Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 757
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
  • София
ей така да дразня зълвата

Stop  ТЯ МУКИТО НЕ Е ЛИ СНАХА ? А ЗЪЛВА Е ФАТМАГЮЛ ?както и да е разбрахме се  Mr. Green, но
ааа това малко го приех лично ( понеже и аз съм СНАХа  де) та да кажа , че не всички снахи  сме като Муки  Naughty
и не всички зълви са като ФатмЕто

# 181
  • София
Stop  ТЯ МУКИТО НЕ Е ЛИ СНАХА ? А ЗЪЛВА Е ФАТМАГЮЛ ?както и да е разбрахме се  Mr. Green, но
ааа това малко го приех лично ( понеже и аз съм СНАХа  де) та да кажа , че не всички снахи  сме като Муки  Naughty
Айдеееее,пак се почна  Wink Joy Joy Joy Hug.Преди една тема имаше обстоен спор основно между Anast и Dimony по въпроса.Да си кажа,честно и аз не съм наясно,не помня какво се реши накрая,обаче беше много много забавно,смяла съм се с глас Joy!

# 182
  • софия
Привет и от мен мацки! Heart Eyes

За Яшаран и тяхното наказание - - е, това и аз чакам!!
Валето и Дани  са написали и моите мисли- разоряването е моралното им наказание правосъдието като че ли не правеше разлика до сега м/у бедни и богати.
Не съм много съгласна, че само спасяваха децата си....спасяваха си и "честта "и "положението" и парите.....
Действията им от самото начало са обмислени , жестоки,  с цел да унищожават - колко пъти настройваха Мустафа срещу Керим и обратното с мисълта "белким се утрепат тия двамата..."
и каква радост, когато помислиха , че Фати се е  удавила....
а и историята на Ляле....- тия не един живот са почернили....
тука с лека ръка се жертва човешки живот!!!!
такива хора не са способни да дават любов, нито да получават такава....
с тях искам аз разплата....

Дани- мила, наистина си пропуснала....
Славенка -/отговорник реклама, с прекрасни мукасинки/ и Хриси са първите членове на клуба и заедно с Бризчето и Вени Колева имат най- голям принос за духовното процъфтяване на МУкасинка.... Hug Hug - разбира се и с участието на всички други членове... Hug

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 12:40 от freespirit

# 183
  • София
Според турския печат на всеки четири часа в страната се извършва изнасилване или се прави опит за това.

Дали след този филм статистиката ще се промени?

едва ли - те идиотите не гледат филми  Wink

# 184
В един клюкарски сайт днес - две снимки на Берен Саат с текст:

Берен Саат лети от щастие
Миналата вечер, непрекъснато усмихнатата напоследък известна актриса, като видя репортерите от личния си автомобил, отново не пропусна да раздаде усмивки.

http://www.bilgiyasam.com/haber_detay.asp?haberID=1493

# 185
  • София
Хриси,  Joy Joy Joy Joy Joy
Съветвам ви да не четете,докато се храните, опасно си е  Laughing.

Дани- мила, наистина си пропуснала....
Славенка -/отговорник реклама, с прекрасни мукасинки/ и Хриси са първите членове на клуба и заедно с Бризчето и Вени Колева имат най- голям принос за духовното процъфтяване на МУкасинка.... Hug Hug - разбира се и с участието на всички други членове... Hug
Това обяснява всичко  Joy Joy Joy.
Ама много станахме,бе,как да им хвана края?Кой още не е приет??? newsm78

# 186
Цитат на mamaris:
едва ли - те идиотите не гледат филми  

newsm10

Рядко,но се случва някои да се излъжат,но едва ли ще разберат филма Twisted Evil

# 187
ей така да дразня зълвата

smihesorry
Имах в предвид Муки към Фатма
за протокола
Скрит текст:
и аз съм снаха и зълва,но не съм се държала като Мукадес,нито с жената на брат ми,нито към сестрата на мъжа ми,пък сме и на една възраст Peace

# 188
# 189
Леле,току що ми пристигнаха книгите,които бях поръчала от България и ще се пръсна от мъка,че не мога веднага да почна да чета.Детето точно сега намери да се разболее.Не става за четене,форумът е друго,прескачаш,поглеждаш,драснеш.
Значи пристигнаха помагалата по турски език и най-важното книгите на Елиф Шафак-„Копелето на Истанбул“.„Любов“ и „Чест“ newsm44 newsm44 newsm44

