Много радости да им носи Виктор, а на мама бързо възстановяване

Кофти е, че толкова бавно изписваме една тема, но пък името е шеговито и закачливо. Полки, поздравления за идеята 
Да е жив и здрав малкият Виктор и баткото много да помага 
Аз често си мисля за мамите, които вече минаха по този път... чудя се и аз какво ще е да се справям с две, но засега е по-лесно, малкото още не изисква внимание.
ЩЕ чакаме някой по-запознат 

Всички майки бяхме скрити в спалното помещение и не можах да направя нито една снимка от самия празник. Снимах само накрая. Но си поръчах диск и ще го гледаме хиляди пъти, ако съдя по празниците на каката - въртяха се непрекъснато на двд-то.
Вашите тържества минаха ли и всички ли бяхте така скрити?
Да ви е живо и здраво и баткото много до ти помага 
Дано бързо се възстановиш и си организираш ежедневието и бързо влезете в ритъм! И най-вече да сте здрави всички и ти да си спокойна. Сигурно бързо всичко ще си припомниш
. Играем си също така на детска градина - тя ни оставя в детската градина и отива на работа и ни имитира какво правим ние сутрин. Тази сутрин си направи влак от сапуни, почна да сглобява неща, които доскоро само разглобяваше, днес дори за първи път си подреди пластелиновите топчета, които разпиля на земята. Любимата ми част от деня е когато седнем да вечеряме заедно и тя много се радва, че може сама да се храни и дори се обижда ако искаме да й помогнем. Вече може да се съблича сама, някои дрехи и да облича и се смее, че не мога вече аз да определям какво и кога да облече.