Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 803
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • София

Аз предлагам спалнята им да е такава,познайте защо?!?!

и тази става - даже е в синЮ  Mr. Green

Момичета,само нещо да ви разкажа относно спалните преди да си легна :
Скрит текст:
Преди години с мъжо като работехме по въпроса за първото дете,не знам какво сме правили,но спалнята/в предишното ни жилище/се счупи от едната страна и мъжът ми в бързотията намери едни томове
" Война и мир" и я подпря с тях,после си продължихме работата Joy,тогава не ми беше смешно,но сега като си спомняме и голям смях пада rotfImboСега нямаме такъв проблем Peace

smile3532 знам к'во ти е било - позната история

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 02:35 от mamaris

# 61
  • Пловдив

Добро утро в ден сряда. Днес има надежда за втори трейлър. Дано.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 08:46 от mariana51

# 62

Добро утро!
Едно прекрасно клипче за слушане с кафето!
Kara kara gözler ona buna bakıyor mu
O incecik beli şimdi başka biri sarıyor mu
Pırıl pırıl pırıl saçlar yine dalgalanıyor mu
Yumuk yumuk güzel eller başka bir el tanıyor mu

# 63
# 64
  • София
Не знам докъде я докарахме със сънищата, но ето какво сънувах тази нощ.
Излизам си от джакузито на басейна в хотел Туран в Анталия и си лягам на шезлонга /бях там миналата година, много е хубаво/. Слънцето грее в очите ми и аз ги затварям. Слънцето се скрива и аз отварям очи, а то Енгин стои над мен и закрива слънцето. Казва ми:
- Мераба Ани, джънъм. Аз му отговарям: Мераба /ами сега като са ми до тук познанията по турски newsm78/
Но той си знае и продължава на български:
Джънъм, нол ду, всяка вечер ме гледаш, а снощи къде беше? Стана ми мъчно като не те видях.
Аз отговарям:Нали знаеш, че съм счетоводителка и имах много работа, уморих се и докато изчета момичетата във форума и съм заспала.
Отговаря ми: Знам, джънъм, знам и ме гали с ръка по лицето. Добре, почивай си и се отдалечава. А аз му викам: Чакай Керим, чакай да си поговорим, ама той се отдалечава...Събуждам се и какво виждам - котката ми се излегнала до мен и ме гали по лицето с опашката си....ужас Weary

# 65
  • Варна
Добро утро, момичета. Исках само да споделя, какво не ми харесва в сценария на филма или по-точно, какво бих искала да е малко по-различно. Първо бих искала истината, че Керим само е бил свидетел на изнасилването да стане ясна в крайните епизоди на филма. Второ, което исках е Яшаранови да не фалират за да се покаже силата на справедливостта. Относно второто често си задавам въпроса "Ами ако Яшаранови още разполагаха с власт и пари ще възтържествува ли правдата? Ще бъдат ли осъдени насилниците?"

# 66
  • Враца
Добро утро в ден - сряда!
Бързам да споделя нещо, разбира се за филма, че тази мисъл ми се е загнездила в главата рано-рано сутринта. То е във връзка с думите от подсказката "Но сега се ядосвам на себе си защо не го направих"- мисля че са по повод насочения пистолет от ФГ към М. Ако сценаристките пак не ни подвеждат нещо!
Може да ме замеряте с домати, колкото иската, аз ги обичам, но бих искала да чуя някои ваши мнения.
Та ситуациите са две:
1. Керим наблюдава изнасилването и не може да помогне - по една или друга причина
2. Фатмагюл е насочила пистолет към М, но не дърпа спусъка - по една или друга причина.
Не съм много силна по анализите на ситуациите, но питам - виждате ли някакъв паралел между тези двете?
Пълния блокаж в момента, невъзможността да мислиш трезво , неспособността да помогнеш на човека нуждаещ се от теб? Ще се радвам да чуя и някое друго мнение за това.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 09:00 от mama_an_ji

# 67
  • Варна
Добро утро на всички и интересен ден!
Поднасям с усмивка "едно кафе"от мен!

Марта поздравявам те за клипа и чудесната песен вградена в него! Прекрасно съчетание!

Специални поздрави и за evelin  с благодарност за стойностните и красиви неща които публикуваш!
А отговора ми на въпроса ти е -  Защото се затваря  Wink

# 68
Добро утро, момичета. Исках само да споделя, какво не ми харесва в сценария на филма или по-точно, какво бих искала да е малко по-различно. Първо бих искала истината, че Керим само е бил свидетел на изнасилването да стане ясна в крайните епизоди на филма. Второ, което исках е Яшаранови да не фалират за да се покаже силата на справедливостта. Относно второто често си задавам въпроса "Ами ако Яшаранови още разполагаха с власт и пари ще възтържествува ли правдата? Ще бъдат ли осъдени насилниците?"

Тя истината е ясна още от 5-ти епизод - дадоха спомените на Вурал.

http://www.youtube.com/watch?v=XLrep6fYJ30

на 31.27

Керим просто коленичи до нея и гледаше невярващо...

Явно кораба-майка все пак успява да всее съмнение у някои. Laughing

# 69
Добро утро и от мен!
Аз пък ви поздравявам с тази за настроение.
http://www.youtube.com/watch?v=AJefpWGw7HU

# 70
  • София
Добро утро и от мен! Grinning lovekiss
Преди да си направя кафе,бързам да направя разбор на писанията от снощи насам.
Много интересни клипчета сте качвали вчера.
Veni_Koleva, това момиче Аида е самото съвършенство,изгледах доста нейни клипчета.Невероятна е!
Евелин,много се смях с "Война и мир".По пътя на логиката сега би следвало да имаш много умни деца Laughing!
Габи,виждам че си недоволна от  спалнята.Честно казано,наистина ми се стори малко неподходяща за тях, нооо..със здраве да си я ползват,както се казва.
А от тези висящите дрънкулки съм се навила да си купя и аз.Дали ще ме изгонят съседите? newsm78
Anast,честит хубав сън с Енгин! HugМожеше и да е по-хубав,но хайде,другия път Wink!

Изключително  интерсено ми беше това мнение.Интересно развитие на нещата си представяш.По първата част,ако вината на Керим не беше открита в началото, а както на теб ти се иска в края, доста от нещата трудно щяха да се случат, а прошката в съвременния свят е направо невъзможна в очите на зрителя.Въпреки това,щеше да е много интересно,но филмът щеше да е съвсем друг.
За Яшаранови съм съгласна.Щеше да е много по-стойностно и интересно да ги осъдят богати.Но предполагам,че според сценаристките,не би трябвало да има съмнение в съдебната система, а техният провал е вид наказание и от съдбата.

Хубав ден на всички Hug!

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 09:16 от Л_Дани

# 71
Добро утро и от мен!

Благодаря за този клип! Зареди ме с настроение!
 smile3501  love001 txtloves

# 72
  • София
Добро утро и от мен!
Ехе,вчера колко търсих тази песен в youtube, да поздравя Хриси...
Благодаря Hug!
Нали ще позволиш да я сложа да се вижда и тук?! Hug:

Създава наистина страхотно настроение! Grinning

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 09:29 от Л_Дани

# 73
Добро утро с един хубав пейзаж от туитъра на Енгин Озтурк (Селим) Simple Smile

# 74
dimana-nova, Л_Дани, много се радвам, че ви създадох настроение.

Л_Дани
, и аз бих я сложила така, но не знам как да го направя.

Общи условия

Активация на акаунт