Къде в Бургас (31)

• 91 599
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
Кьде мога да намеря големи номера панталони?Синьт ми е абитюрент и ми трябва някакьв панталон-ленен и блуза ?

# 151
  • Бургас
Къде продават калъфчета за телефони, но с връзка за вратлето /детски/?
 И къде има детски силиконови сандали?

Детски силиконови сандали и то със закрити отпред пръсти гледах вчера в брошурата на Хиполенд, цената им е чудесна в момента - 10лв!

Самоцитирам се с редакция относно сандалките!
Първо не са силиконови а гумени и второ , не са толкова хубави на живо, отколкото в каталога!
Аз купих едни де, за игра са ни идеални!

# 152
  • Бургас
Кога щяха да пръскат срещу комари?
Да знам да не извеждам бебето.

# 153
От утре започват, но ще действат през нощта
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=900486

# 154
  • Бургас
Благодаря много!  bouquet

# 155
Момичета, да сте виждали скоро някъде най-обикновен термометър? Трябва ми спешно, че трябва да възстановям щети.
Не става въпрос за живачен - те отдавна са изтеглени от пазара и спрени от производство. Имало  обикновени термометри, които на външен вид са същите като живачните, но с друго вещество. И аз разбрах чак вчера. Стрували около 2лв ми каза сестрата и изглежда заради това в повечето аптеки, които вчера и днес обиколих няма. Навсякъде само електронни.... Някои аптекарки дори не знаеха, че съществуват, което ме кара да си мисля, че умишлено не зареждат с такива.
Благодаря предварително     bouquet

# 156
Защо не видиш в магазините за лев, там със сигурност ще има. Тези термометри май се водят с някакъв спирт, но не мога да кажа категорично, че да не се изложа  Embarassed

# 157
Здравейте момичета,
искам да попитам дали някоя от вас е детайлно запозната с намалението в Кауфланд тази вечер.
Интересува ме какво ще е намаление и колко?
Ще съм благодарна на всички споделили.
Благодаря предварително!!!

# 158
Вчера имаше брошура в пощата, но я изхвърлих.
 По спомен от 22ч до 03ч /през нощта/ -25% на месото и -50% на плодове и зеленчуци

# 159
Защо не видиш в магазините за лев, там със сигурност ще има. Тези термометри май се водят с някакъв спирт, но не мога да кажа категорично, че да не се изложа  Embarassed
Тези термометри са ужасни за лична употреба.

# 160
Ползвам такъв термометър и няма никаква разлика с живачния, т.е по-доволна съм от него, отколкото от дузината електронни дето ги имам. Купих го от дрогерията дето е до входа на МБАЛ.

# 161
Ползвам такъв термометър и няма никаква разлика с живачния, т.е по-доволна съм от него, отколкото от дузината електронни дето ги имам. Купих го от дрогерията дето е до входа на МБАЛ.
А с изтръскването как се справяте?

# 162
  • Бургас
Вчера имаше брошура в пощата, но я изхвърлих.
 По спомен от 22ч до 03ч /през нощта/ -25% на месото и -50% на плодове и зеленчуци
Нощно намаление значи.  Mr. Green
Аз имам една брошура, пише 50% намаление на нехранителни продукти, но явно са измисли нещо друго.

# 163
  • Бургас
Явно все пак от Кауфланд са се притеснили от утрешното отваряне на Карфур пред носа им. Дано спечелим най-вече ние от тази близост Simple Smile

# 164
  • Бургас
И Персил мисля, че имаше в брошурата, намален с 50%. Изхвърлих я и аз, без да се загледам много. Очевидно целят да държат хората будни нощес, че да проспят откриването на Карфур Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт