Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 107

• 46 692
  • 751
  •   1
Отговори
# 750
  • Стара Загора
Скрит текст:
Цитат
Цитат на: zlatinag в Вт., 24 Апр. 2012, 22:20
Цитат на: mal4eva1984 в Вт., 24 Апр. 2012, 17:39
Публикувам го специално заради evelin ,  zlatinag  и borovinka123
Ако на някой не му харесва идеята- да не чете!!!!
18+ или по желание!!!!
Скрит текст :
След дългата вечер, в която всички разкриват деянията на Мукадес,
Керим стои в стаята си и мисли как да подходи,какво да направи за да бъдат щастливи с Фатмагюл!
А самата тя стои пред вратата на стаята му и се чуди дали да влезе! Пристъпва леко и внимателно открехва врата,влиза и тихичко затваря!
К:- какво става?
Ф: Нищо! Исках да поговорим за писмата и за това,което се случи заради тях!
Той се изправя и присяда в леглото,а тя-присяда до него!
К: Фатмагюл,аз се страхувам!Страхувам се да не те загубя!Никога не бих те докоснал,ако ти не го пожелаеш!
Не мога все още да си простя за онази вечер,все още не мога да го преодолея! Искам да те докосвам,да те целувам,но  не смея да се надявам!
Не смея да се надявам да ми простиш,а толкова го искам!-Керим поглежда към Фатма с насълзени от болка очи,очаквайки нейните думи.
Тя се навежда към него и с нежна целувка избърсва сълзите от очите му!
Ф:- Обичам те! Тогава казах на Мустафа,че не съм била с теб,само за да те предпазя,за да не те нарани! Искам да прекарам остатъка от живота си с теб,а не с него!
Разбери ме!!!! Онази вечер в Бодрум бях готова да те последвам и накрай света,само за да изживеем любовта си до край!
Не ме е страх да бъда с теб,макар да не зная как да го направя,но зная че ти ме излекува,както аз ще излекувам теб!
Простила съм ти много отдавна! Още когато ти казах,че те обичам,докато беше болен! Още тогава ти простих!
Не бих могла да те обикна,ако не бях простила! Едва сега осъзнах че започнах бавно да се влюбвам в теб,докато Кристин не заплаши щастието ни..
Тя ми показа,че за любовта си трябва да се бориш,трябва да я отстояваш,но ме беше срам! Лека-полека срамът бе изместен от тревога,да не те
загубя,да не си заминеш! Когато замина за Бодрум,ти взе най-скъпото ми-моята душа! Не можех да дишам,не можех да живея!
Там, пред вратата на стаята ти,докато те чаках да отвориш,аз оставих и последните частици от срама,вече исках да съм с теб,само с теб и с никой друг! Обичам те,толкова много,че
за теб бих преминала и планини,само за да сме заедно!
К: Любима! Толкова много те обичам! Не мога да дишам без теб! Ако знаеш колко ми липсваше през онези 2 дни!- нежно взима ръцете й в своите,обръща ги и целува дланите,
нежно прокарва език по пръстите,а тя започва да диша учестено!
К: Там,на плажа,исках да те целувам,исках да те направя моя ,но си спомних за един друг плаж и друг момент...
Ф:Шшшшт!-нежно поставя пръст на устните му-не говори,нека излекуваме болката в душите си!
Той нежно я целува,захапва долната й устна,а ръцете му бавно премахват всяка фиба от косата й! Заравя пръсти в кадифените й коси,целувайки я нежно,а тя бавно прокарва пръсти по гърдите му!
К:Обичам те!
Ф: И аз те обичам! Обичам аромата на кожата ти,примесен с твоя парфюм! Искам да потъна в прегръдките ти и да остана там завинаги!
К:Тогава ме остави  да те прегръщам! Да бъда твоя пътеводна светлина във мрака! Да те докосвам и целувам,да усещам тялото ти,вплетено в едно със моето!
Ф: Не говори,а ме целувай,отведи ме на разходка в Рая!!!
....

Много, много благодаря за вниманието  Hug Hug Hug Hug

Малчева  Hug Hug Hugблагодаря!

# 751
Леле,Малчева,мене си ме забравила smile3518,но нищо аз нали съм си „любознателна“ и щеш не щеш също се насладих на сцената smile3533  Joy Joy Joy Joy Joy  love001  love001  love001
Миличка,не съм те забравила,надълго и нашироко обясних,че тези три момичета ме накараха да го публикувам, иначе щях да го оставя за себе си! Не съм искала да те обидя! Чувствай се и ти поздравена!  Blush
Лека вечер на всички,аз се потапям в леглото в очакване сънят да ми донесе нови идеи за утре и сила да посрещна всички неприятности,които се случват в живота на един човек. Лека нощ!!!

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 00:18 от mal4eva1984

Общи условия

Активация на акаунт