Подсъзнанието може всичко 49 (линкове за всички техники на първа страница)

• 75 385
  • 714
  •   1
Отговори
# 135
  • София-в сърцата на моите деца
Много благодаря Hug Ще ви споделя, като се окажа с много пачки от стотачки изведнъж Laughing

# 136
А тези, които не разбираме английски newsm78
Ако визираш клипчето - нищо не си пропуснала Wink
В него дамата си рекламира уъркшопа и книгата. Нищо конкретно, което би могло да ни ползва, не се казва Simple Smile

Наистина съжалявам, подведох се по заглавието на клипчето и прибързах да го го плесна тук.
Иначе много харесвам Роуз Роузтрий, тя е един прекрасен автор, който си заслужава да се прочете Grinning

didiela, от сърце ти пожелавам да стане скоро Hug

# 137
Здравейте Hugтрябва ми нещо за привличане на клиенти Peaceрових навсякаде но не откривам нищо, днес почнах нова работа и ми трябват клиенти  Praynig

# 138
Мечтание, ако е нещо от типа на магазин или заведение - в смисъл да влизат, за да купуват от тебе, или офис, където има значение като влязат да искат да се застоят и по този начин да са провокирани да харчат повече пари - аромалампа със запалена мандарина (етерично масло).

# 139
Здравейте, страхотна тема. Защо обаче чак днес ви открих?  Надявам се приемате нови попълнения. Изчетох доста от сутринта, даже се пообърках от много инфо.Бихте ли ме посъветвали как да изчистя дома си, чувствам, че трябва да го направя, но забравих къде гледах с какво и как се прави.Имам спомен и за захар,но явно трябва да не чета на един дъх. Благодаря ви предварително и хубав ден на всички.   bouquet

# 140
Крис, добре дошла!!

Най-добре е първо да започнеш наистина с разчистване - неползвани дрехи, обувки, вещи, списания и т.н. Подаряваш, изхвърляш, продаваш..., каквото ти дойде. Това е дълъг процес, но в неговите рамки човек открива доста неща за себе си. Освен това включваш багажника и жабката на колата/ колите, всякакви помещения склад от вида на мазе, таван, гараж, мокро. Разчистваш дисковете на компютрите, чекмеджета, шкафове...

Ще забележиш, че в резултат ще се разчисти и обкръжението ти - съседи, колеги, познати, които по някакъв начин са те натоварвали, даже роднини. И на всекиго пожелаваш да го повишат, да отиде на по-добро, само да е далеч от тебе.

Всякаквите кристалчета, солчица, карамелче, масълце, ароматче идват едва след общата оборка. При мене поне дава мощен резултат всяка година. Всякави "за спомен" са обект на щателно анализиране, защото повечето са боклуци. В голяма красива картонена примерно кутия с декорация си слагаш наистина скъпи на сърцето снимки, писма или нещо дребно, но се иска критичност при пробирането.

Успех и пиши!

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 15:08 от Рози и рози

# 141
РОЗИ благдаря много Hugще трябва да намирам клиенти за кредит newsm78 може ли да си го направя нещо като амулет  newsm78

# 142
Аз да споделя - тези желания са страшна работа беее , наистина са сериозно нещо и човек трябва да внимава какво пожелава ....., ама  нещо не ми увира главата /както казваше покойната ми баба/  newsm78 
- Докато една вечер се замислих , че скоро не сме боледували и ето ни на на другият ден синът ми се плюсна със завидна температура и всякакви други цапащи екстри Sick.
- Докато си помисля за един вид стирка , който би бил по- подходящ за чистене на ламинат и ето ти на пак плюсната на една брошура / ама пари нема/ .
- Докато ...........си помисля за нещо си и то се визуализира почти мигновенно , ама има едно АМА.- само ми се показва къде се намира ,а пари няма за да го закупя. Имам чувството че Вселената си прави майтап с мен. Все едно провеждам следният разговор :
- Искам еди какво си /казвам аз/
- Добре ееее, ето го /казва Вселената/ и ми го показва , я на брошура , я на витрина..
- Ау , супер точно това искам , ами пари от къде , за да си го купя  ? / казвам аз/
- Хи- хи- хи- хи- /смее се Вселената/ hahaha

Така се получават нещата при мен . Сега може и вие да се посмеете , то си е за смях де. Навремето имахме една отговорничка на работа дето от време на време се шегуваше по следният начин : - искате ли почивка ? /казваше тя/ , а ние естествено отговаряхме с ДАААА  , а тя веднага на свой ред казваше : - искате , ама нямааааа . Joy
 Та така се случва и с моите желания . Нещо не ми достига Нещо в главата ми убягва.........ама какво newsm78. Виж за лошите неща , като разболяването на синът ми ,се случи без никакви  "ама". "Стана както си требе и по учебник"
 За разбралите ме - моля помагайте де - стига сте се смели   bouquet

# 143
Клемче, при мене се получава така, когато аз се съмнявам, че заслужавам да получа това, което желая. Един вид мечтая си и си въздишам отстрани, ама то не е за такава като мене.  Embarassed Embarassed Тук сега знам поне 3 броя каки феи, които ще ми натрият сол, че съм идиотлива да се съмнявам какво засляжавам, ама това е истината. та потърси в себе си, дали нямаш подобни гадове, които ти ядат душицата и съответно главицата.

# 144
..................та потърси в себе си, дали нямаш подобни гадове, които ти ядат душицата и съответно главицата..............
То гадове и гадини дето и дъто ми ядат има колкото щеш около мен , дето се вика ДАЛ БОГ. Че не заслужавам нещо .....и това го има в главата ми /мисля , че съм го наследила от старото пионерско и самокритично възпитание/. Как да изляза от този кръг , бе ...да му се невиди. Чак се ядосвам на себе си

# 145
Благодаря Ви за линковете за паричките. Сега ще пробвам дали действат. Дано Thinking

# 146
Случи се чудо..............................

По съвсем друг въпрос от тези, за които ви споделям тук напоследък. Нещо, което просто бях оставила на съдбата. Не знаех какво да направя и само си мислех за крайното състояние, което бих искала да бъде.

Случи се!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Току-що ми съобщиха.

Почерпете се за мое здраве и нека сбъдването на най-съкровените и свидни мечти да достигне всяка една от вас и всички ви! Бъдете щастливи, милички!

# 147
Рози- благодаря за топлото посрещане. И честито. Да споделяш и да се радваш на всичките си желания.

# 148
Рози и рози, честито! И все по-хубави неща да ти се сбъдват. Hug

# 149
  • Под кленовите дървета
Рози и Рози, щастлива съм за теб, мила! Хиляди пъти те целувам, чак ти изтърквам бузата hahaha Heart Eyes

Клемче на мен само за работа засега не ми се получават и скоро осъзнах, че ще трябва да се готвя за нещо друго явно, Та просто помолих ангелите да ми посочат правилния път, да бъда щастлива и спокойна, без вреда за никого.
Днес ми беше чудесен ден, изпълнен с позитивна енергия. Аз си го изпълних с такава и все по-хубав ми стана деня после Mr. Green

И аз бях чела нещо за аромати, които привличат пари, аз съм пристрастена към кокос и ванилия, но не помня какво привличаха те.

Аз да помоля за друга помощ. нещо от 4 дни се изпъпчих страшно, без да има причина. Само си мисля за хубава кожа, а те повече пъпки избиват. Как мога да се справя с това?

Общи условия

Активация на акаунт