Отговори
# 645
  • София
Да бе ще му давам нож,той е като майка си не е много сръчен,та верно ще се "отреже" ако му дам ниж  Simple Smile Ползва и той един измислен,ама видял драскотина и решил,че се е "отрязал" с ножа:)

# 646
  • София
Наде, готино е клубчето. Като че ли е за по-малки (има много яки бебешки играчки, има само пързалка, без батут или нещо по-екстремно е), но щом ще имате клоун няма да скучаят. Големият плюс за мен (като вечно ненаяла се), че храната беше много вкусна, за разлика от повечето клубове където съм била. За децата - прекрасна пица от Виктория, за родителите - супер плата. Михаела се забавляваше много с играчките и едвам си тръгнахме, независимо, че останалите деца бяха на или под 2 години.
Браво на скиорките, много са сладки!

# 647
Шалът и на мен ми харесва. Трябва да прецениш според човека, за когото го шиеш.

От ножове и мен ме е страх и не давам. А като видя някой нож забравен някъде на ниско зле ми става.

Вчера ходих на обиколка из детските клубове и въобще ама въобще не съм впечатлена. Или е много бедно от играчки, или много мръсно или прекалено тясно.

Момичета за някоя мама, която предвижда празнуване на рожден ден на малко братче или сестриче това е много подходящо.

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 15:05 от ^desika^

# 648
Леле,3 страници за четене,браво мацки Simple Smile

Шалчето и на мен ми хареса,любимите ми цветове  Peace

Няма и тук да се повтарям,че добре върви малката  Whistling

Дорабела,като пускаш нова тема,сложи на 1 страничка РД на дечицата,за да може да ви ги честитим,все пак веднъж се става на 4г. Wink

# 649
  • Пловдив
Вчера ходих на обиколка из детските клубове и въобще ама въобще не съм впечатлена. Или е много бедно от играчки, или много мръсно или прекалено тясно.

+ прекалено скъпо
Има хипер недомислици.В един център се плаща и престоя на децата в центъра.Не стига,че печелят от менюта,консумация,анимацията
Аз днес правих това и същите са и моите впечатления.Все пак се спрях на едно компромисно.Утре ще видя още 2-3 центъра и със съпружието ще решим къде да правим РД то.

# 650
Елфи,това безумие тук е навсякъде.За всяко дете се плаща "наем на клуба" за 2 часа и отделно менюто. Както Десика казва,наистина всички клубчета са или тясни,или занемарени или и двете... Confused Аз затова бях обявила бойкот и първите три рождени дни на Ралица си празнувахме вкъщи. Днес запазихме Funny club(Spaggo),но в сайта изглежда великолепно,а в действителност е съвсем друго...Ресторантът ,където стоят родителите, е доста луксозен и ще ни съдерат кожите,ама свърши вече.Добре,че отидох с мъжа ми,та после да не ме занася цяла година как сме се набълбукали  Laughing Щото обикновено мен успяват да ме забаламосат и се съгласявам на всичко.Само наемът за дете е 12 лв и отделно менюто за дете е 6 лв.Поне тортата е великолепна-дадоха ни да опитаме няколко варианта и направо се влюбих в една домашна бисквитена с баварски крем.Та така.Сигурно после ще продължа с бойкота.... Joy

Маринка,красив и топъл шал! Не се бави да го подаряваш,че както Емил Чолаков обяви,следващата седмица се очаква първото януарско запролетяване... Laughing

# 651
  • Пловдив
Елфи,това безумие тук е навсякъде.За всяко дете се плаща "наем на клуба" за 2 часа и отделно менюто.

Да,ясно че си слагат нещо за тях от т.нар детско меню.Но в този център на дете се плаща 11 лв.Масово при нас е 6-8 лв на дете за рожден ден.Голяма е разликата и затова се учудих,а пък детския център беше пълна дупка

# 652
Раде, радвам се за вас  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Толо, аз засега клоня към Фъни ( Гео Милев) . Тук наемът е 9  на дете, останалото е същото. Я разкажи по подробно за тортите и цените. На нас ни дадоха цена на парче, но това не е голям ориентир. За 10-12 деца и толкова родители колко голяма торта трябва да взема?

# 653
Аз мога да похваля Бейби флай, при които поръчах торта на Яна, благодарение на препоръката на Мимето/МРМ/ миналата година. Направих ги луди, защото исках торта с Дора изследователката, а те нямаха такава в каталога си. Хората ми намериха подходяща снимка, пратиха ми я на мейл, без да имаме поръчка на торта или капаро, после отидох един час преди началото на работното им време и отвориха по-рано специално заради мен и взеха поръчката ми. Накрая направиха чудна торта на Яна/16 парчета за 54 лева фото торта +бонус четири фигурки от захарно тесто/, като тортата стигна за големи парчета за 15 възрастни и 10 деца  и остана 1/3 от нея. Просто беше огромна. Тази година смятам пак да им се доверя.

# 654
Много добра цена за размера. Точно вчера четох за тази сладкарница, че предлагали и торти , от по 7  лева на парче.

