Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 873
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
  • между морето и небето
Детелинке,  newsm51, за клипа

От извесно време този малкия, Юсуф Гюней, съм съм си го сложила в листата на любим изпълнител.

# 376
Димони, благодаря много! И аз вече ще внимавам....

Приятна вечер на всички!

# 377
  • Разград
ENGİN AKYÜREK

# 378
mama_an_ji много красив танц, благодаря!
За мен червеното коланче е голяма отживелица и даже е срамно да демонстрираш толкова интимни неща. Баба ми е разказвала за обичая при нас да се изнася чаршафа на младоженците с петната кръв и казваше: "Много срамотно!"
Наистина, бялата рокля е достатъчен символ, а най-важното е как изглежда ФГ в очите на Керим. А ние знаем с какво обожание я гледа!!

Убедихте ме! Laughing Не че бях кой знае колко убедена в противното де, просто предположения - аз също съм против всички тези символи. Освен това имам две дъщери вече на възраст за "женене". И не смятам, че имат място в днешната действителност(символите де). Но нали знаете - в спора (в разговора се ражда истината) Simple Smile

А танца го качи - мисля, че беше ?Детелина?. За съжаление не съм аз. Laughing Laughing
В кои времена живеем - какви коланчета, какви чудеса.
И аз имам две дъщери - не мога да си представя как аз ще им казвам какво да правят- това е лична тема. Само ако питат, тогава отговарям.
В астрологията с казва, че най-големите/неволни/ врагове на децата са родителите./Не бързайте с доматите!/. Когато едно поколение казва на друго поколение как да живее, това е лоша услуга - несъвместим софтуер.
Без коланчета, ако може.

# 379
Мамарис, и ти си права-това е като за филм.

да и сценаристите ми показват и тако и вако ( както казва  баба ми  Mr. Green)
има много неща които могат да се обсаждат , ще се срещнат и сблъскат различни мнения  
примерно :
ние мразим Яшаранови ! но ,,, почти всички ние сме родители и нека хвърли камък ( не домат) тази  от нас която не би защитила ( или поне не би опитала да защити ) детето си така както Яш, аранови искаха да защитят синовете си , колкото и виновно да е то ( природата да си родител и да отгледаш дете е много по силна пред законите за справедливост ) .
и всичко обичаме добрия татко на Керим , които всъщност го е изоставил години наред  (без да знае кога е болен и кога здрав ) създал друго семейство в чужбина , но дойде след 15 години точно на време за да стане наш любим герой  Mr. Green еее??? филм !!! работата на сценаристите е да ни забавляват и успяват ,... те са психолози и лесно могат да ни накарат да обичаме и да мразим един герой
Не обичаме Таткото на Керим защото е праведен, а щом Керим му е простил, а ние приемаме това. За Керим беше изпитание - да иска прошка и да дава прошка - това е много ралично.
Яшаранови плащат високата цена на своята измислена справедливост и защита на глезените си деца. Резултатът е: Каквото си посадил, това жънеш и се налага да защитаваш и поникналото и себе си. А бумерангът се връща по някакъв закон на справедливостта.

# 380
Светозара,напълно споделям мнението ти.И аз не давам съвети без да ме питат,а понякога и да ме питат нищо не казвам,защото човек сам трябва да си взема решенията,сам да си носи отговорностите от последствията,да си направи своите житейски грешки,а след това да се поучи от тях.Най-хубавият начин да предадеш нещо на детето си е ако можеш с твоите действия и постъпки да му дадеш пример,а не с приказки.Като за пример могат да служат дори и грешките,които правиш,стига да са наистина в графата грешки.

# 381
И аз не намирам голяма логика в пълната трансформация на тати Фахретин.
Просто не мога да си обясня, как един толкова интелигентен, любящ, грижовен, упорит, всеотдаен и търпелив баща е живял толкова години доброволно отделен от сина си. Много ми е странно.
Наистина доста бързо му простихме, ама и той не спря да се доказва. За няколко месеца направи толкова много за Керим, колкото сигурно щеше да направи за всичките тези 15 години. Пък и за нас е по-лесно, нас не ни е изоставил, оставихме се да ни спечели, защото сме просто странични наблюдатели. Когато си пряк участник е различно. За късмет мен не са ме изоставяли. Сигурно е ужасно и трудно простимо.

Славенка , не вярвам Муки въобще да е имала сватба. Тя Рахми го е завела да подпише сигурно директно от погребението. Нямало е време за рокли, колани и къни.

п.п. Хаха, Дани. Този път те изпреварих.
Простимо е.
Не знаеш какво си загубил, защото не си го имал. Даже има смислени оправдания. Остава само да разбереш ЗАЩО?

# 382
  • Разград

# 383
  • В Града на липите
Цитат
Простимо е.
Не знаеш какво си загубил, защото не си го имал. Даже има смислени оправдания. Остава само да разбереш ЗАЩО?

Със сигурност е простимо, въпроса е че не го разбирам. Не разбирам родители, които успяват да си намерят причина да не виждат децата си. За мен не съществува такава, стига естествено да зависи от теб. В случая с баща му, изцяло е било негово решението да стои толкова време далеч. 15 години са си много време.
Просто се учудих, как един толкова положителен герой, какъвто ни го показаха, е могъл не само да изостави детето си, но и да го направи за цели 15 години.
Но хората са различни. На някои им стига да обичат от разстояние.

# 384
искам да питам-аз от кой фенклуб съм? някъде приемате ли ме? Laughing Laughing Laughing
Ами щом казвате,че съм там-добре! не пречи!

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 21:58 от Tonchella_84

# 385
Малчева,аз не съм председател на клуба,но си мисля,че ти вече си в кюпа,т.е. при Мукасинките.Някой преди още те сложи там Joy Joy Joy Joy Joy
Засега това е клуба с най-много членове.Тук няма искам, не искам-вътре си.
Пък и питаш отгоре на всичкото!?!?

Сега като се загледах в снимката горе на диванчето,вижте как Берен си държи листа и докосва коляното на Енгин.
Мисля,че Светозара стигна участъка със събличането на Керим,но още не е провокирана и затова не се обажда.
Чете,пише,връща се.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 21:53 от Dimony

# 386
Не оправдавам татко Фахретин, но все пак нека уточним, че не са 15 години, да не е потърсил детето си. Не си спомням във филма да са дали точни години, може да са 5 или малко повече...но като е започнал да пише, Керим вече не е искал да знае за него.
Обяснението, което той самият даде на Керим, е че в началото е бил сломен от вестта за самоубийството на жена си и дълго време е бил зле, след време е започнал да се съвзема, но е изгубил куража си. Явно е имал угризения, че не се е върнал веднага за детето, и отново е загубил много време, докато се реши да го потърси.

# 387
  • между морето и небето
Малчева, специален поздрав от острова на Cafe del mar (2.17)

http://www.youtube.com/watch?v=2ggzxInyzVE&ob=av2n

# 388
Dimony:
Сега като се загледах в снимката горе на диванчето,вижте как Берен си държи листа и докосва коляното на Енгин.
 И аз това видях, а пък колко са секси тук и двамата, ако не са се привлекли тогава - язък

# 389
Сладурки,мен в кой клуб ме зачислихте newsm78,освен в Керимовия,разбира се Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт