Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 847
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
  • В Града на липите
Лека и от мен  Hug

Детелинко,
Скрит текст:
не си ми чела постовете. Енгин не дойде Sad, разучава си ролята. Особено онази кахърната сцена, дето Фатмагюл го утешава в стаята му много го затруднявала. Все се обърквал, вместо да се цупи, по инерция се навеждал да я целува. Цяла вечер ще репетират. Така че не очаквай утре сочни клюки.
п.п. Между другото, нашата Вени Hug, вече е международно известна. Току що й видях един от най-добрите колажи, този на Мукадес с крилата и рогата при рускините. Скоро ще я видим и в задокеанските форуми.

# 46
newsm51 newsm51 newsm51

Скрит текст:

# 47
  • Разград

# 48
  • Стара Загора
Настигнах ви и аз -препускам от час ,докато изслушам всички песни и изчета всичко(да не изтърва нещо  и  аз кат една любима геройка Mr. Green)....Песните са мн.хубави-благодарности на всички   Hug Hug Hug!
  Вени Hug,мерси за Тойгар !Аз вс.път го казвам -супер са колажите ти newsm51.Мн.ми хареса и тоя на двете Му-та като Рет и Скарлет в предишната тема!
 Марта Hugпрекрасен клип си сътворила отново ;баладата на Емануела+кадрите от филма получило се е  чудесно!Поздравления за теб smile3525.А аз си го добавям в любими!
  п.п.Тара HugТака се смях с това момченце от клипа,който е в спойлера! Embarassedда си призная и при мен така се получава някой път... Sick

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 00:35 от borovinka123

# 49
  • между морето и небето
А тук се вижда,
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=352149708175617&set=a … =3&permPage=1
че онези висящи дранкулки, които издават звуци, вече са окачени. Ама не можаха ли да намерят друг модел. Тази е досущ като от къщата на Мустафа в Ълдър. (Не правя аналогия с героите.) Да бяха сложили някоя я с цветенца, я с мидички и делфини. Тъкмо щеше да е в синьо.

А Керим нали е ковач. Да спретне някои по-красиви решетки  Naughty.

Скрит текст:
не ми обръщайте внимание

# 50
Габи,те тия дрънкулки като късметлийското килимче.Няма да купуват нови,я.То и гардеробите им са си все същите.Керим,завалията,взе и той все в едни и същи дрехи да ходи. Simple SmileИкономия му е майката.
От мен лека нощ.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 00:31 от Dimony

# 51
  • Разград

Скрит текст:
Не върви пред мен, може да не те последвам.
Не върви зад мен, може да не те водя.
Върви до мен и ми бъди приятел!

# 52
  • София

Много тъжен текст:Фатма турски не знае......

# 53
  • между морето и небето
Dimony  Peace!

Ох, отново за леглото http://www.facebook.com/photo.php?fbid=352123174844937&set=a … =3&permPage=1
Не стига, че не ми се вързва много на вкуса, ами и златно.
Отлично си подхожда с сините дограми и полилейчето в пенбе (розово), туркоазено и оранжево. Ако преместят и завесите на рози, ще заспи.

То леглото на Муки и Рахми, онова бялото от икеа, къде-къде по-стилно.

Поправка
Сега видях, че сте разчепкали спалнята.
Е, малко съм закъсняла, но не се сдържах. Направо е интериорен шок за мен.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 00:53 от Gabie

# 54
  • София
Тара,с това момченце се просълзих от смях Joy Joy Joy Joy Joy
Представям си как Керим вика на Ф."Фатмооо,айде да лягаме,бе!Оправяй креватите!/в нашия случай-кревата/.,а тя "Още малко и си лягаме,бе" , "Айде спи ми съ" , "Еми като ти казвам след малко,след малко."Така не съм се смяла скоро......честно, с това дете Joy,голяма скица,а майката накрая я досрамя ,май. Peace Peace Peace
Аз предлагам спалнята им да е такава,познайте защо?!?!

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 01:14 от evelin

# 55
  • Враца

Много тъжен текст:Фатма турски не знае......

Cry Cry Cry

Evelin ного хубави неща постваш, а това ..... тъжна наша действителност от не много далечно минало! Много хубава песен!

# 56
# 57
  • София
mama_an_ji,благодаря ти! Песента е много дълбока и преразказва една много тъжна и страшна част от българската история, а именно насилственото помoхамеданчване на българите през турското робство.Разплаках се,въобще всичко свързано с този период ми е много интересно и много ме натъжава,прадядо ми едно време ни слагаше на коленете си с братовчед ми и ни разказваше много интересни и страшни неща,ние дет се вика сега живот си живеем.

# 58
  • между морето и небето
Моята/нашата спалня не е нито от единия вид, нито от другия, (предложен от Евелин), но пак върши работа  hahaha.

Лека нощ и сладки сънища!

# 59
  • София
Момичета,само нещо да ви разкажа относно спалните преди да си легна :
Скрит текст:
Преди години с мъжо като работехме по въпроса за първото дете,не знам какво сме правили,но спалнята/в предишното ни жилище/се счупи от едната страна и мъжът ми в бързотията намери едни томове
" Война и мир" и я подпря с тях,после си продължихме работата Joy,тогава не ми беше смешно,но сега като си спомняме и голям смях пада rotfImboСега нямаме такъв проблем Peace

Лека нощ от мен с тази прекрасна песен!Обожавам я!!!Всеки път като я слушам и гледам клипа сърцето ми се къса.........обичайте и уважавайте родителите си,аз каквото можах ,направих... newsm45Сори,но нещо ме обхвана тъгата....сори!!!

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 01:52 от evelin

Общи условия

Активация на акаунт