Подсъзнанието може всичко 49 (линкове за всички техники на първа страница)

• 74 503
  • 714
  •   1
Отговори
# 630
  • Под кленовите дървета
Да ви попитам за техниката с човечетата- ще правя себе си и още един човек, и когато се пише желанието между двете човечета, има ли разлика как по-точно да се формулира: ние или те? примерно : "Те да живеят щастлив живот" или "Ние да..." ? Thinking  И не е проблем всеки ден да се рисува и иска същото, нали?само трябва да се променя словоредът и начинът на изразяване?

А каква е техниката?

# 631
От първа страница:
ТЕХНИКА ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА НЕГАТИВНИ ВЛИЯНИЯ С ЧОВЕЧЕ - mijjjka

# 632
Здравейте на всички !
 Наскоро ми мина през главата колко много сме свикнали със  интернет и какво ли  ще е , ако нямам и ето ви на- моят синковец изключил някакъв кабел и никой не го е видял та три дни нямахме интернет. Поръчката ми беше изпълнена  Peace
 Другото , което е че продължавам да си ТЕС-ам и днес какво да ви кажа - сутринтта съм със цистит - незнам дали има връзка , но си дадох сметка , че отдавна си го имам просто съм свикнала със дразненето - дали е един вид изчистване ??? newsm78

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 16:54 от klem4e

# 633
Момичета,имам нужда от помоща ви...Чета ви когато мога,с голямо удоволствие,рядко,но качествено,винаги намирам по нещо за душата  си,но сега наистина вече имам нужда от помощ...
От година и половина семейството ни е в някакъв омагьосан финансов кръг...Винаги става нещо,което изисква повече пари отколкото имаме,винаги нещо гълта всичко,и вече не разбирам..Мъча се да проумея урока,но май съм безсилна...Не сме стиснати,даваме,даряваме,дори и когато за нас няма,гледам с позитивизъм,разговарям с Вселената, с Ангелите,с Бог..със себе си...и не знам,има ли начин това да се спре..Изморена съм вече ,нямам сили и време да остана сама със себе си,да се отдам на нещата,които ме правят щастлива,станах оцеляваща,масовка,погълната от неща,които ме карат да се чувствам в капан... Потърсих на първа страница,нещо,което да освободи тази примка,но или не търся където трябва или очи вече нямам...Позитивни сме,приемам нещата като крачка към нещо,но ми се ще този омагьосан кръг да спре,да имам време за духовното,за чистото,за истинското...

# 634
Има тема за ангели, които изпълняват желания. Ако искате я погледнете http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=484827.0
В момента са в къщи.
Някой иска ли покана?
В момента са у нас, иска ли някой да му ги изпратя?

# 635
klem4e, Hug със сигурност е чистене. Самият факт, че си помислила нещо и то е станало ти дава знак, че от време на време прескачаш в петото измерение. Знаеш, че за да се изчисти душата трябва да се изчисти и тялото- двата процеса вървят едно временно. От друга страна заболяването е  един от признаците , че не си в  потока. Болестта  е липса на хармония със вселенската енергия, но е и изчистване с което се цели да се хармонизираш, чрез това чистене - болестта. малко объркано го казах, но се надявам да ме разбра.

# 636
klem4e, Hug със сигурност е чистене. Самият факт, че си помислила нещо и то е станало ти дава знак, че от време на време прескачаш в петото измерение. Знаеш, че за да се изчисти душата трябва да се изчисти и тялото- двата процеса вървят едно временно. От друга страна заболяването е  един от признаците , че не си в  потока. Болестта  е липса на хармония със вселенската енергия, но е и изчистване с което се цели да се хармонизираш, чрез това чистене - болестта. малко объркано го казах, но се надявам да ме разбра.

Ооооооо , прекрасно те разбрах - благодаря !  bouquet

otilia , съдейки от принципа " За да получиш - трябва да дадеш " , те чака нещо наистина голямо. Аз като давам пари , по съвет на останалите феички казвам - "да ги харчиш със здраве и късмет и да ми се връщат стократно "- а и така ми идва отвътре newsm78

# 637
klem4e Hug Чакам си аз голямото нещо,пък дотогава-каквото трябва ще става:-)Благо-даря Hug ти за подкрепата:-)

# 638
  • София
От няколко дни ви чета и се опитвам да се изпълня с позитивни мисли.
От три години сме заедно с моя приятел. Все градим планове, все искаме всичко да е наред и все не се получава. На всеки три месеца се караме и се разделяме. Последният път като се събрахме уж всичко вървеше добре. И изведнъж преди седмица пак се скарахме и той се изнесе. След няколко дни говорихме и той каза, че ще вземе решение какво ще правим от тук натам. Правих карта на желанията, молих се, виках на помощ Вован, но не. Тази вечер той ми каза, че иска да се разделим. Не мога и не искам да живея без този човек, знам, че той е Мъжът, не искам друг.
Кажете какво да направя, че пак да се изправя. В момента съм в адска дупка, а и той също.

