Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 779
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Личи си, че фрагмана са го правили неподготвени...   Grinning
Скрит текст:

Нищо чудно след като онзи ден писаха сценария за сватбата!  Shocked ooooh!

# 151
Мукито не е имала сватба поради скорошната смърт на родителите на Рахми.Но ако се изцепи нещо в стил "червеното коланче",това ще е прекалено вече дори и за самата нея ooooh!

# 152
rivva Hug благодаря за преводите  newsm51

# 153
  • София
Здравейте момичета! Виждам, че добре се забавлявате с мисли за бъдещата сватба, сватбени рокли и червени коланчета, а мен от известно време са ме налегнали едни черни мисли. В една от предишните теми Dimony беше публикувала един материал /преведен с Google/ , на който не обърнахте много внимание, но на мен не ми излиза от главата. Ето част от него:

МУСТАФА затвор партия полицията ще се полицейската кола за шофиране ... Щастливите хора страдат .... прегърна чудотворната DELİRİR FGLLE Мустафа Карима РЕЗЕРВИ пистолет полиция Партията
МУСТАФА: KERİİİİİMM
Книги и партийната ротационното MUSTAFAYA FG ....
МУСТАФА: Казахме САНА FGЬ ETMİYCEM Яр ...
DER и стреля .... Мустафа ПОЛИЦИЯ хвърлят върху ... Вързани ръце му ... Натиснете Киър, за да вземе оръжие, окървавени свален Карима започва да плаче ... FG ... Тя започва да плаче .... Всички такова лице идва EBE завтече ...
Книги: FG BAK добре, скъпи ".... Той е част от мен .....
ФГ: говорещи книги ..... РЕЧ .. Не можеш да ме изостави ... BЬYЬTЬCEZ бебе "Заедно .....
Книги: Аз съм винаги до теб ... Olucak Вие и нашите деца ... KORUYUCAM HEPP Кажи ми, HEP детето ни ще бъде то? Обичам те толкова много ....
DER и затваря очите си ...

5 ГОДИНИ ПО-КЪСНО ...
, Чудотворната Аз съм на семеен гроб .... Всички тези лице акушерки .. Всички мрежи .... И започна да се разпада след AN AN ... FGLLE Birten HOLY НЯМА малки ... FGЬN сълзи на очите си, започва да тече ...

Това, че продължават да поддържат напрежението от страна на Мустафа, ме кара да мисля,  че ще ни сервират накрая някаква драма и ще пожертват Керим. Дано да не съм права. Какво мислите по въпроса?

# 154
  • Враца
Момичета, разбуних духовете с червеното коланче и сега се измъквам Joy Joy Joy Joy Joy, че да не отговоря правилно на въпроса от анкетете - "какво работите?" Joy Joy Joy Joy
Приятен ден и не се сърдете Laughing

# 155

Нищо чудно след като онзи ден писаха сценария за сватбата!  Shocked ooooh!

Те сценария го написаха оня ден, ама брачното ложе го купили рано-рано, в началото на втори сезон  Joy
В последния момент са пратили някой статист да купи полилея, щото много бързат ...  Laughing

# 156
Е добре Муки не е имала сватба,аз ако бях на нейно място щях сега да си сложа на сватбата на Фатма, ей така да дразня зълвата

# 157
  • София
Хриси, с теб се гоним днес  Joy Joy Joy.

За промото на втори сезон,аз не гледам на него като на части от серила.Създадено е с цел да рекламира,подскаже,но и да провокира /затова се гледат и така странно,необяснимо за нас в стаята/,т.е не е ясно точно какво ще се случи, но ще се разбере при гледането.
Но наистина,леглото е същото  Laughing, екипа от рано са го купили  Laughing

п.п.Днес бавно пиша и ме изпреварвате  Mr. Green!

Славенка, къде е сега freespirit, щеше да каже:ДОБРЕ ДОШЛА В КЛУБ МУКАСИНКА! Освен ако не съм изпуснала твоето почетно приемане...

# 158
А Фатмагюл може да продължи да си стои с палтенцето в новата им спалня.Ще си отива много на завесите и полюлея Joy Joy Joy Joy Joy
За мен не се изясни точната причина,защо Фахретин не се е върнал веднага да си вземе детето.Мога само да гадая и сигурно ще му търся оправдание,защото в последствие ми хареса.
Допускам,че отивайки в Австралия,той е бил беден.Допускам също,че не е имал пари ,за да си купи този обратен билет.Бил е във връзка с приятеля си,който го е информирал за Мерием и това донякъде го е успокоило.След това се е опитал да се свърже със сина си,но...знаете историята.
Аз живея в Германия,която е много по-близо до родината ми,но именно тук съм преживяла най-гладните си години,ходила съм да се моля за хляб,за да има какво да яде детето ми.Не съм имала избор да се върна в България.Не искам да ви обяснявам,защо е било така,просто го приемете,защото наистина беше така.И вие да бяхте на мое място бихте направили същото.

# 159
# 160
Добър ден и от мен!
Изводът от всичко написано  е ,че трябва нов сватбен фрагман Simple Smile
След като тия дни написаха сценария за сватбата ,да се заемат  и с фрагмана Praynig

# 161
Личи си, че фрагмана са го правили неподготвени...   Grinning
Скрит текст:

Това щях да пиша и аз. Затова сметам, че смущението, което е изписано на лицата им е просто подготовка за сезона. В истинската си първа брачна нощ едва ли ще са толкова сковани и притеснени.

# 162
  • В Града на липите
light_1607 , съвета ми е да не си разваляш деня, да не си тровиш мислите и да се настроиш за хубав финал.
Иначе ще си отровиш удоволствието от гледането на сериала.
Това го видяхме преди няколко дни, и тези, които го отразихме стигнахме до извода, че е просто фен сценарий с лош край.
От както е почнал сериала се изписаха сигурно стотици сценарии и варианти за развитието на действието и на финала. Ако ще им обръщаш внимание, поне си харесай някой хубав.  Hug

# 163
hrissi_sz, Dimony, и на мен ми е неизяснено положението на бащата - Фахретин бей. Претупаха го сценаристките. Не ми се връзва сегашния му образ с онзи за който го представяха в първи сезон.  Thinking Как така този Фахретин бей който толкова много харесваме не се е върнал да се погрижи за малкия си син?  Thinking

# 164
  • В Града на липите
hrissi_sz, Dimony, и на мен ми е неизяснено положението на бащата - Фахретин бей. Претупаха го сценаристките. Не ми се връзва сегашния му образ с онзи за който го представяха в първи сезон.  Thinking Как така този Фахретин бей който толкова много харесваме не се е върнал да се погрижи за малкия си син?  Thinking

Именно, именно. Психологическия му профил е доста странен  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт