Подсъзнанието може всичко 49 (линкове за всички техники на първа страница)

• 74 498
  • 714
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Темата е чудесна  Hug Благодаря mijjjka   bouquet

# 16
Здравейте и от мен в новата тема, позитивни, усмихнати, уверени, борещи се момичета. Темата е чудесно и практично оформена.   bouquet Аз лично неведнъж се връщам отново и отново към първа страница. Молбата ми е ако може да се обнови информацията за фазите на Луната, защото са за 2011г.
http://lunaf.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2011/ - стар линк
http://lunaf.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2012/ - нов линк
И още нещо ... Страшна сила са тия желания.  Simple Smile Започнаха едно през друго да се изпълняват... направо си е - Поискайте и ще ви се даде!  Hug

# 17
Прекрасна  Нова Тема !  Благодаря !   bouquet   
Лелеее, как страхотно започватееее.. с толкова много сбъднати желания....Браво, много ви се радвам ! Дано наистин да повлечете крак..
Блу Роуз,  кажи сега за впечатленията си, как според теб  работи "заявката " до Вселената ?  Hug  И аз писах желания и съм ги затворила, изобщо някой май дори все едно съм ги забравила... Wink 

# 18
Прекрасна нова тема, много сбъднати желания и много щастие да лъха от нея! Hug

Момичета, чета с интерес за устройствата за електронните книги. Бях се засилила и аз да проучвам, но наскоро попаднах на една стара тема с програмки за четене на РС-то Инсталирах си Cool Reader 2 и останах супер доволна от нея. По-надолу в темата има линк за изтегляне. Peace

# 19
# 20
  • София-в сърцата на моите деца
Прекрасно оформена темичка HugДано се напълни със сбъднати желания Heart Eyes

# 21
  • Под кленовите дървета
Запис и това да е темата на много сбъднати желания Simple Smile

# 22
  • Русе
 mijjjka, за темата и за присъствието.   bouquet

Въпреки,че моите желания не се изпълняват напоследък, успях да се отърся от някои дълго време трупани зависимости и ограничения, така че няма начин да не стане.  Grinning

# 23
Запис и от мен , с пожелания за много сбъднати мечти!

# 24
Здравейте. Поздравления за новата темичка. Аз днес започнах да разглеждам темичката и реших да направя малко ТЕС за богатство и изобилие от линка , защото напоследък все възникват неочакване разходи. След като направих потупванията влезе един човек, който продаваше книги и аз пак купих една. Не трябваше да купувам т. като нямам нужда от тази книга ама някакси не можах да откажа. И дали работи тази тес техника незнам, защото трябваше да привлече към мен а не да давам пак. Какво ще кажете вие.

# 25
Здравейте:)Темата е прекрасна, изпълваща всичко наоколо с вълшебство.Чета ви много отдавна, писала съм и преди.Сега се записвам с цел отново да споделям с вас:)
Пожелавам много сбъднати желания и много приятни мигове!

# 26
Val27 , "Колкото повече даваш, толкова повече получаваш", вярвам в това даваш ли , връща ти се.

Благодаря на момичетата , които се грижат за това да имаме тази хубава темичка!Това си е голяма отговорност.

Аз да ви споделя- забелязвам, че желанията които съм написала с "Благодаря за това, че ..." се сбъдват много лесно и бързо, и другите ми желания се сбъдват, нали са написани и изказани от сърце, но тези с благодарността  явно имат по голяма сила.

# 27
# 28
  • I want it all and I want it now.
mijjjka

РЕАЛНОТО ЗНАНИЕ ИЗБАВЯ ОТ СТРАДАНИЕТО
Един Майстор имал ученик, който никога не бил виждал крава, нито бил вкусвал краве мляко. Но знаел, че млякото е много хранително. Затова искал да намери крава, за да я издои и да пие от млякото й. Отишъл при своя Майстор и го попитал:
- Знаеш ли нещо за кравите?
- Разбира се – отговорил Майсторът
- Моля те да ми ги опишеш.

И Майсторът започнал:
- Кравата има четири крака. Тя е опитомено, кротко животно, което не
живее в гората, а в селата. Млякото й е бяло и е много полезно за здравето.
После описал опашката и ушите й, изобщо не пропуснал нищо.
След това подробно описание ученикът тръгнал да търси крава. По едно
време на пътя пред себе си видял статуя на крава. Огледал я и си рекъл: „Това трябва да е животното, което ми описа Майсторът.” По една случайност, живеещите наблизо хора белосвали къщата си и край статуята била оставена кофа с разтвор от вар. Като я видял ученикът заключил:
- Това трябва да е млякото, което било толкова хубаво за пиене.

Набързо изпил няколко големи глътки, почувствал се ужасно и се наложило
да го откарат в близката болница.
            След като се възстановил, той се върнал при Майстора и го обвинил гневно:
- Ти не си учител!
- Какво има? – учудил се Майсторът.
- Описанието ти на крава не беше точно.
- Какво се случи? – След като чул разказа му, Майсторът попитал: - Ти ли издои кравата?
- Не.
- Ето затова си страдал.

Притча, разказана от Свами Рама

Частичната истина или полуистината изобщо не е истина. Същото се отнася и за малкото или частично знание. Мъдрият възприема истината и знанието директно.Източник http://www.lotuspsyche.com/Skazaniq.html

ДЪРВОТО НА ЖЕЛАНИЯТА
(будистка притча)

Веднъж един пътешественик седнал да си почине под едно дърво. Почувствал се крайно изтощен и жаден и се размечтал за малко вода, та да утоли жаждата си. Представил си чист и звънлив поток и какво да види – природата сякаш веднага отговорила на неговото желание. Човекът се обърнал, дочувайки ромона на водата от едно поточе, игриво подскачащо близо до дървото. След като отпил от чистата вода , той си помислил, че може би ще е добре и да се нахрани. И отново, като по чудо, в близост до него се появили няколко блюда.
Но ето, че изминало малко време и нашият герой се почувствал уморен. Отново се изпълнил с желание за сладка почивка. Без да забележи, почти естествено и веднага, близо до него се появило прекрасно и удобно легло, на което той легнал да поспи. Минало доста време, а пътешественикът все още не забелязвал, че всъщност седи под дървото, което изпълнява желания.
Вечерта, когато се събудил мъжът, слънцето вече залязвало и нощта бавно падала. Изведнъж, поради причина на обикновената си човешка природа,  героят на притчата бил завладян от особено чувство. Чувството на страх. Помислил си: „О, толкова е тъмно! Дали няма отнякъде да се появят тигри и да ме изядат?”
Така и станало. Станало както той пожелал.

# 29
  • Canada
Благодаря за новата уютна тема, Мижжка!   bouquet
Оби4ам ви моми4ета, вие сте ми утеха и стимул!  Heart Eyes Hug
Дай Боже много изпълнени желания за вси4ки!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт