Подсъзнанието може всичко 49 (линкове за всички техники на първа страница)

• 75 386
  • 714
  •   1
Отговори
# 255
животът ми се обърна на 360 градуса преди 7 месеца и не знам как да си помогна семейството ми се разпада

Ако нещо ти хареса от тук,пробвай:
http://vrindabg.com/2011/03/10/roliata-na-jenata-v-semeistvoto/

# 256
мъча се сама но нещо бъркам,от година съм може би в депресия и мъжът ми не ми помогна никак само да се успокоя

# 257
Мъжете не обичат депресирани жени.Направи нещо за себе си,излез от вкъщи,обуй си маратонки,тичай!Сложи си червило,усмихни се!И 3 пъти на ден по 1 л. майната му(на всичко).При депресия човек има нужда от действие,а не от оплакване.Всеки минава през такива периоди,контролирай ги ти,за да не те смачкат те!Потърси професионална помощ ако трябва,но щадяща!

# 258
може би всичко свърши между нас и късно се сетих за професионална помощ макар,че няма как да отида защото имам дете на 2 години и няма кой друг да го гледа

# 259
хубава мисъл,надявам се да намеря отново себе си и да възвърна вътрешният си мир

# 260
Всъщност нямаш нужда от професионална помощ.Малките деца са много сладки,обаче гълтат много ресурси.Така че намери начин да извикаш баби,дори ако трябва и гадната свъкерва.Ако наистина няма начин-оставяй детето на мъжа си винаги,когато можеш и излизай сама.Малко егоизъм може да е от полза.Билки за повишаване на настроението и достатъчно сън-също.

# 261
няма на кой да разчитам,майката на мъжа ми не желае да ме вижда,моите родители са в провинцията,а мъжът ми се е отчуждил от мен и започна и с детето,и на мен ми се иска да му го оставя и да изляза но се случва рядко,аз нямам личен живот,той е свързан с детето

# 262
толкова съм объркана,не знам какво да правя

# 263
  • Русе
 daril,пропуснала съм да разбера,колко е голямо детенцето. Аз имах доста кошмарен период с малкия. Няма баби да помагат, много командировки и нито ден отпуска по майчинство.По командировки,пътувания,панаири - навсякъде с бебешока.  Мнооого ми беше трудно. Сега съжалявам,че не съм се порадвала достатъчно на тези години, защото минаха много бързо.

# 264
на 3 май направи 2 годинки,той е прекрасен,но се промени и той покрай всичко което става между нас,няма как

# 265
  • Под люляка
Здравейте, някой може ли да ми каже мнения и наблюдения за книгата на П.Дънов - Завета на цветните лъчи на светлината

# 266
daril22, ако си от София ще помагам, със сигурност ще се разберем с него, на една дата сме родени Joy, аз успях да я преборя тази гадна, мръсна депресия #2gunfire, ще успееш и ти Naughty
Момичета, дъщеря ми гледа непрекъснато на лаптопа "Принцесата и жабока", най-много й харесва частта, в която звездата Еванджелин изпълнява желания babydust7 и съответно една вечер си пожела нова рокля на звездата от балкона ни, а аз нямам пукнат лев за тази рокля Flushed, пробвах да си зареждам портмонето със всякакви зарядни, обаждах се на Вовата, за други работи веднага ми ги прави, а за пари се ослушва този Вова, та приемам всякакви предложения и идеи, малко парички ми трябват, колкото за рокля, най-много ме е страх да не изгуби вяра......

# 267
mama na Sani погледни тук ако нещо ти хареса ще се радвам да зарадваме малката принцеса http://prodavalnik.com/user/myads/

# 268
# 269
от София съм,всъщност живея тук

Общи условия

Активация на акаунт