# 655
Деси, нашата беше 3 или 3,20 на парче. Обаче парчето явно е с размери на 10 на 20, знам ли. Ще пусна снимка на тортата, за да придобиеш представа. В самата сладкарница ме отказаха да поръчвам по-голяма, аз се бях засилила за 24 парчета, но те ме убедиха, че ще стигне и даже ще остане.

# 656
Mama_petty, тортата наистина е страхотна!!! Хилендара ще се влюби като я види. Тя засега държи тортата да е със 7те джуджета, ама без Снежанка, че е излишна Simple Smile))

Лелеее, като ви слушам с тия цени на клубовете и свят ми се завива. Аз в неделя ще ида да договоря заведението, ама аз някак си повече от 200-300лв. максимум не виждам как ще похарчим. И ние досега вкъщи все сме ги правили (последният път с кетъринг и аниматорка) и все сме се вмествали в 200лв. (като правим 2 партита - за баби и за деца). Их, значи, как не ги родихме тия човеци по на топличко да им правим пикници и партита на открито Simple Smile (Наде, имаш да споделяш игри, не съм забравила  Wink)

За ножовете понеже вкъщи доста се готви (всеки ден, общо взето) и Дара от малка се върти с мен в кухнята - слага си престилка и стои на един стол до плота и 'реже' с нож и дъска за пластилин  Blush Всъщност, за по-меки зеленчуци (тиквички,краставици) върши идеална работа.

Супер се забавлявах с бисерите на фъстъците - това с делфиновия лист и коментара на Белка за майка й ме просълзиха чак Simple Smile

А да не забравя да похваля и скиорките-Ралички   Hands Clap

# 657
Пети,страхотна торта! С какъв пълнеж я избра? Ще поръчам от тях за детската градина.Благодаря за идеята!  Hug

Деси,във Фъни тортите са 3.90 лв парчето,а ако е фигурална-4.50 лв/парчето... Но не предвиждай за всеки по парче,че половината торта ще остане.За 20 човека не повече от 15 парчета.Даже може и да е много.Ралица реши да е с Немо и поръчах със снимка.Нямаха да ми покажат и им казах да ни изненадат,та ще видим... Laughing

# 658
  • София
Марте, и аз не съм забравила. Още вчера си носех записките на работа, но не остана време и за тях Simple Smile Днес пак ги нося Simple Smile Надявам се по обяд да успея да ги синтезирам тук Simple Smile

Ние бяхме на един Р.Д. миналата седмица и тортата беше от Флай - УНИКАЛНО ВКУСНА!!! Мен картинки не ме впечатляват, защото вече навсякъде ги правят добре.
Иначе аналогично на Пети беше и при нас последните три години със сладкарници Скайлайн. Аз ви ги хвалих и тук. Но съкратиха брат ми (то още за миналата нова година де), но сега в знак на съпричастност няма да поръчваме от там... Поръчали сме от Лагуна 16 парчета с Мики Маус - това си поръча Белка. Иначе аз исках торта-принцеса като на Мила миналата година, защото това ми беше темата на партито Simple Smile
Иначе миналата година не помня колко парчета беше тортата (може би 30), но 10 деца и 30 възрастни изядохме по-малко от половината. Донесох я в работата и тук два дни я ядоха колегите, а тогава смените бяха по над 10 човека.
Иначе стандартно залагаме на бисквитена или еклерова ванилия.
Но ето и сега се сещам за Флай-ската и ми се пълни устата със слюнка  Crazy

Аз още не мога да видя клипчетата, че тук съм с Мозила, а вкъщи нямах време вчера Sad

Ааа и за Спаго исках да кажа - гледала съм снимки от едно РД парти там и изглеждаше супер, дано да си изкарате и вие така, Силве Simple Smile

За нашето клубче, това че са бебешки играчките не ме притеснява. Бела на същия този последен РД вися през абсолютно цялото време в зоната на топките Simple Smile А и децата са на възраст 3-4 години, така че ще им хареса.

А за повече игри и то по-динамични, бих заложила на моя следващ фаворит Capella-та в The Mall. Но това, което ме спря от там от една страна беше цената на кетъринга в На Двора и от друга, това че няма да затворят клубчета, а в събота в 11ч нали се сещате за каква лудница ще стане дума:(

Хайде до по-късно   bouquet

# 659
Наде,преди две седмици бяхме на рожден ден в Капелата в мола и става щур купон.Но си мисля,че наистина е по-подходящо за по-големи деца.Беше лудница-точно на 22.12. и имаше поне 3 рождени дни... Laughing Предполагам,че ако не е през уикенда ще е страхотно.Има и вариант без кетъринг.Родителите си поръчват на място по нещо,а майката на рожденика поръча 2-3- плата и излезе доста прилично.
 Боян нали е лятно бебе,та си мисля да му спретнем партито в Борисовата градина в Коколандия.Хем е на открито,хем децата ще се катерят по въжетата и като минат 2-3 нива ще огладнеят.

Общи условия

Активация на акаунт