Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 761
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета! Хубав ден Ви пожелавам!

Включвам се разярена! Rage
Много съм чуствителна на тема свободи и справедливости!
Немога да кажа, че не зачитам традиции, фолклор и т.н., но това с червеното коланче е прекалено!
Изкараи я, девойката, на мегдана, та цяло село да види, че е девствена! Ей такава булка /стока си взимам, ценна е, затова ви я показвам, та да знаете всички, че мъжката ми чест е голяма работа! Пък после ще развея и белия чаршаф, с червеното петно, та да видите голямата ми чест и какъв голям мъж съм аз!

Аууууууу, побеснявам! Спирам дотук, че ще ви разваля настроението! Ама съм гневна!

# 121
Чичко Доктор вече фалшифицира доклада от прегледа и,след това прехвърлиха цялата вина върху Керим,дори казаха,че двамата са имали заигравка отпреди това,а пък Керим се ожени за нея.После,когато заведоха дело, ги обвиниха,че лъжат,за да ги изнудват за пари.

# 122
Здравейте момичета! Хубав ден Ви пожелавам!

Включвам се разярена! Rage
Много съм чуствителна на тема свободи и справедливости!
Немога да кажа, че не зачитам традиции, фолклор и т.н., но това с червеното коланче е прекалено!
Изкараи я, девойката, на мегдана, та цяло село да види, че е девствена! Ей такава булка /стока си взимам, ценна е, затова ви я показвам, та да знаете всички, че мъжката ми чест е голяма работа! Пък после ще развея и белия чаршаф, с червеното петно, та да видите голямата ми чест и какъв голям мъж съм аз!

Аууууууу, побеснявам! Спирам дотук, че ще ви разваля настроението! Ама съм гневна!
Да,и на мен ми е неприятно като идея!  Което ми напомня за благата ракия в един известен български роман!

# 123
mama_an_ji много красив танц, благодаря!
За мен червеното коланче е голяма отживелица и даже е срамно да демонстрираш толкова интимни неща. Баба ми е разказвала за обичая при нас да се изнася чаршафа на младоженците с петната кръв и казваше: "Много срамотно!"
Наистина, бялата рокля е достатъчен символ, а най-важното е как изглежда ФГ в очите на Керим. А ние знаем с какво обожание я гледа!!

# 124
  • В Града на липите
Добро утро и хубав ден на всички  Hug

Според мен няма нужда от коланче. Всичко, което би могло да й създаде някаква неприятна асоциация е излишно. С колан без колан, те се обичат и са женени така или иначе. А и на промо-трейлъра сякаш не видях колан.
Аз се чудя дали ще й организират вечер на къната. Има да се вихри пак Мукадесита и да разтръсква бюст и чар.

Вале, аз пак споделям мнението ти за богатството и справедливостта в този сериал. На мен пък точно това ми направи приятно впечатление. От началото на сериала не видях да ги третират нито в прокуратурата нито в съда нито после в затвора двете шаранчета по по-различен начин. В противен случай тати и чичо щяха да им платят някаква гаранция или рушвет тук там и въобще нямаше да влязат за толкова време в затвора. Наказанието им започна, докато бяха богати. Целият този скандал ги съсипа. В последствие краха им дойде не заради делото, а заради личното отмъщение на трите дами Ендер, Мелтем и Ляле. Те ги довършиха така да се каже. Като четвъртата дама - Перихан, също помогна, макар и косвено.
Поне аз така виждам нещата.

nianta, сега ти видях поста -  Peace  Peace

# 125
Нареждам се до nianta тройно разярена!

# 126
  • Стара Загора
За червеното коланче и аз мисля,че ще е доста неловко за Фатмагюл и ще го избегнат.Той Керим си я е приел и за него тя е чиста и невинна и не е нужно да привличат вниманието върху това.Първата ще е йенгето която ще се изкаже злостно по въпроса!
  rivva Hugмерси за информацията за Берен Саат!
Леле браво на нея ,това е  талант-31 награди за три години!

# 127
Ако Керим настоява за това коланче,ще ми падне в очите.

# 128
Добро утро, момичета. Исках само да споделя, какво не ми харесва в сценария на филма или по-точно, какво бих искала да е малко по-различно. Първо бих искала истината, че Керим само е бил свидетел на изнасилването да стане ясна в крайните епизоди на филма. Второ, което исках е Яшаранови да не фалират за да се покаже силата на справедливостта. Относно второто често си задавам въпроса "Ами ако Яшаранови още разполагаха с власт и пари ще възтържествува ли правдата? Ще бъдат ли осъдени насилниците?"

Тя истината е ясна още от 5-ти епизод - дадоха спомените на Вурал.

http://www.youtube.com/watch?v=XLrep6fYJ30

на 31.27

Керим просто коленичи до нея и гледаше невярващо...

Явно кораба-майка все пак успява да всее съмнение у някои. Laughing

Предполагам, че тя има предвид това, че много рано се е разбрала истината, трябвало е да ни поизмъчват малко със съмнения по дълго време

# 129
За червеното коланче и аз мисля,че ще е доста неловко за Фатмагюл и ще го избегнат.Той Керим си я е приел и за него тя е чиста и невинна и не е нужно да привличат вниманието върху това.Първата ще е йенгето която ще се изкаже злостно по въпроса!

Не ми се мисли какви коментари ще направят "милите" съседки!?  Mr. Green ooooh!

# 130
  • София
Аз нещо не го виждам да настоява за каквото и да било пред Фг   Laughing. Все "Тамам" му е в устата,както имаше едно гифче. Laughing

# 131
  • Враца
mama_an_ji много красив танц, благодаря!
За мен червеното коланче е голяма отживелица и даже е срамно да демонстрираш толкова интимни неща. Баба ми е разказвала за обичая при нас да се изнася чаршафа на младоженците с петната кръв и казваше: "Много срамотно!"
Наистина, бялата рокля е достатъчен символ, а най-важното е как изглежда ФГ в очите на Керим. А ние знаем с какво обожание я гледа!!

Убедихте ме! Laughing Не че бях кой знае колко убедена в противното де, просто предположения - аз също съм против всички тези символи. Освен това имам две дъщери вече на възраст за "женене". И не смятам, че имат място в днешната действителност(символите де). Но нали знаете - в спора (в разговора се ражда истината) Simple Smile

А танца го качи - мисля, че беше ?Детелина?. За съжаление не съм аз. Laughing Laughing

# 132
  • В Града на липите

Керим, за нищо няма да настоява. Само ще вика тамам, тамам, както кажеш.
Той се пали само при една дума - Мустафа. Тя му действа, като детонатор. Пада му пелената и му замъглява мозъка.

Дани  Joy  Joy, прочели сме си мислите.

# 133
Нареждам се до Нианта и Крюелка Peace
Аз лично смятам,че това би могло да и донесе само болка ooooh!Не е нужно да се акцентира върху това NaughtyРазбирам,че това са техните традиции,но на мен ми е много трудно да приема и разбера някои неща,особено свързани с девствеността Rolling Eyes
Адмирации за Берен! Hug
Ненапразно е счупила рекорда по брой награди!Напълно заслужено!Браво на нея!

# 134
  • София
Мамарис, и ти си права-това е като за филм.

да и сценаристите ми показват и тако и вако ( както казва  баба ми  Mr. Green)
има много неща които могат да се обсаждат , ще се срещнат и сблъскат различни мнения 
примерно :
ние мразим Яшаранови ! но ,,, почти всички ние сме родители и нека хвърли камък ( не домат) тази  от нас която не би защитила ( или поне не би опитала да защити ) детето си така както Яш, аранови искаха да защитят синовете си , колкото и виновно да е то ( природата да си родител и да отгледаш дете е много по силна пред законите за справедливост ) .
и всичко обичаме добрия татко на Керим , които всъщност го е изоставил години наред  (без да знае кога е болен и кога здрав ) създал друго семейство в чужбина , но дойде след 15 години точно на време за да стане наш любим герой  Mr. Green еее??? филм !!! работата на сценаристите е да ни забавляват и успяват ,... те са психолози и лесно могат да ни накарат да обичаме и да мразим един герой

Общи условия

Активация на акаунт