Неа Врасна - Гърция

• 200 788
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
Привет, ние миналата година бяхме с малко дете (2год.) последните 2 седмици на юни в Паралия Врасна, улучихме страхотно време, очарована съм!!!
имаше българска фирма която настанява в много от хотелите, на място има две дами които са много мили, само дето не мога да се сетя коя фирма бяха....  ooooh! а имаха хотелче със студиа точно на първа линия...
като цяло е супер спокойно място, на централното площадче има голяма детска площадка и ресторантче, чиито маси са на тревата, което беше прекрасно.

# 16
Къщи в Н.Врасна по-скоро не се дават. Дават се стаи,студия, апартаменти  Peace
Иначе да - с деца е идеално да се почива, спокойно е и приятно.
Благодаря, Old Sport. В такъв случай, препоръчайте ми нещо, което се доближава най-много до къщичка с двор - имам предвид от студиото да се излиза директно в двор, с тревичка и сенчести дървета, може да е с храна или без храна, важното е децата да играят пред очите ни, докато бебетата спят на сянка.
Мога да ти препоръчам вили Меандрос, които предлагат апартаменти и студиа, като всяка вила има двор с озеленяване и дървета и е много приятно. Ние там ходим с децата и сме много доволни.

# 17
и ние сме две семейства с деца и търся подходящи апартаменти , да си готвим сами, и да има пространство за 4 деца от 4-до 15 години. Звънях във вили меандрос, но за периода ,който искаме е заето

# 18
Привет, ние миналата година бяхме с малко дете (2год.) последните 2 седмици на юни в Паралия Врасна, улучихме страхотно време, очарована съм!!!
имаше българска фирма която настанява в много от хотелите, на място има две дами които са много мили, само дето не мога да се сетя коя фирма бяха....  ooooh! а имаха хотелче със студиа точно на първа линия...
като цяло е супер спокойно място, на централното площадче има голяма детска площадка и ресторантче, чиито маси са на тревата, което беше прекрасно.

Lonny, сещам се коя е фирмата / имат офиси в Благоевград и София/ .Когато отидохме за първи път в Неа Врасна, резервирахме чрез тях. Те имат и вили в селцето, а доколкото знам и в близкия Ставрос . Ние бяхме в хотел близък до техния и почти всеки обед хапвахме в едно ресторантче с българка сервитьорка/ тя посреща и настанява гостите на фирмата/. Собственичката / мила възрастна дама / вече ни познава и ни питаше всеки ден каква гръцка вкусотия да ни сготви. Не беше скъпо, но затова пък беше страшно вкусно - не говоря за риба, а за най-различни гръцки манджи, супи, салати, които уж са като нашите, ама несъвсем.

# 19
Мога да ти препоръчам вили Меандрос, които предлагат апартаменти и студиа, като всяка вила има двор с озеленяване и дървета и е много приятно. Ние там ходим с децата и сме много доволни.
Благодаря Zuki  bouquet
Имаш предвид, че всяка вила има отделен двор ли? Колко студиа го ползват?

# 20
Благодаря Zuki  bouquet
Имаш предвид, че всяка вила има отделен двор ли? Колко студиа го ползват?
Не, не всяка вила е с отделен двор. Ние бяхме в един двор около 4 вили, но те са така обособени, че изобщо не сме си пречили. За повече подробности виж в сайта им. Но аз съм много доволна, защото децата бяха още по-малки миналата година, но бяхме спокойни за тях. Самите вили така са построени и разположени, че хората да не се смущават едни от други.
Студиата бяха срещу нас. Т.е. има една улица, от едната й страна са вилите с апартаментите, а от другата страна - студиата. На 2 етажа са и апартаментите, и студиата. Аз ти препоръчвам апартаментите.
А при вилите със студиата... мисля, че бяха две вили със студиа в един двор, който обаче е така обособен, че някакси не е смущаващо. Но барбекюто е общо и се уговаряхме помежду си кой кога ще го ползва, но така пък се запознахме хората, които почиваха в този период.
Извинявам се, че съм така разпокъсана.

