Подсъзнанието може всичко 49 (линкове за всички техники на първа страница)

• 75 385
  • 714
  •   1
Отговори
# 165
Рози, честито! Hug

# 166
  • ES
Момичета, в събота за голямата луна кажете какви ритуали могат да се направят

# 167

............
Но не мисля, че в случая с болното дете става въпрос за материализация. По-скоро улавяш знаците какво предстои да се случи. На мен ми се е случвало много пъти докато малката беше малка.И сега, като си помисля за нещо или някого, то ми се изпречва на пътя. Вървя и си викам "трябва да се обадя на шефката да я питам нещо си" и хоп,  шефката насреща. Такива работи.

Аз много пъти съм се замисляла , преди да започна да чета такава литература какво всъщност става в такива ситуаций : Аз ли предизвиквам съдбата или просто предусещам нещата . newsm78 След като по прочетох туй - онуй реших , че не предусещам ами ги предизвиквам / нали изживявам нещата все едно са станали вече , визуализирам без да искам , чувствам ужасът от болестта и прочие / Сега като прочетох твоят пост пак се върнах на кръстопътя - може пък да "практикувам" и двете неща несъзнателно де. Само да вметна , че доста често ми се случва да взема телефона без ясна причина , да си помисля за някой си изневиделица и той да ми звъни в същият момент. Даже като вдигна на някоя приятелка бързо телефона , вече е наясно и ме пита : " пак ли ?" , а някои направо си се плашат от реакцията ми. 

Ама да взема да се напъна да предусетя и числата от ТОТО-то бре  Joy Ще се получи страхотно ... пък и що желания на другите ще сбъднаааааааааа. О- па пак се размечтах.
Айде лека нощ , че утре моят хубостник пак ще ме тормози , ама нали вече си е здравичък bowuu
 Обичам ви всички !!!

На Рози - честито чудо миличка - да ни се връща на всички ни !!!

# 168
Тези есенции на Бах отдавна ги мисля,ама то само с мислене не става.Нужни са и действия JoyСега ще прегледам посочените ми теми.Благодаря ви,момичета.Оставам в темата-позитивна и зареждаща ме  Hug

# 169
  • София-в сърцата на моите деца
Тези есенции на Бах отдавна ги мисля,ама то само с мислене не става.Нужни са и действия JoyСега ще прегледам посочените ми теми.Благодаря ви,момичета.Оставам в темата-позитивна и зареждаща ме  Hug
А -а, ние тука сме много заредени LaughingИ все положително..И се сетих,че скоро не съм се зареждала със зарядното!Май е време Laughing

# 170
А -а, ние тука сме много заредени LaughingИ все положително..И се сетих,че скоро не съм се зареждала със зарядното!Май е време Laughing

Моето в офиса си стои в контакта и като седна на бюрото веднага портфейлът се вади от чантата и се включва в тока.

# 171

Моето в офиса си стои в контакта и като седна на бюрото веднага портфейлът се вади от чантата и се включва в тока.
Рози,добре,че ме сети...ей сега ще го мушна.... Laughing

# 172
Момичета, може ли да ми кажете как точно се формулират желанията  newsm78, четох на първа страница, че не е хубаво да се казва искам- било неопределено. Ще съм благодарна за помощ,все пак съм ноvа фея. И как точно е това със зарядното, 4е не го разбрах.  bouquet

# 173
Момичета, може ли да ми кажете как точно се формулират желанията  newsm78, четох на първа страница, че не е хубаво да се казва искам- било неопределено. Ще съм благодарна за помощ,все пак съм ноvа фея. И как точно е това със зарядното, 4е не го разбрах.  bouquet

..И още един способ който може да предизвика недоумение , но затова пък ще ви накара да се усмихнете   
Опитайте да заредите вашето портмоне със зарядното устройство от мобилния телефон   Ще попитате как ? Отговарям ви : просто взимате зарядното и пъхате единия край в портмонето а другия в контакта ииии зарежтате   Резултат не се чака дълго   

Ако този метод ви е накарал да се усмихнете   значи всичко е надобре и  действайте.

На първа страница има всички способи, за които четеш Laughing

# 174
didiela - Благодаря ти. Ох, чета аз, но всичко не става наведнъж.Много инфо е. Отивам да си включа портомонето. Мъж ми тотално ще ме обяви за откачила. А казва ли се нещо или просто това включа се и толкова.

# 175
didiela - Благодаря ти. Ох, чета аз, но всичко не става наведнъж.Много инфо е. Отивам да си включа портомонето. Мъж ми тотално ще ме обяви за откачила. А казва ли се нещо или просто това включа се и толкова.
Всичко е въпрос на вътрешно усещане PeaceАко искаш му кажи нещо,ако те напъва де, ако не искаш недей!Важното е да си вярваш,че след това ще ти дойдат неочаквани парички и ще ти се напълни портмонето Laughing
И не го вземай много на сериозно-по-скоро на игра Peace

# 176
  • Tам през Атлантическия океан
Хихихих една интерсна  Laughing тема от клюто  Wink  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=656474.0   Joy

# 177
  Laughing Ти па  Wink аз и на мъЖо съм зарежадала  портомонето Mr. Green без да знае де  Joy

Пъхаш едниня край у контактО  Mr. Green другия в портомонето  Laughing ..... иииии кото стане, нищо не губиш , даже ток не харчиш  Joy Бе..... MAGIC  Grinning

# 178
  • София
Ей, сегинка ще проверя какво се получава  newsm10
Ами за новолунието подготвихте ли се? book

# 179

Ами за новолунието подготвихте ли се? book
Crazy Иде пълнолуние  Laughing , новолунието мина  Wink следващото е  11 юли  Wink

Общи условия

Активация на акаунт