Подсъзнанието може всичко 49 (линкове за всички техники на първа страница)

• 75 385
  • 714
  •   1
Отговори
# 465
Е, lina, какво подозрително има в това някой не толкова близък да ти подари по-скъп подарък и ти да го приемеш? Разбирам да откраднеш, че да се терзаеш, ама при това положение?! Ще речеш, че може да е имал скрити намерения. Ами нека си има, щом не съм му се подписала, че се задължавам с нещо срещу този подарък, вземам го като стой та гледай Wink
Един парфюм не е нещо кой знае какво, и щом не иска нищо в замяна, значи няма причина за излишни подозрения...

# 466
момичета благодаря за съветите. Писах аз до канцеларията и днес ми съобщават, че в почивните дни руснак искал оглед. Много ми се иска това а е купувачът ми. Та в тоя ред на мисли кажете да пиша ли пак или веднъж е достатъчно. Е и на новолунието си го вписах при желаниятa.

# 467
Момичета , кокичета Simple Smile..утре имам рожден ден.. та се чудех, дали знаете някой ритуал за изпълнение на желание ,на връх рдто .гледах темите, в които сте засягали желанията .. но не успях да намеря , конкретно за рожденния ден Simple Smile.Ако някоя знае нещо.. ще съм благодарна , да ми напише Simple Smile

Благодаря ви,
Обичам ви !

# 468
  • DE
Здравейте!
Чета ви от известно време и ми е изключително приятно в темата ви. Аз сама съм се излекувала от много лоши неща със силата на положителното мислене. А самата книга съм я чела може би над 50 пъти и ме е спасявала. Дори когато усетя, че ми "причернява" само тя ми помага.

Но напоследък нещо май не се справям. Трябва да уча много, предстои ми завършване на магистатура и не знам защо вместо да се мотивирам накрая, аз стоя и си губя времето и чакам да минат дните...Буквално съм в мотивационна дупка...За жалост изпуснах новолунието, а следващото ми е бая далече във времето, така че ако някой е преживявал същото или пък знае някакъв начин да си върна мотивацията и хъса, моля   bouquet Приемам съвети всякакви  Simple Smile

Благодаря ви!

# 469
GraGra твоето състояние по ми прилича на умора,не на друго. Явно доста неща са ти се струпали да свършиш за определено време. Като си отпочинеш всико ще си дойде на мястото и мислите няма да са така черни. Hug Успех с изпитите! Нали знаеш,че хубавите неща не се случват веднага,те вече пътуват към теб,дай им време. Peace Виж подписа ми Wink
Девойки,много се равам да прочета за сбъднати желания!!!!
Клемче с тебе какво става,ще черпиш ли Wink

# 470
  • DE
sladurka, благодаря за отговора ти  Hug
За жалост не мисля, че е умора, защото всъщност си почивам доста. Вярно е, че 5 години живях с невероятен стрес и безсъние, но сега разбрах, че не е това начина и си почивам. Просто страдам от демотивация, но всеки ден благодаря, че съм стигнала до тук, така че очаквам скоро да се появи тласъка.
Няма да се дам без бой...Ножът е опрял вече до кокала, така че сега остава само по-добре да става  Simple Smile

Много хубав ден   bouquet

# 471
sladurka, за жалост няма да черпя - нещата се сгромолясаха в последният момент съвсем неочаквано. Разсъждавам каква е причината  newsm78 newsm78 newsm78
 Става въпрос за продажбата на един бус , който идват и го гледат вече 5 купувача и всичките са много силни и сигурни иииии.....какво става незнам #Crazy
 Дайте съвети!!! Praynig
 Каква е тази "канцелария до която пишете - става въпрос за продажба нали ???
 Моля ви помагайте , че мъжо ми се поболя - туй не става , онуй не става .....и ние се лутаме от едната крайност на другата.....
 Нещата взеха да приличат " тука има , тука нема "

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 15:51 от klem4e

# 472
  • I want it all and I want it now.
Отиди и си направи някакъв ритуал при буса. Peace Трябва да ти дойде от вътре.
Другото е да направиш утвърждения. Всеки ден поне по 2 мин да си повтаряш: - Продадохме буса.  Peace 

# 473
  • София
Снимаш буса и с червени букви пишеш "Продаден за ....... лв!"

# 474
  • Русе
 klem4e,порадвайге му се на този бус.Спомнете си нещо хубаво,което сте изпитали или получили с него. Лъснете го тук там. Направете му някакво малко подаръче и си пожелайте да има добър нов собственик, който да се грижи за него.

# 475
Ами мисля да напиша марката и номерът на бусът и да го хвърля в реката - така мисля че четох някъде , другото което ще направя по ваш съвет е да му купя ароматизатор. За добрите спомени - вчера  разказах на приятели за случките около бусът - та се посмяхме .
 Аз да не се повтарям , че май ви питах вече , но.....може ли да ми дадете съвет какво да направя , че мъжът ми да си получи едни пари , дето му ги дължат вече почти година. Писах преводни банкови разписки , писах чекове , ......ама резултат нЕма newsm78

Обичам ви момичета - винаги ми помагате   bouquet

# 476
  • София
Това за реката...  newsm78 ...не знам къде си го чела, но лично на мен не ми прозвуча  добре  Rolling Eyes
Въпрос на усещане  Wink Ако ти го усещаш този ритуал ОК, действай  Peace
Вселената както знаем е буквална  Grinning И с тези дъждове да не вземе наистина да придойде река или друго да стане, свързано с вода...  Joy

(То никак не е смешно всъщност  Confused )

# 477
Това за реката...  newsm78 ...не знам къде си го чела, но лично на мен не ми прозвуча  добре  Rolling Eyes
Въпрос на усещане  Wink Ако ти го усещаш този ритуал ОК, действай  Peace
Вселената както знаем е буквална  Grinning И с тези дъждове да не вземе наистина да придойде река или друго да стане, свързано с вода...  Joy

(То никак не е смешно всъщност  Confused )

Намерих го прочетеното :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=523181.msg16228334#msg16228334 , точка 6
 Отивам да побутна продажбата на място при бусът- такъв нов собственик ще му пожелая , че ..... Joy

# 478
  • на брега на морето
Делф,  как ме омая с тая симоронска песничка Joy. Направих се на малко дете пред компа Joy

# 479
Момичета, този Вован е прекрасен.Направо съм влюбена в него, наистина го обичам този човек, върши невероятни неща.Преди 2 дни бях му поръчала нещо и уговорката беше до 2 дни да ми свърши работата, ставам сутринта и разбирам, че всичко е ОК, така както го бях поръчала.Почти всичко което съм искала от него е реализирано.
klem4e, позната история.
Ние трябваше да продадем камион и мъжът ми постоянно повтаряше "в тая криза, кой ще даде толкова пари, няма да може да го продадем" и аз му казах, че ако мисли по този начин наистина няма да го подаде.Предложих му да си казва "с лекота продадох камиона за .....лева", казах му да си представя как му се обаждат купувачи и то всичките сериозни и наистина стана така, появиха се няколко  купувача и трябваше ние да си избираме на кой да го продадем.Може да пробваш и с Вован, специално за продажби в последно време много ми помага.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт