Къде в Бургас (31)

• 93 484
  • 721
  •   1
Отговори
# 345
Трябва ми някакъв разделител за бебешка кошара. Не знам дали има такива неща, но някой ако е виждал? Имам предвид както е леглото през средата да сложа нещо и то да стане на 2 части. Идеята е, че малката обикаля цялата кошара и нощем ми се губи от обхвата на бебефона и не я виждам.

# 346
# 347

Имахме, някак си я пращаше в другия край на леглото. /на 10 дни бебе/

# 348
  • Бургас
Малката така ми беше много шавлива и съм слагала олекотени завивки и одеяла плътно едно до руго. Хем мекичко, хем ограничава движенията.

# 349
Малката така ми беше много шавлива и съм слагала олекотени завивки и одеяла плътно едно до руго. Хем мекичко, хем ограничава движенията.

Ще пробвам една завивка навита на руло. Единствено ме притеснява,че още първият ден като се прибрахме от болницата , я намерих с навряно носле под обиколника.  Rolling Eyes

Благодаря все пак за идеята.   bouquet

# 350
Според мен това е много по-безопасно/поне няколко месеца ще върши работа/

# 351
Да ти кажа, имам огромни опасения. Със сигурност е по-леко от бебешката и количка, а тя вече помръдва и нея като се разбунтува.

# 352
Момичета мъжа ми иска да си извади билет за риболов .Казали му някъде зад краставицата , някой може ли да ми обясни по точно къде ?

риболовен билет се вади от ИАРА - намира се във водната палата, на 3-ти или 4-ти етаж беше

# 353
момичета ще ми помогнете ли моля?
Кажете ми как да стигна от центъра/Краснодар/ до хотел Авеню/Метро/
с автобус?Коя линия е най-удобна
мерси предварително

# 354
Взимаш от Операта 12, пообикаляш града и слизаш преди колелото на Метро - от там пеша. Мисля, че това ти е маршрута с най-малко вървене
Може и да хванеш маршрутка, но или от НХК или от гарата /не ги оправям 2 и 2А/

# 355
  • там край морето...
мерси предварително
Удобно ще ти е също ако хванеш автобус номер 4 - от спираката на Операта - и слезеш на последната му спирка - пада се от отсрещната страна на Мола долу горе - като пресечеш на светофара на Мола - хотела е на една крачка. 4-ката минава средно на 15 минути.  Peace

# 356
  • у нас
мерси предварително
Удобно ще ти е също ако хванеш автобус номер 4 - от спираката на Операта - и слезеш на последната му спирка - пада се от отсрещната страна на Мола долу горе - като пресечеш на светофара на Мола - хотела е на една крачка. 4-ката минава средно на 15 минути.  Peace

Може да хванеш и автобус 211 от спирката на бул. Иван Вазов(според мен е най-близкия вариант на спирка) и пак слизаш на последната спирка на автобуса. Това е същата спирка, където спира и 4-ката.  Peace

# 357
  • там край морето...
Може ли по-подробна информация за лятната програма на новия детски център Патешон в Бургас.Моята щерка е 7 год. и я изписват в края на май от ДГ така че ми е нужна спешна помощ за литните занимания.
И аз ще се радвам на повече информация за заниманията. Какво се предлага за 4-годишни? И какви са цените?

И един въпрос за 1 Юни. Ще има ли някакви забавления за децата? Съответно къде и от колко часа?
на 1.06. ще има детски празник на стената на Приказките от 15:00 часа който е свързан с един конкурс за детска рисунка https://www.facebook.com/LaboratoriaZaKastiMechti - ще има игри и забавления за деца.
Също така ще има празник пред Пантеона на 02.06. начало 10:30  - https://www.facebook.com/home.php#!/events/436427766376978/
Сега видях във Фейсбук , че и Зайо Байо организират за децата празник в Морска градина / Детският кът/ - 01.06.2012 г. - 10.00 часа
https://www.facebook.com/zayobayo.bg#!/photo.php?fbid=3029402931 … ype=1&theater

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 10:38 от stelita_2001

# 358
Здрасти!

Интересува ме, къде има магазини за дизайнерски или някакви интересни бижута? Трябват ми евентуално за подарък за юбилей на една 60 г. дама.

Благодаря предварително  bouquet

# 359
Може би в Умбопо ще могат да ти направят нещо интересно Thinking Аз бих проверила също в една малка галерия на уличката срещу ресторант Черен Петър(вече китайски ресторант).На ъгъла срещу ресторанта нали има една детска градина и от нея тръгва една уличка към сградата на стария Свободен университет.Точно в тази уличка отляво има една малка галерия -"Традиция" май беше  newsm78 Там има доста интересни неща и разни дизайнерски бижута  Peace

Общи условия

Активация на акаунт