# 21
  • гр.София
Миналата година (септември) ходихме в Паралия Врасна, отседнахме в хотел Одисей http://www.hotelodyssea.gr/bg/, супер спокойно и хубаво място. Нямаше камъни, както в Аспровалта и морето да става изведнъж дълбоко. В Гърция влезнахме през ГКПП Илинден, пътят не беше натоварен.

# 22
Миналата година и аз ходих на почивка с моето семейство в Ставро и останахме много доволни а наши приятели бяха в Аспровалта и също много им е харесало.Тази година мислим пак да отидем.

# 23
Привет дами, аз също съм се ориентирала към почивка в/около Неа Врасна.
Само, че малко се обърках. От написаното от Олд Спорт оставам с впечатлението, че Неа Врасна и Паралия Врасна са две съседни градчета/вилни зони.
На карта обаче мястото е обозначено само като Врасна и не мога да разбера къде е Неа Врасна и къде е Паралия Врасна...  Embarassed
Съжалявам ако ми е глупаво питането, но моля някой по-запознат да ме ориентира кое къде е .... Sad

# 24
Не, не ти е глупаво питането! Много хора се бъркат и смятат, че говорят за Н. Врасна, а всъщност са били в Паралия Врасна. Действително са две съседни градчета/зони, по протежението на плажа. Просто са едно до друго, разделени от един мост - образно казано. От едното до другото спокойно се стига пеш. Последователността е: Аспровалта-Н.Врасна-Паралия Врасна-Ставрос, като първите три са свързани от крайбрежната алея/улица. До Ставрос също може да се стигне пеш, но алеята свършва в един момент и се върви по един закътан път между царевиците  Laughing
Иначе има и Стара Врасна - тя е от другата страна морето и пътя, на хълма. Не е туристическа, но е интересна да се види - има стара църква и останки от крепост(на кула). Peace

# 25
Здравейте и от мен. За първи път ще хода на Неа Врасна. До сега съм ходила за един ден на плаж на Неа Парамос. Сега запазих една нощувка във студиа Александра. Дано да ни хареса и да си изкараме добре. Спрях се на тях защото имат детска площадка в двора а ние ще сме с деца. Ще дам отзиви като се върнем.

# 26
  • София
Не, не ти е глупаво питането! Много хора се бъркат и смятат, че говорят за Н. Врасна, а всъщност са били в Паралия Врасна. Действително са две съседни градчета/зони, по протежението на плажа. Просто са едно до друго, разделени от един мост - образно казано. От едното до другото спокойно се стига пеш. Последователността е: Аспровалта-Н.Врасна-Паралия Врасна-Ставрос, като първите три са свързани от крайбрежната алея/улица. До Ставрос също може да се стигне пеш, но алеята свършва в един момент и се върви по един закътан път между царевиците  Laughing
Иначе има и Стара Врасна - тя е от другата страна морето и пътя, на хълма. Не е туристическа, но е интересна да се види - има стара църква и останки от крепост(на кула). Peace
A, в кое от всичките градчета плажът е най-хубав? Имам предвид във водата да е пясъчно дъното и да е плитко морето.

# 27
На този въпрос не се наемам да ти отговоря, защото нещата се менят - понякога е по-плитко, понякога е по-дълбоко. Същото е и с пясъка - ако е имало вълнение..а и този февруари имаше малко цунами, та последно си беше пясък навсякъде. В Н. Врасна плажът е пясъчен, макар и с по-едър пясък (от Варненския или карибския примерно Wink)

# 28
Old Sport, благодаря за уточнението!
Да попитам случайно дали някой има поглед или впечатление от вила Скулидис, Паралия Врасна (май Simple Smile).
Устройва ме изцяло, само се притеснявам да не е в нищото и плажа да не се стопанисва, респ. да няма барче, шезлонги, чадър...

# 29
От едното до другото спокойно се стига пеш. Последователността е: Аспровалта-Н.Врасна-Паралия Врасна-Ставрос, като първите три са свързани от крайбрежната алея/улица. До Ставрос също може да се стигне пеш, но алеята свършва в един момент и се върви по един закътан път между царевиците  Laughing
А като разстояние колко е долу-горе от Аспровалта до Ставрос?

Общи условия

Активация на акаунт