# 190
mamaris,за Фахретин си права и аз се чувствам малко като водена за носа от сценаристите.Трудно се прощава такова нещо.Всъщност и Керим трудно му прости,де.По-скоро нелогичното е,този мъж,който е изоставил детето си да се окаже такъв прекрасен баща и човек...
Иначе за другото,честно да ти кажа,дори не искам да се замислям как бих постъпила! Confused
Хриси,да,  Hug ! Laughing

Фантазия,тази приказка и в мен е будила много размисли по темата!Много точно сравнение!Всъщност в повечето приказки има подобни противоречия...
И друг извод: "Печи за да не те опекат"...  Впрочем, това са мисли на Г. Данаилов в "Убийството на Моцарт" . Горещо я препоръчвам на всички мами.

# 191
Петела пее, но по нотите на кокошката.
Кокошката пее, петела под масата се крие.

В първи сезон Керим изглеждаше  по мъжкарски, не като сега да повтаря само тамам, тамам, ейй голям чехльо стана... Поредно доказателство , че влюбен мъж веднага се променя заради една жена.
На тез мъже ъкъла им  е толкоз...

И като се замисля той и на плаж ходеше, пък сега и по тениска рядко се съблича...

# 192
   Здравейте, сладурани!  Heart Eyes
   По въпроса за държанието  на тати Ф., според мен той все пак се е опитвал за се свърже с Керим и както разбрахме е набирал информация за него и само е чакал знак, за да се върне за него. Подразбира се, че не е имал пречка от новото си семейство - дори напротив. Съдба, лошо стечение на обстоятелствата, но по - добре късно, отколкото никога и се появи в най - важните моменти от живота на сина си, за  да му бъде опора и то голяма. Държанието му е съвсем нормално за човек, който е обичал детето си толкова години от далече, сега има да наваксва толкова изгубено време и иска най - доброто за него. Най - вероятно изпитва и чувство на срам или по - скоро  вина, което се опитва да компенсира, но не е само  това. Той е просто един баща, който получи втори шанс с детето си и определено няма да го пропилее.
  Коланче се съмнявам и К да поиска, и Ф да сложи сама. А за фрагмана със сватбата най - забавното ще е, ако го насложат с останалата част от сватбата   Joy  Joy  Joy  Между другото и влизането на Ердоан в къщата не беше  както е в промо фрагмана  Thinking

Целувки, лек ден и дано ни зарадват с хубав нов фрагман.  Hug

# 193
Привет !  Hug Те бая са го объркали трейлъра. Сега къде ще е първата брачна нощ - последно ?  Grinning
На трейлъра на сватбата ясно се вижда,че това е в къщата на Кадир, а в същото време леглото е като това от спалнята на новата къща  Shocked Сигурно Фатмагюл ще каже: "Тц, Керим, малко е леглото, трябва да пренесем в моята стая голямото легло,дето го купихме за новата къща"  Joy
За тати Фатхретин също сте прави - като на шега подходиха към този персонаж... абе доста неща има недоогледани.. ама не е фатално, важно е щастието на нашите герои. Такова недоглеждане обаче за съдебния процес и присъдите няма да извиня  Peace

# 194
  • между морето и небето
 Hug,

Dimony, приятно четене!

За червеното коланче съм си мислила и аз. Не само във връзка с сериала, наприемливо е да се използва.
По точно, не приемам употребата му изобщо, кой каквото да казва в защита. Особено по сватбите. Да раздухва сексуалните фантазии на подпийнали мустакати мъже. Отврат! Ужасявам се при мисълта, че роднини и съседи, ще знаят кой, кога, къде и с кого е правил..., ако изобщо в такъв момент може да се получи нещо.

За роднинските обръщения, ширещи се по нашите земи, не се и напрягам да ги запомня  Thinking. Испанците имат буквално две думи,
Скрит текст:
всички лели, чичовци, стринки, вуйчовци, вуйни и т.н. са tio/tia, а тъщ/а, девер, зълва, снаха ... са  cuñado/cuñada. И няма опасност да сбъркат, а и да си усложняват живота. Важното е, че са роднини  Peace.  А,  батко и кака няма.

Общи условия

Активация на акаунт