ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 9

• 66 273
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
 Знаех си, че ще има още  newsm53 newsm53 newsm53

# 301
  • София
А тази статиска не е по брой раздадени заповеди за месеца, а е за броя обаждания ли, номерата на раздаване по месеци не е ли по-важен все пак всеки иска да знае кога ще я има заповедта  Rolling Eyes

# 302
Статистиката е по последно обаждане за месеца.

# 303
Lailah тази статистика я започнах аз. Върнах се в темите назад и извадих данните. Ако има ентусиаст- ти например  Simple Smile  да извади и такива данни няма проблем да се дава и такава статистка. Както мечето в аватара ми и аз ще кажа - колкото повече-толкова повече.

# 304
Днес на този хубав ден,няма ли да ни зарадва накой с обаждане от фонда!Дано този месец има много раздадени номерца!Успех момичета!

# 305
  • София
Ами аз си я бях вадила докато чаках да ми се обадят това до юли миналата година, сега като подадохме за стори опит пак извадих до кой номер заповед са раздали за изминалите месеци, понеже първо не я видях тази статистика която сте я постнали и после като видях че много се разминават видях че сте вадили обажданията не заповедите. На мен не ми и хрумвало това понеже за мен е важно не кога ще ми се обадят а кога ще ми я дадат, а и особено през лятото и по празниците минали години са се обаждали за след 3 седмици което си е почти месец  Rolling Eyes Но на вас като ви е по-удобно така няма значение, аз просто попитах заради различните нормера  Rolling Eyes

# 306
Обадиха ми сеееее, номер 13404 отива за заповед на 14.06. Целувки и успех на всичкиииии!!!!

# 307
  • СОФИЯ
Обадиха ми сеееее, номер 13404 отива за заповед на 14.06. Целувки и успех на всичкиииии!!!!

love001  love001  love001 хайде многоооооо късмет и успех миличка  Hug Hug  bouquet  bouquet

# 308
Иха, супер раздвижване за празника Simple Smile
Пингвинче, стискам палци   bouquet

Момичета, и мен започна да ме тресе треската. Аз си мислех, че ще съм чак зимата, но като гледам как добре вървят номерата... Как почиваше Фонда през август?

# 309
  • София
Като гледам статистиката от миналата година, миналия август е имало доста обаждания. По-малко са били юли и септември.

# 310
Имаше един период от 2-3 седмици, в който не раздават. Ама дали беше 2 седмици или целия месец  newsm78

# 311
  • София
номер 13404 отива за заповед

Хе хе, до мен остават към 190 номера, очаквам този месец да ми се обадят най-накрая! Започвам да си нося телефона на връзка  Laughing
Късмет на всички и дано другата година на тази дата да има кого да зарадваме за празника!

# 312
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
До нашия номер има към 120 номера. Подали сме документи в края на август 2011г.

# 313
аз пак се нареждам на опашката,днес си получихме новото номерче 16461. smile3505

# 314
До нашия номер има към 120 номера. Подали сме документи в края на август 2011г.

Общи условия

Активация на акаунт