# 639
  • Costa Rica
Не мога и не искам да живея без този човек, знам, че той е Мъжът, не искам друг.
Ами ако не е newsm78 И ти получаваш много ясни сигнали за това, но не искаш да ги чуеш?

Първо си изясни този въпрос, а после си харесай техника от каталога на първа страница и действай.

# 640
otilia, Hug!
Парите не са енергия, те са отражение на енергията. Трябва да приемеш изобилието, че съществува." Изобилието е излишък на енергия във всяка област."  Трябва всеки ден да правиш нещо за да подобряваш качеството на живота си- да пренаредиш мебелите, да измиеш колата. Може да се купиш нещо ново. Аз посадих цветенца днес у дома и купих едно и за офиса.
Наистина когато даваш от сърце ти се връща десетократно даденото, че и повече, но да няма корист или очакване да получиш нещо срещу даденото. Също така много е важно отсрещната страна да го приеме- това, което си дала.

написаното по - горе съм прочела в "Добре дошли у дома" на Стийв Ротър и Групата. Преди време ви писах за първата им книга "Спомни си".
хубав неделен ден!  bouquet

# 641
  • близо под тепетата
От няколко дни ви чета и се опитвам да се изпълня с позитивни мисли.
От три години сме заедно с моя приятел. Все градим планове, все искаме всичко да е наред и все не се получава. На всеки три месеца се караме и се разделяме. Последният път като се събрахме уж всичко вървеше добре. И изведнъж преди седмица пак се скарахме и той се изнесе. След няколко дни говорихме и той каза, че ще вземе решение какво ще правим от тук натам. Правих карта на желанията, молих се, виках на помощ Вован, но не. Тази вечер той ми каза, че иска да се разделим. Не мога и не искам да живея без този човек, знам, че той е Мъжът, не искам друг.
Кажете какво да направя, че пак да се изправя. В момента съм в адска дупка, а и той също.

Бих те посъветвала да помолиш Архангел Михаил да изчисти и двама ви от негативните мисли/чувства и да замени тази отрицателна енергия с положителна-метода с вакума. Направи си и техниката с човечетата. Тези неща ги има на първа страница Peace много помага и гледането на комедии, слушането на музика(НО в никакъв случай балади, класика и подобни бавни песни Peace ) и не забравяй да прилагаш методите, описани от Дж.Кехоу и в " Тайната"!!! И най-вече да повярваш, че наистина всичко, за което мечтаеш се случва, че вече си постигнала, това което желаеш! А не да си представяш нещата в бъдеще време. Много е важно, докато визуализираш да се чувстваш, така все едно изживяваш всичко....а не просто празни мечти! Убедена съм, че всичко ще се нареди по най-добрия за теб начин! Peace Hug

P.S. Когато пак те налегнат тъжни мисли, помисли си за светлото бъдеще или може и някои моменти от миналото, когато си била щастлива с този човек.

# 642
  • София-в сърцата на моите деца
А може би Истинският твой човек те чака в бъдещето... PeaceПусни го този да си ходи, ако е твой ,ще се върне, ако не ,значи така е трябвало да стане

# 643
darena Hug Благо-даря ти Grinning  Започнала съм чистката,както се казва ,да освободя място за изобилието Wink И ще стане,просто имах нужда да споделя,да си чуя мислите,и да започна да действам Peace

Зара,успех и смело напред Hug

На всички ви пожелавам винаги да се случва най-доброто за нас, което не винаги е това,което искаме Wink

# 644
  • Видин
Здравейте и от мен. Бях "поканена" в тази темичка и набързо се вмъквам  Grinning
Накратко за мен - досега никога не съм посягала към такъв тип литература, защото си мисля, че ме плаши и няма да се справя. Но заради здравословни проблеми тръгнах на иглотерапия и анестезиологът, който се занимава с мен ми препоръча книгата на Кристофър Хансард - Тибетското изкуство на позитивното мислене. Смятам да се пробвам да я прочета и ще ви следя. Диагнозата ми е "Невралгия на тригеминалния нерв", а и поради следродилни депресии 2 броя този лекар ми препоръча да започна да чета такава литература, тъй като единственото нещо, на което никой не ни учи е начинът на мислене...
Ще ви следя и се радвам, че ви има   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт