Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 786
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Последно червено коланче ще има ли  newsm78 или ще е синьо в тон с незабравките по роклята и гердачнето Mr. Green

Онзи фрагман от началото на сезона /сватбата/ там спалянта е боядисана в зелено а сега май е в пастелно жълто newsm78

А за благата ракия един комичен случай от моя край ,жени се комшийка ,бремена около 7 месец,но имаше и блага ракия и чаршаф на байрак...нищо че бебето се роди малко след сватбата,но свекъра така искаше да се покаже булката че е честна Crazy Joy,зачена по боблейски през ухото,не от сина му ooooh!

# 136
Нещо,което ме накара да се усмихна широко!

http://www.youtube.com/watch?v=gXOjcuY5gGc&feature=related

# 137
Последно червено коланче ще има ли  newsm78 или ще е синьо в тон с незабравките по роклята и гердачнето Mr. Green

Онзи фрагман от началото на сезона /сватбата/ там спалянта е боядисана в зелено а сега май е в пастелно жълто newsm78

Някой може ли да постне фрагмана със сватбата,моля Praynig

# 138
Мммммммммммммм, чок гюзел!

Трейлъра на сватбата

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 11:43 от Cruela

# 139
Мамарис, и ти си права-това е като за филм.

да и сценаристите ми показват и тако и вако ( както казва  баба ми  Mr. Green)
има много неща които могат да се обсаждат , ще се срещнат и сблъскат различни мнения 
примерно :
ние мразим Яшаранови ! но ,,, почти всички ние сме родители и нека хвърли камък ( не домат) тази  от нас която не би защитила ( или поне не би опитала да защити ) детето си така както Яш, аранови искаха да защитят синовете си , колкото и виновно да е то ( природата да си родител и да отгледаш дете е много по силна пред законите за справедливост ) .
и всичко обичаме добрия татко на Керим , които всъщност го е изоставил години наред  (без да знае кога е болен и кога здрав ) създал друго семейство в чужбина , но дойде след 15 години точно на време за да стане наш любим герой  Mr. Green еее??? филм !!! работата на сценаристите е да ни забавляват и успяват ,... те са психолози и лесно могат да ни накарат да обичаме и да мразим един герой
Нещо подобно на приказката за Хензел и Гретел. Какъв е извода от приказката за добрия баща, който си изостави децата в гората? Много са и все такива: " Ако искаш да забогатееш, остави си децата в гората" ....

# 140
  • София
Мамарис, и ти си права-това е като за филм.

да и сценаристите ми показват и тако и вако ( както казва  баба ми  Mr. Green)
има много неща които могат да се обсаждат , ще се срещнат и сблъскат различни мнения 
примерно :
ние мразим Яшаранови ! но ,,, почти всички ние сме родители и нека хвърли камък ( не домат) тази  от нас която не би защитила ( или поне не би опитала да защити ) детето си така както Яш, аранови искаха да защитят синовете си , колкото и виновно да е то ( природата да си родител и да отгледаш дете е много по силна пред законите за справедливост ) .
и всичко обичаме добрия татко на Керим , които всъщност го е изоставил години наред  (без да знае кога е болен и кога здрав ) създал друго семейство в чужбина , но дойде след 15 години точно на време за да стане наш любим герой  Mr. Green еее??? филм !!! работата на сценаристите е да ни забавляват и успяват ,... те са психолози и лесно могат да ни накарат да обичаме и да мразим един герой

п.п. аз докато си напиша мнението по един въпрос вие на друг сте минали ... за червеното коланче  Mr. Green и а него и без него все тая то цяла Турция разбра за изнасилването та сега ако се кичнат с коланчето ще е само за тяхно и наше удовлетворение
то...при нас  вече нЕма ни сватби  ни бЕли рокли да не говорим за блага ракия   Laughing

# 141
  • София
mamaris,за Фахретин си права и аз се чувствам малко като водена за носа от сценаристите.Трудно се прощава такова нещо.Всъщност и Керим трудно му прости,де.По-скоро нелогичното е,този мъж,който е изоставил детето си да се окаже такъв прекрасен баща и човек...
Иначе за другото,честно да ти кажа,дори не искам да се замислям как бих постъпила! Confused
Хриси,да,  Hug ! Laughing

Фантазия,тази приказка и в мен е будила много размисли по темата!Много точно сравнение!Всъщност в повечето приказки има подобни противоречия...

# 142
Ееее,не съм си помислила,че Керим ще настоява за коланчето,просто казах това,защото другите момичета се разгорещиха и трябваше да си припомнят кой е Керим и че това не го очакваме от него.
 Особено от последните серии стана много ясно,кой ще води семейното хоро,кой ще е „министър председателят в държавата“ Joy.

# 143
За червеното коланче настояваше М в първа серия - Ще те внеса с бялата рокля и червеното коланче в къщата и няма да излезем цял месец - нещо подобно беше.
Керим обаче я обича заради самата нея. Не смятам че ще иска червено коланче, но мисля че по един или друг начин ще стане въпрос за него - вероятно Мукадес ще се изцепи нещо и ще развали празника.

# 144

Особено от последните серии стана много ясно,кой ще води семейното хоро,кой ще е „министър председателят в държавата“ Joy.

Както се кавза по нашенски-петела пее ,но по нотите на кокошката smile3506

Муки дали е имала червено коланче на сватбата  Mr. Green

# 145
Момичета,имам чувството,че това коланче ни дойде като размахан плащ пред очите на бик!!!  Wink
А при нас казват така: кокошката пее,петела -под масата се крие!!!

# 146
  • Враца

И както в къщи се майтапим-Мъжът е главата на семейството, а жената шията. На където се обърне шията, натам завива и главата Joy Joy Joy Joy Joy

# 147
  • В Града на липите
И аз не намирам голяма логика в пълната трансформация на тати Фахретин.
Просто не мога да си обясня, как един толкова интелигентен, любящ, грижовен, упорит, всеотдаен и търпелив баща е живял толкова години доброволно отделен от сина си. Много ми е странно.
Наистина доста бързо му простихме, ама и той не спря да се доказва. За няколко месеца направи толкова много за Керим, колкото сигурно щеше да направи за всичките тези 15 години. Пък и за нас е по-лесно, нас не ни е изоставил, оставихме се да ни спечели, защото сме просто странични наблюдатели. Когато си пряк участник е различно. За късмет мен не са ме изоставяли. Сигурно е ужасно и трудно простимо.

Славенка , не вярвам Муки въобще да е имала сватба. Тя Рахми го е завела да подпише сигурно директно от погребението. Нямало е време за рокли, колани и къни.

п.п. Хаха, Дани. Този път те изпреварих.

# 148
  • София

Муки дали е имала червено коланче на сватбата  Mr. Green
Или направо:Не пее петал в тая къща  Joy Laughing...

Тя Мукито май не е имала точно сватба,то това й е проблема на нея...

# 149
Личи си, че фрагмана са го правили неподготвени...   Grinning
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт