Подсъзнанието може всичко 49 (линкове за всички техники на първа страница)

• 75 383
  • 714
  •   2
Отговори
# 60
  • Под кленовите дървета
mijjjka, браво на теб! Аз се опитвам също да се осланям на интуицията и да се успокоя, но все разума ме подтиква да се тревожа и ми вкарва кофти емоции Sad

Тоя Вованчо голям пич бе Simple Smile  Mr. Green Днес две искания за отрицателно време Heart Eyes

# 61
  • София
mijjjka Благодаря ти, темичката е страхотна отново!  Heart Eyes

Хайде да се включа с нещо смешно...
Тествах Вован и определено работи... Ще ви кажа как, от няколко месеца една фирма ме мотае с едно плащане и ми казва другата седмица, другата седмица... и бяха обещали за тази... Вчера им звъня на служителя и ми казва, че няма да стане за тази и че много съжалява... и аз се ядосах... Точно по това време се ровех в темичката и пак срещах името Вован... и викам я да пробвам... и му казвам Воване тръгвай и да си ми събереш парите веднага няма да ги чакам повече... ще ти танцувам секси Simple Smile хахахах След два часа ми звънна служителя и ми каза, че днес ще ми платят и съжаляват, че са ме мотали и Да, днес ми донесоха парите... Довечера ще танцувам, какво да правя, обещала съм  Joy

# 62
  • София, под Карлсон
Тоя Вованчо голям пич бе Simple Smile  Mr. Green Днес две искания за отрицателно време Heart Eyes

Peace Определено е пич и бързо действа. Обачееееее...аз забравих какво съм му обещала  Embarassed и сега не знам как да се реванширам  Tired

# 63
Лилиан, къфиш мъ!! Ще танцуваш и песен ще пееш, както се казвЪ  Hug Hug

# 64
  • София
Лили, ще танцуваш - няма как  Joy

# 65
Момичета, само искам да ви напомня кой каквото и да ви говори, ВИНАГИ да се осланяте на собствената си интуицията!!! Днес, благодарение на нея, не изгубих голяма сума пари Grinning
Поздравления !!!  bouquet
 Ай , сега обясни накратко как се научи да я разпознаваш ?Т.е. какво чувстваш , когато ти посказва правилното решение. При мен един път ми показва , друг път сякаш се шегува с мен и стигнах до извода , че не мога да разпознавам знаците и  newsm78

# 66
темичката е чудесна! txtloves
Мижжж,голямо благодаря за труда! smile3525
имам много да наваксвам с четенето,защото съм ви изпуснала.желая на всички,в новата тема,сбъдване на много желания!  bouquet

# 67
Когато започнах да обичам себе си, открих, че мъката и страданията са само предупредителни сигнали за това, че живея против своята собствена истина. Днес аз знам, че това се нарича "да бъдеш самия себе си".

Когато започнах да обичам себе си, разбрах, че при всякакви обстоятелства аз се намирам в точното място и в точното време и всичко се случва точно когато трябва.  Днес аз наричам това "увереност в себе си"!!!♥

# 68
Имам едно въпросче за Вован  Embarassed Този момък за всякакви желания ли можем да помолим или само за такива, които не зависят от нас. Защото като почетох за него оставам с впечатление, че го играе един вид мутра /с извинение  Laughing/ Примерно за емоционални и нематериални неща мога ли да се обръщам към него?

# 69
  • Costa Rica
Имам едно въпросче за Вован  Embarassed Този момък за всякакви желания ли можем да помолим или само за такива, които не зависят от нас. Защото като почетох за него оставам с впечатление, че го играе един вид мутра /с извинение  Laughing/ Примерно за емоционални и нематериални неща мога ли да се обръщам към него?
Без извинение - Вован е точно тип Нов Руснак Wink Не мосля, че е по емоциите, но не пречи да пробваш - може момъкът да има скрити таланти.

# 70
Ами ще пробвам и ще кажа  Wink

# 71
  • София
Момичета, само искам да ви напомня кой каквото и да ви говори, ВИНАГИ да се осланяте на собствената си интуицията!!! Днес, благодарение на нея, не изгубих голяма сума пари Grinning
Поздравления !!!  bouquet
 Ай , сега обясни накратко как се научи да я разпознаваш ?Т.е. какво чувстваш , когато ти посказва правилното решение. При мен един път ми показва , друг път сякаш се шегува с мен и стигнах до извода , че не мога да разпознавам знаците и  newsm78

Как я разпознавам ли? Първо, да уточня, че интуицията ми говори най-силно за предстояща опасност или за лоши неща... Лошите неща най-лесно ги предугаждам сякаш  Rolling Eyes
Най-силна ми е интуицията по отношение на хора. Много ги усещам аз хората. Даже и през нета, чрез начина им на писане, посредством един емотикон или определена дума  Simple Smile

Другият изключително сигурен стълб при мен са сънищата - доста редки са, но никога не-лъжещи ме относно потенциална опасност за мен или за мои близки и то буквално на следващия ден. За жалост понякога, въпреки вниманието ми, неприятността не може да бъде избегната...  Rolling Eyes
За днес имах и съответният сън по отношение на събитията, и интуитивното усещане за хората. И въпреки че се изпокарахме жестоко с половинката в разгара на случката, в крайна сметка всичко беше за добро  Grinning Защото най-мразя когато в последствие казвам - "Аз казвах ли ти??" След дъжд- качулка. Не, благодаря  Naughty
Осланям си се на интуицията и това си е, па макар и с цената на някое и друго скандалче  Joy Никога не ме лъже  Hug

Как да я развиеш? Не знам... Имаше една книжка на Хюит за развитие на психичните способности с разни техники... Може да я погледнеш  Simple Smile

# 72
# 73
Интуицията се "развива" с опит. Всеки си я има, разликата е единствено в това дали си привикнал да я различаваш от желанието/чувствата си.
Сънищата са вече въпрос на желание -  дали искаш да ги имаш, дали искаш да можеш да ги тълкуваш...
Така мисля аз.

# 74
Изминете ме за тъпия въпрос, но кой е Вованчо Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт