.Отгоре нареди ягоди(ако ти се занимава ги желирай и тях) и ще се получи приятна плодова тортичка.Парчетата блат за които казваш можеш да смесиш със сметановата смес,която ще се изсипе върху целия блат.

# 626
Ето нещо от мен, станахме доста късно затова закуско- обяда е качамаче браче Joy

Страхотни вълшебници сте в кухнята, вкусно е при всички вас ooooh!

# 627
  • Кюстендил
Благодаря ви, момичета!  bouquet
Знаех си, че ще ми помогнете! Hug Ще погледна какви продукти имам и се захващам.

# 628
Зиче , откъде е това джоланче ? newsm78

# 629
  • София
Чииз кейк за неядящите ябълковия пай

И за обяд пилешки бутчета на фурна с гарнитура тиквички с ориз:

Общи условия

Активация на акаунт