ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 9

• 65 998
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте до мен остават 99 номерчета. Praynig Дано да ми се обадят този месец.Успех на всички!

# 601
  • София
Здравейте до мен остават 99 номерчета. Praynig Дано да ми се обадят този месец.Успех на всички!

Скоро никой не е мърморил, та да се включа аз  Mr. Green

Оффффффффффффффффффффф гледам някой писал в темата за фонда. Влизам да видя колко са мръднали номерата напред  Simple Smile Мръднали нъцки  hahaha пак сме на обратно броене  newsm48

Галинка, нищо лично към теб, ама и мен ме избива баланса  Mr. Green Аз пък няма да ви кажа колко номера остават до мен  Mr. Green

# 602

Скоро никой не е мърморил, та да се включа аз  Mr. Green

Оффффффффффффффффффффф гледам някой писал в темата за фонда. Влизам да видя колко са мръднали номерата напред  Simple Smile Мръднали нъцки  hahaha пак сме на обратно броене  newsm48

Галинка, нищо лично към теб, ама и мен ме избива баланса  Mr. Green Аз пък няма да ви кажа колко номера остават до мен  Mr. Green

Станахме две  ooooh! Naughty  Mr. Green

# 603
№ 14044 отива за заповед на 06.08. Simple Smile))))

# 604
Здравейте
Стискам палци на тези на които са се обадили, да се похвалят скоро с добри новини. Моят номер започва със 16....... и от скоро започнах да следя тази тема. Така като гледам има доста време да я следя но какво да се прави.

И аз съм така - 16992. Дано не се сдухам до тогава.

# 605
Цитат от зачатие:
"Най-накрая и аз да пиша тук от мое име  Very Happy Обадиха ни се токущо - номер 14052 от 24.10.2011 за 17-ти август (предложиха ни 6-ти, но нямаме възможност). Това ще ни е първи опит, надявам се и последен"

# 606
Нямах възможност по рано да ви пиша,днес и аз получих обаждане,номер 14035 от 21.10.11г. отивам за заповед на 6.08.12.Дано този път успеем  Hug

# 607
  • СОФИЯ
Нямах възможност по рано да ви пиша,днес и аз получих обаждане,номер 14035 от 21.10.11г. отивам за заповед на 6.08.12.Дано този път успеем  Hug

Успех мила отдавна с теб се срещаме в темата, дано да е последният ти опит   bouquet  bouquet Hug Hug

Късмет и на останалите момичета получили заповеди   bouquet

# 608
цитат  от  зачатие
Номер 14055 получи обаждане днес. Пожелавам успех на всички, от цялото сърце

# 609
Момичета,има ли някоя от Варна която ще ходи за заповед в София на 02.08?

# 610
Цитат
Открит(и) 1 резултат(и)
15550
Дата на регистрация: 15.3.2012
Решение на Обществения съвет: Получена заповед

Това как става???

# 611
Тука наистина има някакво разминаване пред и след 15550 има номера който са одобрени и който са - предстоящо разглеждане на общински съвет

# 612
  • София
Цитат
Открит(и) 1 резултат(и)
15550
Дата на регистрация: 15.3.2012
Решение на Обществения съвет: Получена заповед

Това как става???

това 300 пъти вече се писа как става.
доскоро разглеждаха и раздаваха почти веднага над 42г, а сега такива с онкологични заболявания и подобни.
съмнявам се да ви се иска такова предимство  Rolling Eyes

# 613
Да попитам запознатите- фонда точно по пера ли плаща на клиниката.
Т.е. ако нямам криоконсервация и не съм ползвала един-два хормона, може ли тия пари да се приспаднат от парите за лекарства? 

# 614
sigma, мисля, че бройката на хормоните и прегледите е константа. Ако имаш повече от описаните ще трябва да ги платиш отделно, но по-малко не може да са. Но парите за замразяването може да се използват за лекарства, защото това е опция.
При мен беше само хормони, прегледи и лекартства, хечинга не го покриваше и сумата беше 4950 или нещо подобно. В тези пари даже бяха лекарствата до 14-тия ден, но някой беше писал, че вече не могат да ги изписват по Фонда

Общи условия

Активация на акаунт