Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 932
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Ако този филм не завърши с хепи-енд аз ще изпадна в дълбока депресия  Cry, предполагам и повечето  от вас, така че Мелек и Едже да му мислят.

# 361
Малчева,това е просто наградата ти-заслужи си я.
Славена и тя показваше преди само крака,сега пък секси пъпче,а подписът и вари го,печи го все на салатка избива.
Круелита и тя вечно на път,преди с червените куфари(не сме ги забравили) hahaha,сега с очилата пак е пътешественик.
Скрит текст:
Момичета,събира ли си случайно някой чалъмите.Аз пропуснах да направя навреме това и сега трудно ги търся.Засега съм намерила 2,3,4,8,7.Ще помоля ако някой  има останалите да ми ги поства на лични.

Намерих 5, а 9 е от днес, дай ми другите, че да не търся, все не ми стига времето да ги копирам и запомня в мои

Изпратих ти го на лични

# 362
  • София
Благодаря Дани, зная че там К. е един от изнасилвачите, чела съм из коментарите ви, просто не успях да разбера финала хепи енд ли е. Благодаря още веднъж, вече съм сигурна, че и нашия филм ще е с хепи енд
И аз на това разчитам.Ако трябва да сме честни,за мен хепи енда е логичен финал,но ако в стария вариант финала беше лош, определено щях да се притесня,предвид факта че обичат да се придържат към основата.Затова го изгледах,да си имам едно наум,ако се наложи Grinning.

# 363
  • Стара Загора
Миме Hug благодаря за гифчето,премених се newsm51!
  Camile  Hugимаше линк към филма някъде в старите теми,но в коя точно не помня!
Дани  Hugмерси сега видях,че си го намерила линка!И аз оттам го гледах!

# 364
  • между морето и небето
Tonchella_84 или познатата ни досега дама като Малчева,  newsm10 поздравления!

Скрит текст:

Въпросче
Скрит текст:
Моля, някой да ми обясни как се прави гифт, или ако е възможно да ми помогне. Отговор на лични.   bouquet

# 365
  • София
Момичета някъде има ли филма от 86

Аз го гледах от тук:
http://www.videoizleriz.org/fatmagulun-sucu-ne-hulya-avsar.html
Качеството е ужасно,но не намерих друго място!

Боровинче,честито ти подписче!Страхотно е Hug!
Малчева,честото ново име! Hug

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 20:01 от Л_Дани

# 366
# 367
Момичета,много ви благодаря! Златни сте!Вече всички чалъми ги имам,оттук нататък ще внимавам.

Скрит текст:

# 368
  • София
Момичета,знаете ли че утре българската фейсбук група заминава за Истанбул да атакува Енгин и КВФ?!
Интересно ми е,дали ще го видят и какви новини ще донесат???И после ще има да им завиждам  Laughing Laughing!

# 369
  • В Града на липите
Момичета,много ви благодаря! Златни сте!Вече всички чалъми ги имам,оттук нататък ще внимавам.

Скрит текст:

Димони  Hug,
Скрит текст:
точно щях да те питам намери ли ги, защото аз ги нямам събрани. Някъде са пръснати из публикациите ми и щях да почвам да ти ги събирам.

п.п. Защо ми се струва, че фен клуба на Мудедесита, стана по-голям от този на Керим  newsm78 Всеки ден приемаме нови членове, вече им загубих броя.

# 370
Димони, благодаря много, но на мен все още ми липсват 1 и 6. Може ли да ми ги изпратиш и тях на лични

# 371
Димони, благодаря много, но на мен все още ми липсват 1 и 6. Може ли да ми ги изпратиш и тях на лични

Аз вече съм си изпечатала Керим към Фатмагюл и Фатмагюл към Керим, както и някои много хубави анализи от Фейсбук групите за Енгин.

# 372
# 373
Малко със закъснение:

измамена - надежда
младост - Преоткрита
Прошка - Жадувана
Сън - Спасение
Спомен - Минало

# 374
Добро утро, момичета. Исках само да споделя, какво не ми харесва в сценария на филма или по-точно, какво бих искала да е малко по-различно. Първо бих искала истината, че Керим само е бил свидетел на изнасилването да стане ясна в крайните епизоди на филма. Второ, което исках е Яшаранови да не фалират за да се покаже силата на справедливостта. Относно второто често си задавам въпроса "Ами ако Яшаранови още разполагаха с власт и пари ще възтържествува ли правдата? Ще бъдат ли осъдени насилниците?"
KAPO
Имаш право за Керим- да е категорично посланието.
Разорението на Яшаранови е вид справедливост за други грехове. И богати, двамата все пак лежаха в затвора.
И да бяха богати /в последната серия/ историята вече доста напредна откъм факти. Може би парите нямаше да помогнат, но не се знае.

Общи условия

Активация на акаунт