Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 746
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
  • Враца
Ако не бъркам това на снимката във пост 16 на Ваня е Алесандро Прециози. Един турски сериал трудно ще стигне италиански по страстни сцени. Във въпросния си ги биваше  Embarassed

Така е hrissi_sz, ама защо ли сме вперили очи в сериала и тръпнем в очакване нещо да се случи. Всички тези загатнати чуства и страсти си имат своето очарование. (Е лично аз не бих имала против и 1/2  страстна италианска сцена  Joy Joy Joy Joy Joy)

# 31
  • Разград
je l'aime à mourir fatma gul

# 32
  • В Града на липите

Тия двамата нещо подиграват ли ми се  newsm78

# 33
Поздрав за почитателките на TOYGAR IŞIKLI

# 34
  • Разград

Скрит текст:

# 35
Да ни е честита новата тема!Да бъдем все така разноцветни и пълни с енергия!Да се наслаждаваме на любовната приказка!

# 36
  • София

Тия двамата нещо подиграват ли ми се  newsm78

Направо те копират,викам аз!!!
Скрит текст:
днес играхте ли си с ципа на гугъла,аз го разсъбличах към 20ина пъти Joy Joy Joy

# 37
Честита ни темичка!  bouquet  bouquet  bouquetКупона тече с пълна сила,а аз със огромно нетърпение си изпратих гостите,че да се настаня в ложата,както казва милото LaughingДа ни върви по вода и да сме все така духовити,слънчеви и усмихнати:hug:
Малчева,много добре ти се е получило,и то напълно реалистично.Бих искала да видя нещо подобно Heart EyesДано Е.и М. са те прочели Peace
Видях новите снимки-къщичката е супер-само дето спалнята е доста кичозна,ама това да е кусура Wink
Най-важното е,че те са си харесали всичко и си го подреждат по свой вкус PeaceДругото е бял кахър.Сега очаквам да се изяснят за това,което Фатма каза на Мустафа,а по-късно се надявам да разберат за писмата PraynigТо че няма да накажат Мукито,е ясно,ама поне малко да и свият перките Mr. Green
Вени,мерси за Тойгар Heart Eyes
Хриси,очаквам с подробности разказ за преживяването Blush
Апропо,милото е нощна утре-изпрати госта и в Бургас Crazy

# 38
Привет, сладурки !  Hug Голямо търчане падна докато Ви настигна, но пък доволно се посмях !  Grinning
Вени, благодаря за новата песен на Тойгар, чувствам се лично поздравена !   bouquet Страхотни колажи правиш  Hug
Хриси, Ваня сцената е от "Елиза" - брутална страст е там, такова нещо няма да видим.. а и някак не би отивало на този сериал  Thinking така го чувствам аз !  newsm76

# 39
  • София
Ако беше американски филм...краят можеше и да е такъв:Сватбата е отминала,Керим и Фатмагюл си седят спокойно на верандата и Ф.казва:Керим,скъпи,прощавам ти,прощавам ти за всичко,вече нямаш никакъв грях,може да си спокоен..." Керим изведнъж скача най-сетне успокоен и влиза вътре,рови се из шкафовете,бави се 3-4 минутки,излиза с някакви документи"Ф.,моята мисия свърши,аз получих своето,това което исках...ето,моля те ,подпиши бракоразводните документи" Mr. Green #Cussing out #2gunfire

# 40
поздравления за новата тема

# 41
Евелин,сакън,джанъм,няма да го гледаме тоя филм Joy Joy Joy

# 42
Момичета много се радвам, че мой те произведения ви харесват.Сега лека нощ  smile3524ще сънувам сценарии за нови колажи.

# 43
  • между морето и небето

Видях новите снимки-къщичката е супер-само дето спалнята е доста кичозна,ама това да е кусура Wink
Най-важното е,че те са си харесали всичко и си го подреждат по свой вкус Peace

Извинявам се, че не знам коя от вас го написа, но много ми беше харесало - точно по вкуса на Фатмагюл

А на тази снимка сигурно Мерием отнова нарежда "чооок гюзел"
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=352123368178251&set= … ype=3&theater

# 44
  • Разград

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт